Gość: pawelm IP: 82.177.72.* 25.02.05, 12:31 Witam, Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia z tym developerem? Czy wywiazuje sie terminowo, czy jest uczciwy, jaka jest jakosc swiadczonych przez niego uslug? pozdrawiam pawel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pete Re: developer JAKŚ-BUD IP: *.kp.pl 07.11.05, 11:38 Dobre pytanie, tez chcialbym poznac na nie odpowiedz Kos ma jakies doswiadczwenia ? Buduja teraz na os. Batorego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: developer JAKŚ-BUD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:01 Na prawdę nikt nic o nich nie wie???? Spodobało mi się mieszkanie na Batorego, a w trakcie sporów z UWI nie chcę się pakować w nowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: developer JAKŚ-BUD IP: *.icpnet.pl 08.03.06, 16:37 witam! właśnie kupiłam mieszkanie od UWI na Jagiełły o jakie spory chodzi? ja narazie nie narzekam, poza srednio miłymi paniami w biurze wszystko ok! Odpowiedz Link Zgłoś
marciajn Re: developer JAKŚ-BUD 10.03.06, 10:57 zapraszam Cie na forum Os.Jagiełły-UWI forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37059 jest tam już parę osób które kupiło/ zamierza kupić mieszkanie na jagiełły od UWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: developer JAKŚ-BUD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:24 Znam tego developera jedynie z nazwy, co świadczy, że nie jest on potentatem na poznańskim rynku nieruchomości mieszkaniowych. W Poznaniu nie ma idealnych developerów, zwłaszcza w przypadku osób wymagających. Jeśli jesteś zainteresowany ofertą tego developera to są dwie metody weryfikacji: 1) sprawdź wzór umowy o zakup mieszkania i porównaj go z kodeksem dobrych praktyk Polskiego Związku Firm Developerskich, poproś o dokumenty dotyczące prowadzonego przedsięwzięcia budowlanego, KRS Spółki oraz najnowsze sprawozdanie finansowe. Opory w tym zakresie będą niedobrze świadczyć o transparentności firmy i mogą stanowić przesłankę do braku zaufania. 2) Jakś bud ma stronę internetową (www.jaks-bud.pl). Z niej wynika, że firma zrealizowała 4 inwestycje mieszkaniowe. Po prostu dobrze jest pojechać tam i popytać ludzi, czy są zadowoleni z usług tej firmy. Pamietaj tylko, że zrealizowane inwestycje świadczą tylko o przeszłości i wcale nie muszą się przekładać na obecny poziom świadczonych usług. Może być zarówno lepiej, jak i gorzej. To działa w obie strony. Dobre rekomendacje klientów są jednak najlepszą reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x JAKŚ-BUD jest OK IP: *.icpnet.pl 04.12.05, 18:40 to bardzo solidny deweloper, może nie potentat na rynku, ale buduje solidnie, z dość dużą dbałością o wykonawstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: developer JAKŚ-BUD IP: *.echostar.pl 16.12.05, 21:48 Z trgo co wiem to deweloper jest w porządku. Jeśli zaś chodzi o inwestycję na Batorego, to słyszałem że decyzja pozwolenie na budowę jest zaskarżona w WSA, a to niesie pewne ryzyko, że jak sąd administracyjny uchyli decyzję, to z planowanych tam mieszkań mogą być nici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: developer JAKŚ-BUD IP: *.icpnet.pl 01.02.06, 20:51 Czy ktos moze powiedziec cos o inwestycjach na ulicy Łabędziej i Żurawiej? Szeregówka na Łabedziej wyglada bardzo przyzwiocie, lecz jak wyglada sprawa wykonczeń, czy sa usterki? Czy nie ma problemu z wprowadzaniem wlasnych poprawek w fazie budowy? Moze ktos z panstwa mieszka w tych domkach. Czy wiecie panstwo jak wygladaja sprawy formalne czyli kontakt z developerem i sprawa negocjacji warunkow umowy. Bede wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś