Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking!

IP: *.stihl.pl 03.02.05, 15:09
Mamy zamiar zorganizować przyjęcie weselne w jednej z poznańskich
restauracji. Proszę o pozytywne opinie. Z góry dziękujemy! :-)
Obserwuj wątek
    • ewapoznan Re: NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking! 03.02.05, 15:23
      ostatnio bawiłam się na weselu w hotelu TandT przy Panoramie. Nie wiem jak to
      wyglądało ze strony finansowej czy organizacyjnej ale ja jako gość oceniam
      b.dobrze (jedzenie , wystrój , atmosfera , obsługa)
      • marghot Re: NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking! 03.02.05, 15:32
        zależy na ile osób. Czy chcecie mieć osobną salę do tańców, czy może
        organizujecie obiad/kolację, bez orkiestry.
        Ale ja polecam:
        Derby; na małe przyjęcie Bażanciarnia; Delicja pl. Wolności; hotel Meridian;
        pałac w Kórniku - tutaj catering; można wynająć wnętrza Galerii Jezuitów i
        zaprosić Frygę bądź Avanti z cateringiem oraz kilkoma kelnerami (na prawdę nie
        jest to ogromny wydatek)...
      • Gość: M. Re: NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking! IP: *.stihl.pl 03.02.05, 15:33
        Chodzi nam o PRZYJĘCIE, a nie wesele ;-)
        • marghot Re: NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking! 03.02.05, 15:39
          no to te wymienione się nadają jak najbardziej :)
          Brovaria liczy sobie niesamowicie duże pieniądze za wynajem sal. Może pomyśl
          też o Pałacu Działyńskich+catering - byłam tam na przyjęciu weselnym - pieknie
          to wspominam :)
          • Gość: guerra Re: NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:30
            ESTELLA - IOR na Grunwaldzkiej.
            Moim zdaniem bardzo praktyczne rozwiązanie.
            Nie jest to centrum, ale za to większe możliwości wynajęcia sali.
            Jakość gwarantowana
    • Gość: a. Re: NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:38
      nie róbcie nic w AB w Stęszewie!!! Facet będzie fajnie opowiadał, zapłacicie
      jak za zboże na Batorym, a na stół podadzą coś co zostanie z całego tygodnia z
      obsługi restauracji, zespół muzyczny który proponuje właściciel oczywiście
      najlepszy na świecie, niestety ma wokalistkę która po dwóch strzałach za
      zdrowie młodej pary już nie wie czy śpiewa czy mamrota coś bezdźwięcznie.
      Ogólnie mój najważniejszy dzień w życiu będę pammiętać do końca życia. Szkoda
      że w negatywnym znaczeniu, a rachunek za wesele mocno dał się odczuć.
      • 1steve AB może być 04.02.05, 13:22
        Oj! A mi się bardzo podobało. Facet faktycznie opowiada dużo, ale wszystko co
        było spisane w umowie, pojawiło się na stole. Zapłaciliśmy sporo, ale wcale nie
        żałujemy.
    • Gość: Sara Re: NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking! IP: *.p-s-inter.net 03.02.05, 21:57
      Polecam hotel Atrium w Puszczykowie. Niedrogi, oryginalny, jedzenie ok,
      właściciel dostosuje swoją oferte do Twoich potrzeb. Możesz zamówic muzykę (dj
      lub solista) lub nie. Jest też możliwość latem przyjęcia pod gołym niebem
      (odsuwają dach nad centralną częścią atrium). Mają swoją stronę internetową,
      ale nie pamiętam teraz adresu. Naprawdę ładna okolica, bardzo przyzwoity hotel
      na dobrym poziomie.
      • Gość: asia Re: NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking! IP: *.echostar.pl 04.02.05, 10:15
        NO WIEC OSTATNIO MIALAM PRZYJEMNOSC BYC NA PRZYJECIU PO WESELU W RESTAURACJI
        MERIDIAN W PARKU SOLACKI,NIE WSPOMINAJAC O PRZEPIEKNYM OTOCZENIU,PODANO 3
        POSILKI,ALKOHOL PANSTWO MLODZI PRZYWIEZLI WLASNY,PODOBNO NIEDROGO WYSZLO
        WSZYSTKO,3 POSILKI PODAWALI KELNERZY GRALAL MUZYCZKA I BYLO NASTROJOWO
        PRZEPIEKNIE I PRZYJEMNIE,TAKIE POWINNY BYC SKROMNE PRZYJECIA!!!!POLECAM GORACO
      • Gość: Jaszczur Re: NAJLEPSZE restauracje w Poznaniu - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:00
        W dodatku 10m od torów kolejowych Poznań-Wrocław. Z całą pewnością goście na
        imprezie nie zasną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka