Gość: poranek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 06:32 bardzo rzadko zaglądam do NIE Urbana dzisiaj zajrzałem poczytajcie artykuł na stronie 5 o MTP i ich sterniku włos się jeży na głowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzma1 Re: MTP znów na tapecie 28.05.02, 07:07 wydaleam 2,2 zl przeczytalam ani slowa klamstwa powiem cos jeszcze to 1/10 a moze i mniej tego co sie dzieje na targach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: MTP znów na tapecie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 09:20 skopiujcie tu artykył co by wszyscy mogli poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamingo Re: MTP znów na tapecie IP: *.cust.poz.supermedia.pl 28.05.02, 09:38 _tak, tak, tak_!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: MTP znów na tapecie IP: *.policom.com.pl 28.05.02, 16:58 Urban to uszaty,łysy hoy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranek Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 18:10 Gość portalu: noc napisał(a): > Urban to uszaty,łysy hoy. zgadzam sie z Tobą ale niestety wie więcej niż my , a specjalnie dla Ciebie fragment artykułu pt. "Dobić targi" „okazało się, że kasjerki sprzedające bilety na Targach, siedzące w targowych kantorach i za targowymi kasami fiskalnymi, które to bilety Targi drukują za własne pieniądze, nie są pracownicami Targów. Są zatrudniane przez prywatną firmę „Madexpo” mieszczącą się w wynajmowanym mieszkaniu, której prezesem jest Zygmunt Kosmala, prywatnie kolega ze studiów prezesa Zalewskiego. „Madexpo” pobiera od każdego biletu 25 procent prowizji. Na takim dilu zarabia zatem 2 do 3 mln zł rocznie nie ponosząc żadnego ryzyka, bo nie sprzedane bilety zwracane są Targom „ i co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: MTP znów na tapecie IP: *.policom.com.pl 29.05.02, 03:31 Gość portalu: poranek napisał(a): > „okazało się, że kasjerki sprzedające bilety na Targach, siedzące w targo > wych > kantorach i za targowymi kasami fiskalnymi, które to bilety Targi drukują za > własne pieniądze, nie są pracownicami Targów. Są zatrudniane przez prywatną > firmę „Madexpo” mieszczącą się w wynajmowanym mieszkaniu, której pr > ezesem jest > Zygmunt Kosmala, prywatnie kolega ze studiów prezesa Zalewskiego. „Madexp > o” > pobiera od każdego biletu 25 procent prowizji. Na takim dilu zarabia zatem 2 do > 3 > mln zł rocznie nie ponosząc żadnego ryzyka, bo nie sprzedane bilety zwracane są > Targom „ > i co Ty na to ? to znaczy,że musiałbym się wyprzeć wszystkich moich znajomych i zerwać kontakty aby w przyszłości nie być posądzonym o machlojki? nie wiem co ja na to-mnie tez boli,że targi są w dołku ale przecież nie będę obwiniał Zalewskiego za chwilowy kryzys MTP mnie odpowiada jego filozofia targów tylko nie pisz już proszę o tych nieszczęsnych kasjerkach całe forum,niczym Lepper domaga się: Balcerowicz,pardon Zalewski musi odejść ale czy to rozwiązałoby jakikolwiek problem obawiam się,że mogłoby być gorzej pamiętaj,że MTP z racji swej wielkości we wszelkich swoich działaniach musi być delikatne nie może ot tak sobie np. zmieniac terminarza-bo od razu byłby krzyk,że nieuczciwa konkurencja jestem przekonany,że Targi bez trudu wykończyłyby każdego konkurenta na polskim rynku(np.powołano do życia targi Instalacje-i Instal expo w Wawie praktycznie padło)-ale być może nie chcą tego czynić. Odpowiedz Link Zgłoś
kilimek Re: MTP znów na tapecie 29.05.02, 12:49 Gość portalu: noc napisał(a): > > > to znaczy,że musiałbym się wyprzeć wszystkich moich znajomych i zerwać kontakty > > aby w przyszłości nie być posądzonym o machlojki? to tylko fragment artykułu i chyba najmniej wazny cala reszta jest bezposrednio o Zalewskim jako menago i moze z tym sie zapoznasz nie musisz zrywac swoich kontaktow towarzyskich ale jezeli koledze dajesz zarobic to co moglaby zarobic twoja firma to to juz jest wysoce podejrzane i naganne > > nie wiem co ja na to-mnie tez boli,że targi są w dołku > ale przecież nie będę obwiniał Zalewskiego za chwilowy kryzys MTP to chyba nie jest chwilowy kryzys to juz trwa od conajmniej dwoch lat > mnie odpowiada jego filozofia targów a czy w ogole ta filozofia istnieje ? > Balcerowicz,pardon Zalewski musi odejść > ale czy to rozwiązałoby jakikolwiek problem > obawiam się,że mogłoby być gorzej powiedzmy sobie szczerze gorzej juz byc nie moze -jest tylko klapa sadze ze ktos powinien zrobic z tym porzadek a artykul przeczytaj jest naprawde ciekawy i merytorycznie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 18:24 jak to jest możliwe ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 18:30 chce wiecej z tego artykulu to zaczyna byc ciekawe jak kiedys Kobra w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 18:49 a nie mówiłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
kilimek skończyć z "prywatyzacją po polsku" 28.05.02, 20:46 czytalem i rozmawialem ze znajomymi mówią tylko to szczera prawda ale nie cała no i kazdy sie boi co po odkryciu części tajemnic targowej alkowy strzeli do głowy ich "sternikowi" a tak wogóle patrząc na tą firme i ich zwyczaje, szefa i gdy czytam jeszcze o "sterniku" mam tylko jedno skojarzenie - TRATWA MEDUZY z dawnych lat pamiętam taki obrazek - wypisz wymaluj - targi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: news Re: skończyć z IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 18:21 a Zalewski powiedział ze i tak ma wszystko w dupie i wyjezdza na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: skończyć z IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 18:12 niedlugo sztandarowa impreza Międzynarodowe Targi Poznańskie w czerwcu - to sie odkują starczy na bramę, na nowe inwestycje a takze na safari dla prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 18:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 19:56 wysłać Bogusia na Saharę za trzy lata zabraknie tam piasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranek Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 19:26 i jak zwykle w tym kraju jest wszystko cacy bedzie Bogus znowuz musial odpalic cos Joli albo poznanskiemu SLD i bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: news Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 13:03 poznanskie SLD co to za banda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 08:10 to taka ekipa dupowlazow z Krycha na czele a Krycha kocha MTP i dlatego nie pozwoli zrobic kuku swojemu kumplowi a przedewszystkim swojej kolezance czyli zonie kolesia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranek Re: MTP znów na tapecie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 21:10 minal tydzien od artykulu w NIE gdzie z Bogusia zrobili gogusia albo jeszcze lepiej i nic - gogus nie protestuje i nie prostuje musze na nastepnej targowej imprezie zadac pytanie w kasie - czy pani jest z tej prywatnej firmy kolegi gogusia jestem ciekaw czy uslysze odpowiedz ? Odpowiedz Link Zgłoś