exman 01.08.08, 08:56 wszystkim, bez wględu na opcję, życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DamaKier Re: Udanego weekendu IP: *.xdsl.centertel.pl 01.08.08, 09:33 Dziękuję i dołączam się do życzeń :) Niech nam wszystkim słonko świeci, opala buzie i brzuszki, niech wyrosną nam skrzydełka, a odpadną różki! Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Udanego weekendu 01.08.08, 09:43 Jednak nie przesadzili,ze duch walki zanika w weekendy....:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex-0_0 Re: Udanego weekendu 01.08.08, 09:58 exman napisał: > wszystkim, bez wględu na opcję, życzę :) serdecznie dziękuję i życzę tegoż samego wszystkim tu zaglądającym... zyczenia dla mnie szczególe bo zaczynam urlop :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Udanego weekendu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:54 Dzięki. Pomijając jakiś dziwny, zastanawiający polityczny altruizm u niektórych życzeniodawców, serdecznie dziękuję. Życzę także udanego i to dwa razy tak udanego jak mój! (właśnie zaczynam remont w chacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bexman Re: Udanego weekendu 01.08.08, 11:28 exman napisał: > wszystkim, bez wględu na opcję, życzę :) I kto tu na tym forum sprowadza wszystkie dyskusje do polityki? A nawet zaczyna? Miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar żeby pogoda... 01.08.08, 12:56 dziękuję!mój weekend będzie intensywny,bo jedziemy do świnoujścia na rowery(nadmorska trasa do niemiec,cesarskie kurorty).no,no,60 kilometrów! Odpowiedz Link Zgłoś