monte83 18.02.05, 00:00 witam serdecznie, ktos zaczął czytać tę książkę? zapowiada sie rewelacyjnie- przynajmniej z opisu i plakatu...pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mycha Re: Cień wiatru..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:33 Nie...a mozesz napisać coś więcej?Może warto przeczytać...jeśli tak to chętnie to zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: Cień wiatru..... 18.02.05, 14:11 coz, sam nie czytam jeszcze bo mam sesje zwlaszcza, ze dzis dowiedzialem sie , ze prof z miedzynarodow mnie oblal, zreszta jak mase ludziiiiii:(((( ale ponoc warto.... ta ksiazka zrobila juz furore we francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Cień wiatru..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:02 właśnie przeczytałam kilka recenzji...oceny są jak najbardziej pozytywne...fragment książki brzmi ciekawie... wydaje się, że książka ma specyficzny tajemniczy klimat... mam zamiar się za nią zabrać - jestem juz po sesji więc czas się znajdzie... ale dopiero jak skończe te, które już zaczęłam;) Dzięki za polecenie tej książki:) Odpowiedz Link Zgłoś