kaszalot-net 16.05.08, 08:30 Na dowolnie wybranym boku Nic nie wyprzedzać widoków Sobie powiedzieć wynocha Co najwyżej pod pachą kota Wsiąść do pociągu do nikąd Gdzie ludzi nie widać z nikąd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 10:14 Było miło, sing, sing dałeś mi dzisiaj cynk. Już karmią swe pisklęta sukienka jednak wymięta Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 10:19 Zapłacę za rozbite szkło bo tak to chyba szło. Sąd przecież mi da wiarę bo czy ja dzisiaj kłamię? Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 10:23 Jarmarki kolorowe, lizaki niezdrowe, Małgośka jakaś blada już mini nie wypada. Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 15:14 Skąd facet ciągnie forsę? nocami tylko w karty gra. Już się nie wgryzie, już nie te dziąsła bo w rękach same blotki ma. Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 15:43 A mama też jest przy forsie kablują nam przy obiedzie. Z pomidora ma plamę na gorsie. Plama na szczęście się spierze. Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 16:43 I znów księżniczka spadła z konia I ta historia parę lat już trwa. Sam dziabeł szepnął: wietrze wiej, więc cudzoziemcze zostać chciej. Odpowiedz Link
azaheca Re: Tropem Maryli 16.05.08, 17:35 O maju śpiewała Ewa Bem jak koń się wabił tego nie-wiem Anna of Windsor księżniczce było drobną kontuzją się za-koń-czyło Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 19:50 O maju śpiewać może nawet Iranu Szach. Że pustynne jest morze w błękicie mat. Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 20:06 Bandanamera a jutro premiera. Dziewczyna gangstera odwiedza dziś jubilera Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 20:27 Oj, głupia. Mówią mi, wiesz to przecież nawet ty, że zimą może być biało lecz gorące jest ciało. Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 20:59 Małgośka już zakłada suknię cienką, na drzewach kwiatki rosną i kwitnie miesiąc maj. Gdy spytasz ją, dla kogo ta sukienka, to dla kochasia który odszedł w siną dal. W siną dal, w siną dal. pomaszerował lewa prawa w siną dal. Odpowiedz Link
azaheca Re: Tropem Maryli 16.05.08, 21:17 Osculati był tym draniem na Frascati uwodził panie do Spatif-u z nimi chadzał lecz z Małgośką wszystkie zdradzał ona z Saskiej Kępy była na lewą stronę miasta jeździła z Portugalczykiem tam balowała o narzeczonym swym zapomniała suknia z welonem się poniewiera a jej chłopaka inna zabiera Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 21:28 To było w konwencji, czy Cię własny styl znęcił? pomaszerował lewa prawa w siną dal. Tak mi żal. Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 16.05.08, 21:34 Kiedyś Spatifem się uwodziło? Teraz badziewie Ibiza. W Dubaju trzeba, by było miło. Odpowiedz Link
azaheca Re: Tropem Maryli 16.05.08, 21:35 Ależ tam teksy ukryte były przecież ich sekret niezbyt zawiły Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Tropem Maryli 16.05.08, 21:53 Tamto życie poszło w dal Po Zakopcu porszak szał I Małgośki i Małgośki Tamtej żal Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Tropem Maryli 16.05.08, 22:03 Dziś prawdziwych pociągów już nie ma Bywa Że się komuś Włoszczowej zachciewa Odpowiedz Link
azaheca Re: Tropem Maryli 16.05.08, 22:12 Portugalczyka też już nie nęcę gdzie me ciało to dziewczęce które wielbił Osculati? nikt mi za nie ne zaplati Odpowiedz Link
koza.podkuta Re: Tropem Maryli 17.05.08, 10:06 Niech będzie bal co się pamięta latami. Niech rośnie gaj, niech go nikt nie ogradza drutami. Niech będzie fart, nawet gdy trwogę zbywasz żartami. Niech będzie żal za minionymi latami. Odpowiedz Link
azaheca Re: Tropem Maryli 19.05.08, 22:55 Maryla nową nagrała płytę muzycy chwalą swojską kobitę nosa wcale nie zadziera i towarzysko się udziela okładka płyty?kto ją malował? może Kaszalot sygnalizował by na Marylkę uwagę zwrócić i na okładkę choć okiem rzucić.. Odpowiedz Link
nocne.marzenia Tropem koziołka:) 20.05.08, 20:51 każdy chce kochać, śpiewała Maryla, pieśniarka doskonała Pozdrawiam miłego koziołka, który schował się do worka? Odpowiedz Link
azaheca Re: Tropem koziołka:) 20.05.08, 21:56 Kiedy forsy mieć będę jak lodu by tak harować nie będzie powodu pod gruszą z Rudą się rozłożę co daj bożeee... Odpowiedz Link