Dodaj do ulubionych

Jelcze w MPK!!!! :(((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:10
Co sądzicie o nowych nabytkach naszego MPK? Pojawiły się nowe autobusy marki
Jelcz, które z założenia miały być lepszym zakupem niż dotychczasowe Solarisy
i MAN. Jednak od wejścia poraża tandetą i partactwem. Drzwi wyglądają jakby
je rzemieślnik na imadle giął a spawał drugi w garażu. Do tego podczas jazdy
pojazd wydaje takie odgłosy jakby miał się rozpaść- chyba za miękką ramę ma
albo złe materiały
Po co wprowadzać pojazdy nowej firmy???? Jeszcze z tak daleka!! Przecież to
podraża serwisowanie!!!
Znów poznańska niby oszczędność...L
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Jelczowskim skrytozłomom mówimy NIE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.05, 23:06
      jechałem ostatnio tym "cudem" techniki i zastanawialem kiedy sie rozleci i co
      tak sie w jego trzewiach głośno telepie

medal dla tego kto wymyślił Wielkopolską jakość
      mam nadzieje ze przy następnym przetargu wygra właśnie Wielkopolska czli Many
      badź Solarisy
      • Gość: andrew Fatalne sa te jelcze-- tansze ale zdecydowanie IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 23:10
        gorsze.
    • Gość: RAUBER Re: Jelcze w MPK!!!! :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 01:31
      ta padlina na szczęście nie jeździ koło mnie :)))

ciekawe czy będą to reklamować, prducent Jelczydeł powinien nam płacić że to
      może po Posen jeździć
    • Gość: Locutus Re: Jelcze w MPK!!!! :((( IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.05, 01:34
      Trzeba się było popatrzeć na przykład mojego rodzinnego miasta - Krakowa.
      Kupiliśmy ostatnio 50 solniczek, bo siedmioletnie jelcze nadawały się już tylko
      na złom. Gniot (M121MB) się nam ostatnio spalił. Jelcze M181MB z pierwszych
      (druga połowa lat dziewięćdziesiątych) dostaw są już po bieżących remontach.
      Awaryjność tego złomu jest wyższa niż ikarusów nawet (informacja od mechanika z
      zajezdni gdzie wszystkie M181MB i M121MB stacjonują)... dach cieknie, przeguby
      ciekną, wszystko się telepie... no po prostu jelcz to jedna wielka pomyłka!!!

Pzdr.
      LOKI
      • Gość: Adam Re: Jelcze w MPK!!!! :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 02:01
        Okropieństwa straszne. Narzekają ,ze Siemens'y mają sie kiedyś rozsypac- te
        busy pewnie szybciej :|
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka