Gość: P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 00:35 Chciałeś prezentu, co??? Pudło. To za gadu-gadu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: Do Arbie'go IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 00:36 Gość portalu: P.B napisał(a): > Chciałeś prezentu, co??? > Pudło. > To za gadu-gadu Nie wkurzaj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbi Re: Do Arbie'go IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 00:39 za co ? Ja jestem spokojny i coooolll :) <czyt. zimny - cold> hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbi Re: Do Arbie'go IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 00:38 Ale to chyba wyroznienie, ze jestem na forum, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Do Arbie'go IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 00:39 Gość portalu: Arbi napisał(a): > Ale to chyba wyroznienie, ze jestem na forum, co? A jak, i to pierwszy raz na forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbi Re: Do Arbie'go IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 00:40 i co, ja tu mam zagladac, zeby sobie z toba pogadac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Do Arbie'go IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 00:42 Gość portalu: Arbi napisał(a): > i co, ja tu mam zagladac, zeby sobie z toba pogadac ??? Gadaj z wszystkimi, byle z sensem. I namów jeszcze dziewczyne. Forum poznańskie musi pokazać innym obibokom co to Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś