Dodaj do ulubionych

MOTEL AB Stęszew

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:41
Mam uprzejme pytanko, czy Ktoś miał może, był na weselu w Motelu A&B w
Steszewie koło Poznania i może podzielić się ze mną swoimi odczuciami.
Dziękuje z góry za wszelkie opinie (także te złe :) ) i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: MOTEL AB Stęszew IP: *.icpnet.pl 25.02.05, 22:11
      Żałuję, że i ja nie zadałam takiego pytania rok wcześniej. Dość późno
      zdecydowaliśmy się na wesele, a może raczej za krótko daliśmy sobie na
      przygotowania. Było już dość ciężko znaleźć lokal. Kiedy w końcu zdecydowaliśmy
      się na AB byliśmy wniebowzięci. Wszystko wyglądało OK. Zarezerwowaliśmy termin
      u właścicela i odmówiliśmy wszytskie inne lokale, w których prosiliśmy o chwilę
      do namysłu. Z AB bylismy umówieni, że w następnym tygodniu przyjeżdzamy wpłacić
      zaliczkę i podpisać umowę, a gdyby znalazł się ktoś inny w ciągu tych paru dni
      to mieli nas ponaglić. Na dzień przed tym jak wzieliśmy urlopy aby pojechać i
      podpisać umowę właściciel zadzwonił i bez słowa przepraszam powiedział, że
      termin jest już nie aktualny bo jego córka znalazła innych klentów. Nic się już
      nie da zrobić. Jak mówiliśmy, że przecież obiecał, przecież się umawialiśmy to
      ona na to "że to biznes i musi zarabiać". Przedślubny stres w tym momencie stał
      się tak ogromny, że płakałam jak bóbr. Do końca życia mu tego nie wybaczę.
      Wszytskie inne lokale odmówiliśmy, a on nas tak wystawił.
      Miałam nawet potem taką ciekawą sytuację. Orkiestra powiedziała nam że umowa
      jest nie potrzebna bo im można absolutnie zaufać. Powiedzieliśmy, że w żadnym
      wypadku nie zaufamy już nikomu po tym co nas spotkało z lokalem weselnym.
      Oczywiście nie wymieniliśmy nazwy tego lokalu. Na to ten facet powiedział, że
      rozumie i zaczyna nam opowiadać historię o lokalu w którym właściciel i córka
      na przemian wynajmują lokal, a następnie w ostatniej chwili decydują się na
      tych co dadzą więcej. Na koniec powiedział: ale państwo penie nie wiecie gdzie
      jest ten hotel AB w Stęszewie. Byliśmy w szoku jak nigdy.
      Możesz przypomnieć temu oszustowi o klientach z Poznania,którzy rezerwowali u
      niego lokal na 17 lipiec 2004 i ich wystawił.
      Stanowczo przestrzegam. Już po moim weselu na wielu forum przeczytałam o innych
      oszukanych lub rozczarowanych w wielu dziedzinach. Najczęściej powtarza się to,
      że po weselu okazuje się nagle, że jest wiele dodatkowych kosztów. Sama nie
      wiem bo na szczęście nie miałam okazji doświadczyć.
      Wkońcu otarłam łzy i znalazłam coś innego. Nie napiszę gdzie bo nie chcę, żebyś
      pomyślała, że to jakaś reklama, a nie szczera z serca rada.
      • Gość: ii Re: MOTEL AB Stęszew IP: *.echostar.pl 01.03.05, 10:57
        www.narzeczeni.net
        wielkopolski portal slubny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka