Dodaj do ulubionych

dobry chor amatorski

08.02.05, 22:34
witam, czy ktos bylby mi w stanie podac jakies dane o dobrym chorze
amatorskim, niezrzeszonym w zadnej uczelni ani innej instytucji, swieckim,
dla ludzi w przedziale 20-40 lat

z gory dziekuje za wszelkie informacje

I.
Obserwuj wątek
    • Gość: vikka ja Ci zaśpiewam;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:25
      • Gość: v Re: ja Ci zaśpiewam;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:53
        • Gość: vikka a mialo byc poważne:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:55
    • Gość: Dorota Re: dobry chor amatorski IP: *.devs.futuro.pl 20.01.14, 20:35
      Podbijam ;) Może ktoś zna jakiś chór amatorski nie kościelny dla ludzi w średnim wieku?
      • Gość: Czejand Re: dobry chor amatorski IP: *.pools.arcor-ip.net 20.01.14, 21:33
        Jak dla ludzi w srednim wieku to tylko chor Aleksandrowa lub Czejanda...

PS Razem mozemy zaspiewac Marynike lub na prawo most na lewo most a dalej Warta plynie...
      • Gość: gość Może ten? IP: *.icpnet.pl 21.01.14, 02:45

www.polihymnia.art.pl
        • lukask73 Polih 21.01.14, 13:34
          Ale chodzi o chór, do którego można się przykolegować? O ile znam Polihymnię, w trosce o poziom artystyczny ewentualnego kandydata amatora prześwietlą bardziej niż profesjonalistę.
          • Gość: gość Re: kandydata amatora prześwietlą bardziej IP: *.icpnet.pl 21.01.14, 19:38
            Ale spróbować chyba zawsze można ? ;)

(osobiście chóru nie znam - widziałem, że na FB zapraszali wszystkich chętnych, nie stawiając żadnych warunków wstępnych)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka