duch3 13.02.05, 23:20 qqq, ostatni, itd. - skad oni sie wzieli. Strej ekipy nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waclaw_kzn Re: Podejrzane nicki na formu GS! 13.02.05, 23:41 Ja swoją teorię na temat tych nicków przedstawiłem w innym temacie, ale powtórzę: 1. albo skorumpowany byl akcja dywersyjną, by nas wyrzucić, przejąć forum i stać się gwiazda wieczoru; 2. Albo jak grzyby po deszczu wyrastają forumowicze, ktorzy czuli sie niezręcznie, zdając sobie sprawę zwłasnego poziomu i porównując z naszym :-) Wiem, że te teorie sa dość egocentryczne, ale innych na razie nie mam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Podejrzane nicki na formu GS! 13.02.05, 23:42 Nie, moment, mam trzecią teorię... obiecaliśmy zdezerterować, ale jesteśmy od forum gŚ uzależnieni i teraz ukrywamy się pod dziwnymi pseudonimami, żeby dalej móc sie udzielać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 13.02.05, 23:45 Trzecia teoria mi sie podoba ale ciii... ;) Mam dowod! mickelee, 13.02.2005, 16:55: ferie i po feriach :( mickelee, 13.02.2005, 16:56: pelno jest plotkarzy mickelee, 13.02.2005, 16:58: forum to forum wiec niech bedzie kto chce To trzy wypowiedzi na roznych watkach. Czy to nie wyglada jakby ktos chcial "zepchnac" tematy i poprawic aktywnosc??? Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Podejrzane nicki na formu GS! 14.02.05, 00:16 Ależ działalnośc spychacz mickelee jest oczywista i nawet ktoś się do tego doczepił na forum GŚ :-) NIestety, mickelee, kimkolwiek jest nie zostawia po sobie wiele mądrego, wystarczy spojrzeć na kilka zainicjowanych przezeń tematów. Tak to juz jest z rewolucjonistami - łatwo im przychodzi burzenie, ale konkretnego planu na odbudowe brak... Tylko duch ma gotowy plan i wszystko przygotowane przed rewolucją :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 14.02.05, 09:16 Moja teoria na ten temat miesci sie w oto tym zdaniu: "Kiedy inteligencja popuscila lejce to glupia masa chlopow rzucila sie na barykady wladzy i chce przejac kontrole nad forum." Ale chlopi juz od sredniowiecza buntowali sie przeciw inteligencji dlatego taka sytuacja mnie nie dziwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 14.02.05, 14:49 6 wypowiedzi dzisiejszego dnia z tego 3 ducha to chyba o czym swiadczy. Mam nadzeje ze chociazby ta sytuacja da Adminowi cos do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 15.02.05, 14:04 Na GS pojawiaja sie kolejni nowi bohaterowie oonn,xxx i mandarynka z tym ze ta ostatnia to nawet z sensem mowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Podejrzane nicki na formu GS! 15.02.05, 15:48 Analizując "nowych" i wypowiedzi na niektorych tematach na forum GŚ, można zrobic sobie intelektualną mape lokali w Środzie. Za "naszych czasów na forum", w temacie o pubach dominował Behemot, czasem Dobosz, Pod Orłem i żal za zmianami, jakie w ciągu kilku lat nastapiły w Kotle. Nagle, wraz z pojawieniem sie "świeżej krwi" Texas nie schodzi z tapety, Kocioł w nowej wersji także, nawet Tosca się pojawiła... :-) Temat na nowa mape środy; średnia wykształcenia i wieku w poszczególnych likalach, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 16.02.05, 14:47 Wiecie co. Zarzekalem sie ze nie wejde na forum GS dopuki nie posprzta admin tego syfu ale chyba zlamie to przyrzeczenie. Powiem wprost. Zaczyna mnie irytowac powoli to ze prawie minal tydzien od tego jak forum sie rozwalilo a admina jak nie bylo tak nie ma. Wkurza mnie ze nadal na samym poczatku jest temat dla mnie obrazajacy(ten o pedałach). Chce publicznego przeproszenia od Administratora za to ze na moj temat ktos sie tak wypowiedzial i nikt nie reaguje na to. To jest dla mnie lekcewazace i ponizajace z jego strony. Jak myslicie dobry to jest pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Podejrzane nicki na formu GS! 16.02.05, 15:41 Chieć możesz ale czy dotrzesz w ogóle do admina forum GŚ to jest inna sprawa:) Pozatym nie sądzę żeby przeprosił, za ten cały syf na forum, może coś sprzątnie i to będzie wszystko i chwilę po tym powrócą bluzgacze... Odpowiedz Link Zgłoś
andromacha Re: Podejrzane nicki na formu GS! 16.02.05, 19:08 Oczywiście, że to dobry pomysł. Admin powinien przeprosić nie tylko tych, których nasz "aniołek" obraził, ale w ogóle wszystkich użytkowników forum chcących kuluralnie wymieniać opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 16.02.05, 21:04 Ja tez uwazam ze GS powinna nas przeprosic. Taki oficjalny watek od administratora. Tak sie zastanawiam czy to nie tak ze ich informatyk wyjechal na wakacje a oni nie wiedza jak sie usuwa "brudy". Proboja to zrekompensowac zrzucanie watkow na dol. A poza tym, to Skorumpowany dzis znowu obrazil Srokee. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Ja nie mam z tym nic wspólnego... 24.02.05, 22:59 Poczułem sie taki... wykorzystany... i doceniony :-). Jakaś niewiasta (moge snuc tylko domysły, może to zaś mężczyzna?) posługuje sie na Forum GŚ nickiem bardzo zbliżonym do mojego! Żeńska forma mego nicku pochlebia mi poniekąd - czuje sie zauważony, tym bardziej, że figuruje pod bliskim mi tematem Teatru IT. Niemniej, o zabiegu posługiwania się takim pseudonimem nie zostalem zawiadomiony i nie mam z nim nic wspólnego (poza imennym podobieństwem). Nie wiem, kto to, jedynie domysły snuc mogę. Zaprzeczę wszelkim posądzeniom o to, że złamałem obietnicę i powróciłem na Forum GŚ. Powtarzam jeszcze raz - Wacława to nie ja! Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Glupie tematy 21.02.05, 21:06 Nie mam zamiaru rozwodzic sie na temat administratora GS. Mam nadzieje ze te sprawe juz zakonczylismy. Spraw dotyczy ostatniego tematy niejakiego xxxx. Skad sie tacy ludzie biora nie wiem. Trzeba byc idiota zeby cos takiego napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Glupie tematy 23.02.05, 10:00 Do dyrektora Szkoly nr 3 Andrzeja K ktos wreszcie sie dobral:)Przyszedl do szkoly po pijaku. Tyle facet mial osiagniec i w jednej chwili cala reputacje sobie zepsul.A pisze to tutaj bo na forum GS ktos o tym napisal podawajc przy okazji link. Ciekawe czy usuna? Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Glupie tematy 23.02.05, 12:08 Andrzej K. brzmi prawie tak jak Jozef K... Z tego co wiem to wszyscy wiedzieli o tym od dawna, tylko za "wybitnie zaslugi sportowe" bylo na to przyzwolenie? Z reszta nie wiem bo nie chodzilem do Trojki! Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Mądre tematy 25.02.05, 15:47 Ktoś zainicjował na Forum GŚ mądry temat dotyczący imion. Aż chciałoby sie go podkraść, ale mam etyczne opory :-). Toż to mogłoby być uznane za plagiat... Nie ma to jak ciekawe i oryginalne imię. Gdy zacząłem studia podziwiałem kolege o imieniu Ziemowit. Kto dzis daje takie imiona dzieciom? Niestety, prawie nikt. A to takie piękne i noszące znaczenie. Niestety, coraz częściej bohaterki amerykańskich i brazylijskich seriali staja się patronkami (rzadziej patronami) naszych dzieci! O, zgrozo! Ja juz zdecydowałem, że mój pierworodny otrzyma jakieś prasłowiańskie imię, a Moja Ukochana ma podobne przygotowane dla przyszłej córki (ach, kiedyż te dzieci sie narodzą...). Mam nadzieję, że jest więcej zwolenników ratowania kultury i dawnych imion. Zainteresowanym dawnymi słowiańskimi imionami polecam następujące strony: www.uni-bel.elblag.com.pl/boguslawscy/imiona.htm pl.wikipedia.org/wiki/Imiona_s%C5%82owia%C5%84skie Niestety, zgubiłem gdzieś jeszcze jedna ciekawa strone na ten temat... Jeśli odnajdę, to podrzucę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Mądre tematy 25.02.05, 17:29 Ja nie wiele mogę powiedzieć na temat imion słowiańskich ale po przejrzeniu części z nich nasuneła mi się jedna myśl, że jeżeli tego nie zrobisz rozsądnie i po przemyśleniu paru rzeczy to Twoje dziecko może bardzo na tym ucierpieć. Bo i jak tu mieć spokój w szkole gdy się ma na imie np.Bodzepor,Bodzęta lub Bogdal. Pamiętaj o tym!:) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Mądre tematy 25.02.05, 19:18 hahaha, oczywiście, że pamiętam. Zresztą nie nadałbym dzeicku imienia, z wymówieniem którego miałbym problem :-) Mój pomysł jest uważam w miare rozsądny (choc go publicznie nie zdradzę), a poza tym - ze szkoły sie wyrasta, a imię ma się całe życie! A niebanalne imię to skarb! Sam cierpię z powodu powtarzalności mojego imienia, a Ty najlepiej to rozumiesz, nieprawdaż Rogeeerku? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cipcipcip Re: Mądre tematy 25.02.05, 19:46 Bardzo żal mi osób, które na całą młodość maja przyklejoną wizytówkę poziomu rodziców w postaci takich imion jak Brajan, Miszel itp. Pisownia oryginalna. Dobrze, że chociaż istnieje możliwość zmiany imienia, choć to trudne i skomplikowane. Popieram Waclawa - brakuje mi brzmienia starych, zapomnianych juz imion. Odpowiedz Link Zgłoś
andromacha Re: Mądre tematy 25.02.05, 21:21 Mnie też żal dzieci, którym rodzice nadają te okropne imiona. Muszą cierpieć przez głupotę własnych rodziców. Chciałabym nadać swoim dzieciom oryginalne imiona, ale nie takie, z powodu których będą cierpieć. Ja sama mam najpopularniejsze imię w Polsce i czasami strasznie mnie to denerwuje (w mojej grupie na studiach są oprócz mnie 4 osoby o takim samym imieniu- na 23 osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Mądre tematy 25.02.05, 22:47 Ja na szczęscie nie mam problemu, bo w mojej grupie dziekańskiej, na 20 osób jest... 3 facetów (właacznie ze mną), a jak wiadomo statystyka działa na dużych liczbach :-). Ach, jakież piekne to studia :-) lecz w liceum, gdy nauczyciel wymawiał moje imię trzech nas podnosiło znad zeszytów głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Mądre tematy 26.02.05, 11:35 ... i kazdemu pewnie serce walilo jak mlot. Prawda Waclawie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Mądre tematy 02.03.05, 21:06 Na forum GS widac ze powoli zaczyna sie marazm jeszcze powiekszac.Stworzono po raz chyba 4 temat o Rolibudzie. To chyba swiadczy o tym ze brakuje tam ciekawych ludzi z pomyslami na fajne tematy. A zreszta co mnie to obchodzi? Kurcze jakos nie moge sie jednaj powstryzmac zeby choc raz na dzien tam nie zajrzec.Moze jestem zbyt sentymentalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
martula86 Re: Mądre tematy 02.03.05, 21:15 szczerze przyznam ze i ja nie moge sie opanowac i nie zajrzec tam :o) Faktycznie tematy sa monotonne :o) Co tu ukrywac brakuje tam nas :o) hihihi :o) jestesmy tu razem :o) i niech juz tak zostanie!!! :o) Pozdrawiam Wszystkich!!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Niemądre tematy, niemądry dyskurs 02.03.05, 21:34 Ach!, tematy sie powtarzają, a te nowe przytłaczają swoim niskim poziomem. Chcialbym rózwnież zauważyć, jak obniżył się poziom dyskursu. Niemal żaden forumowicz nie jest w stanie zbudaować wypowiedzi dłuższej niż jedno, dwa zdania i nie sa to barokowe, wielokrotnie złożone zdania, lecz proste komunikaty. Ktokolwiek wyraża swoją opinię, nie umie jej w jakikolwiek sposób uzasadnić i każde pytanie kończy się tym samym zestawem pozytywnych bądź negatywnych sformułowań: "niezbyt podchodzi", "X rules", "X panuje", "nie pasuje mi", o wszelkich opiniach wyrażanych wulgaryzmami nie wspomną. Co charakterystyczna, "młodzi" forumowicze rzadko umieja sklecic wypowiedź bez ich pomocy, przez co wiele z i tak nielicznych wypowiedzi, jakie się teraz na Forum GŚ pojawiają, jest usuwanych i ruch coraz bardziej ustaje. Poziom i kultura opinii łączy się z "kulturą" retoryczne perswazji: "CZEMU JEST TAK MAŁO WIARY NA NASZYM EKSTRA CZACIE???? CO JEST Z WAMI!!!! WIĘCEJ LUDZI MA BYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BO BĘDZIE ZLE ;))))))" - cytat z tematu o Czacie. CZy tak trudno sprecyzować swoje opinie chocby kilku zdaniami, posłuzyć sie kilkoma synonimami, a nie wulgaryzmami i powiedzieć "proszę"? Zatrważające... Nie sądziłem kiedyś, że przyjdzie mi w wieku dwudziestu jeden lat mówić: "Jakich to czasów dożyliśmy!" A jednak - to nasuwające na myśl starczą zgrzybiałość zdanie ciśnie mi się na usta. I nie umiem go powstrzymać!... Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Niemądre tematy, niemądry dyskurs 05.03.05, 20:18 Ponownie nie powstrzymałem się i zajrzałem sprawdzić sytuacje na Forum GŚ. Hahahahahaha - temat o ciuchach przebił chyba wszystko. Nikt nie rzuca mięchem, chwała im za to, ale język prowadzenia dyskusji jest zadziwiający, a wyszukanym argumentom po prostu nie da się przeciwstawić. Tematu jako takiego nie skrytykuję - właściwie to mogłoby z niego coś być, bo porady w każdej dziedzinie można szukać. Tylko, że to nie kącik porad tylko narzekanie na to, że wszystko jest "bamberskie"... Zaśmieję się znów szysderczo: ha-ha-ha! Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Niemądre tematy, niemądry dyskurs 06.03.05, 20:48 Cos niebywalego. Przez caly dzien na GS nikt sie nie wypowiedzial.!! Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 wiatraki 05.03.05, 00:56 Saxe ma ciekawe wypowiedzi w watku o wiatrakach. Troche wyglada to na plagiat ale pewnosci nie mam. Az sie chce sprowadzic takie osoby tutaj. Zal rowniez milosniczki, waclawy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 14.03.05, 13:22 Saxe najechal na staroste i zrobil reklame forum GS. :) Prosze zobaczyc: www.srodawlkp-powiat.pl/?rsl=1&&pid=11111479 Odpowiedz Link Zgłoś
saxe Re: Podejrzane nicki na formu GS! 15.03.05, 16:01 Z uwagą przeczytałem Twój post Duchu3 w GS o Waszym forum. Fakt, że jest to forum o Ziemi Średzkiej skłonił mnie natychmiast do odszukania Was, co nie było trudne i przeczytania tego co mnie interesuje najbardziej. Piszę w GS o tym co uważam za stosowne, co mnie razi w nas, co mi się nie podoba w naszym mieście. Często czytam obie gazety i nie znajduję w nich problemów nas dotyczących. Temat wiatraków leży mi na sercu już od dawna ponieważ widziałem trochę "świata" i wiem jak w innych krajach dba się o zabytki kultury regionalnej. Do poruszenia tego tematu skłoniło mnie obejrzenie w TVP 3 programu o ludziach którzy dbają, remontują i chwalą się swoimi wiatrakami. Można zajrzeć na stronę Koźmina Wlkp. Jestem "nowy" w internecie dlatego teraz dopiero zadałem pytanie p.Staroście wspomagając mojego poprzednika o wiatrakach. Jeżeli to pomogło a po odpowiedzi p.Starosty można tak sądzić to się cieszę, że to moje i Wasze pisanie coś daje. W swoim poście piszesz, że Tobie to wygląda na plagiat. Mocne słowa. Nie jestem politykiem nie należę do ugrupowań politycznych, nie ma mnie na liście Wildsteina, piszę tylko to co uważam za słuszne. Co Twoim zdaniem jest plagiatem, to, że również napisałem "trasą katowicką"? Czy nie mogę pisać o tym, że szpecą nasz region, że to wstyd dla naszego miasta i powiatu. Mam prawo i obowiązek o tym pisać, również o tym, że w naszym mieście pali się tony śmieci a nikt na to nie reaguje.I nie piszcie mi, że robią to ludzie z biedy /tak jest również/, bo mam przykład z sąsiedztwa, że palą również bogaci i dobrze wykształceni. Przeczytaj Duchu3 wszystkie moje posty a może dojdziesz do wniosku, że warto pisać tu i tam aby się wzajemnie wspomagać.Dla ludzi przejeżdżających przez nasz region to wiatraki są symbolem naszej ziemi. Gdzie w Polsce jest podobne miejsce? Dziś zadałem p.Staroście następne pytanie. Czy nie można wykupić gruntu z wiatrakami? Czy to też w/g Ciebie jest najazd na p.Starostę ? Ja uważam, że jeżeli się coś pisze to należy być konsekwentnym. Często jest tak, że najprostsze rozwiązania są najlepsze. Poinformowanie p.Starosty o tym, że temat poruszyłem i kontynuuję na forum GS było moim obowiązkiem bo nie należy pisać czegoś za czyimiś plecami. Ty nazywasz to reklamą? To był zupełny przypadek, że w podobnym czasie /jednak później co potwierdzam/ poruszyłem ten temat i nie należy tego jednak traktować jako plagiat. Należy raczej ubolewać, że w 22 tys. mieście tylko dwóch mieszkańców porusza ten temat. Na koniec napiszę, że jak się przejmuje gospodarstwo to należy je wpierw posprzątać a mi o to sprzątanie właśnie chodzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 15.03.05, 16:19 Po przeczytaniu twojej wypowiedzi doszedlem do wniosku ze jednak sie mylislem. Nieslusznie cie oskarzalem i publicznie sie do tego przyznaje. Ciesze sie ze trafiles tutaj, chcialem cie takze pochwalic za pytanie do Starosty. Widac ze ostry ton przyniusl rezultaty i mam nadzieje ze sprawa wiatrakow bedzie rozwiazana. Co do naszego powrotu na forum GS to nie jest on mozliwy. Nasze konta zostaly zablokowane a skoro nas tam nie chca to nie bedziemy pchac sie na sile. Zapraszam Ci tutaj. Jak sam zauwazyles poruszamy wszystkie tematy ktore dotycza naszego miasta i powiatu. Wierze ze wspolnie mozemy zdzialac wiecej. Osttnio poprosilem Staroste aby znalazlo sie miejsc gdzie mozna skladac propozycje zmian. Odpowiedz sie jeszcze nie pojawila ale wierze ze wkrotce ja otrzymam. Jeszcze raz przepraszam za nisluszne oskarzenia i zachecam do wiekszej aktywnoscie!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saxe Re: Podejrzane nicki na formu GS! 16.03.05, 10:23 Męska rozmowa, męskie zakończenie. Oczywiście przeprosiny przyjmuję i dziękuję za zaproszenie mnie na to forum. Forum GS jest / mimo że nowe / już zwapniałe.To się poprostu czyta. Oczywiście mam nadzieję, że nie potraktujecie mnie jak desantu GS. Szykuję nowy temat i po krótkim namyśle, myślę, że odpowiednim miejscem jest właśnie to forum. Jednak ważne a może najważniejsze w tym wszystkim jest nie to kto tu pisze a kto to czyta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 16.03.05, 23:20 Dziekuje ze zaproszenie przyjales. Napewno bedziesz waznym wsparciem tego forum! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 19.04.05, 13:33 Ktos rozpoczal temat ciekawe miejsca w Środzie. Ciekawe czy sie przyjmie. Jak zobaczylem ten temat to przypomnialy mi sie piekne chwile na forum GS.Ale mysle ze ludzie raczej beda krytykowac a nie pisac ze w srodzie sa fajne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 19.04.05, 13:36 Ale numer. Koles zaczal temat ciekawe miejsca w srodzie a w temacie za co kocham swoje miato napisal ze za nic i nie ma gdzie wyjsc. Hmm. O czym to swiadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Podejrzane nicki na formu GS! 19.04.05, 17:56 hmm... pytanie chyba retoryczne, rzewczywiście forum GS grzęźnie znów w błotku, ale chciałoby się mieć tylu forumowiczów! Czyżby potrzebna była kolejna akcja promocyjna na forum GS? uważam, że nie raczej powinna być jakaś akcja ogłoszeniowa w mieście a nie u "konkurencji" Duchu czy wysłałeś ogłoszenie i wiadomości o naszym forum do TŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 19.04.05, 21:13 Ja tez bym raczej nie promowalbym sie na GS. Po co ciagnac do czystej wody (nasze forum)bloto i scieki(GS). Ale mi sie powiedzialo:) ---- Ale jedno wiem po latach. Prawdę musisz znać i ty: Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Podejrzane nicki na formu GS! 19.04.05, 21:42 naprawde rozbawiło mnie to porównanie naszego forum do czystej wody!:) Nie przesadzajmy z tą czystością, poprostu tutaj są tematy które nas interesują a tam te które się nie podobają i nie chcemy żeby się tutaj pojawiały. Oczywiście nie odcinamy się od forumowiczów GS ale tematy typu ten o masturbacji są zbyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 19.04.05, 22:04 Ja nawet gdybym chcial wrocic to nie moge bo jak wiesz pojawil sie u mnie problem z logowaniem ktorego nadal nie usunalem:)Moze to i lepiej bo gdyby udalo mi sie zalogowac to paru cwaniaczkoem bym przemowil do łba :)Slowami rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 forum TS 20.04.05, 22:42 wrzuciłem do jednego wątku link i o dziwo jeszcze go nie usuneli. A co ja mam dokładnie zrobić: napisać reklame czy może coś innego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: forum TS 20.04.05, 22:57 Wczoraj weszlem na TS i zobaczylem ze wspolpracuje z ta gazeta moj sasiad. Moze go poprosze o to by mnie umowil z naczelna(to kobieta wiec pewnie jest delikatniejsza i mniej zadziare nosa) i cos uda mi sie wykombinowac. Moze cos na wieksza skale nawet. a ty duchu walnij na forum TS naszego linka narazie. Usuna to usuna ale sprobowac mozna Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Powrót Anioła 09.05.05, 21:05 tym razem we wcieleniu komunisty. Jedyny plus ze pozostali ludzie na GS tym razem tego nie podchwycili. Naprawde dobrze ze ci ludzie z tamtad nie przychodza. Odpowiedz Link Zgłoś
k_walus Re: Powrót Anioła 09.05.05, 21:21 Nie moge tego czytac , jest jeszcze wiekszy balagan niz za "naszych" czasow. Admin wyjechal chyba do Bangladeszu Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Saxe 15.03.05, 16:28 Na tym forum o wiatrakach znajdziesz na watku "Witraki za 1zl" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Może jednak reklame! 09.05.05, 22:18 A co tam, pozwole sobie skorzystac i napisze reklame naszego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Może jednak reklame! 09.05.05, 22:28 A z drugiej strony kiedy sie nie reklamowac jak w czasie kryzysu:)A po zaty moze wreszcie administratorzy beda mogli sie wykazac w ekstremalnych warunkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 09.05.05, 22:32 W razie w: zarządzaj forum i blokuj nicki:) Ale nie wydaje mi się żeby mu się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 11.05.05, 00:01 Teraz to juz na GS panuje anarchia w czystej pozycji. Niszcza policje, ludzi pracy jak admin, urzednikow. Jeszcze troche i wyjda na ulice ze swoimi przeklenstwami:)Ja tam bym duchu narazie nie nawolywal do przyjscia do nas bo twoj czysty apel zginal pod naporem setek bluzgow i w sumie nie wiem czy ktos normalny zdazyl go przeczytac. Poczekaj az sytuacja sie unormuje. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Podejrzane nicki na formu GS! 11.05.05, 08:38 Hmmm... myślę, że apel Ducha właśnie teraz należy ponawiać. Ci, którzy mają coś do powiedzenia na Forum GŚ - będa sie przeciez chcieli ewakuować. Inna prawda, że apele moga zniknąć pod naporem tych idiotyzmów, które sie tam teraz wyprawiają. Ale jeśli poczekamy aż kryzys minie - to poczekamy także do powrotu admina, który ten kryzys zakończy, a wtedy już nie będziemy mogli zamieścić reklamy, więc Duchu, do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Podejrzane nicki na formu GS! 11.05.05, 18:03 Zgadzam się z wacławem, ta akcja powinna się teraz odbyć. A to że ktoś tutaj może przybyć tylko dlatego żeby bluzgi porzucać , nie będzie to stanowiło problemu dla 3 adminów którzy właściwie codziennie przeglądają forum. -- Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podejrzane nicki na formu GS! 11.05.05, 20:01 Juz admin konkurencji zrobil porzadek z naszym apelem.A zastanawialiscie dlaczego na GS jest ten "zapis prawny" ze nie mozna umieszczac linkow?Komu to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Podejrzane nicki na formu GS! 12.05.05, 07:57 To jest dość oczywiste by móc kontrolować forum i zapobiec właśnie takim sytuacjom. Trzeba zaznaczyć, że to jest forum Gazety Średzkiej i to oni są jego jedynymi panami. Różni się od naszego właśnie głownie otwartością. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Wrócił 12.05.05, 09:59 Ale jak zwykle wszystkich wulgaryzmów nie wyrzucił! Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Komóch też wrócił... 12.05.05, 22:51 A co myslicie o temacie na GS mowiacy o sciezce rowerowej. Nie glupi pomysl wiec tego kolesia mozna by zwerbowac do nas. Napisz do niego na gg Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Komóch też wrócił... 13.05.05, 10:55 Super:) Im nas więcej tym weselej:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 "Admin to pedał" 22.05.05, 14:21 Myśle że ten wątek na GS świadczy o tym że tamto forum sięgnęło dna. :( Odpowiedz Link Zgłoś
cipcipcip Re: "Admin to pedał" 22.05.05, 14:26 Może właśnie coś próbuja naprawić, bo forum na GS jest niedostępne. Nie uda sie i tym razem, i następnym - moga zmieniac zasady forum, ale nie zmienią ludzi. forum na GS nie tylko sięgnęło dna, ale też pokazało jego nowy, głębszy wymiar :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_walus Re: "Admin to pedał" 22.05.05, 23:48 Jest dostepne tylko trzeba wejsc na migajacy link i po sprawie. Ale tam jest taki balagan ze wstyd byloby mi firmowac to swoim nazwiskiem. A kazdy wie kim sa admini w gazecie. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: "Admin to pedał" 23.05.05, 07:45 Czyżby się szykowała nowa grupa "uciekinierów"? Żal mi osób które to widzą i pewnie nie wiedzą gdzie mogą uciec chyba tak jest z osoba o niku kwiatek która otwarcie krytykuje tamto forum. Może trzeba by ich uświadomić ponownie? Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Co za drań 23.05.05, 21:16 z tego admina. Zobaczyl ze pojawia sie krytyka jego forum i usunal posta czlowieka ktory prawde powiedzial o forum GS. Czyz nie znamienne byly moje slowa pare miesiecy temu ze Admin na forum GS zamyka uusta mlodym i wszelkiej opozycji .No to jest juz skandal... Odpowiedz Link Zgłoś