Dodaj do ulubionych

Zima nadal trzyma

27.02.05, 18:40
śnieg, śnieg, więcej śniegu.
niech zasypie dokładnie polską
szarówę i bałagan :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Zima nadal trzyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:10
      Świetnie,że spadł śnieg.Jeżeli nie możemy sobie poradzić z uprzątnięciem ulic
      miasta z psich kup,to chociaż przez parę dnie będzie ładniej.A,że jest mroźno?
      Jak jest zima,to musi być zimno! Kocham takę pogodę :-)))
    • Gość: xaliemorph Re: Zima nadal trzyma IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 22:56
      Również przepadam za taką pogodą. A komu się nie podoba niech sobie przypomni
      nudną szarą pluchę jaka była w większości podczas tej zimy. Przynajmniej
      wreszcie ładnie wygląda a dzieciaki wreszcie mają co robić. Pogoda powinna być
      zawsze sobą a nie wg. czyjegoś widzimisię więc zima niech nadal trzyma aż słońce
      a nie plucha ją roztopi :>
    • Gość: vikka i co z tego,że snieg jak kuligu nie było:(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:01
      • Gość: Marek Re: i co z tego,że snieg jak kuligu nie było:(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:19
        Ja byłem w Ustroniu i był.Pod Poznaniem też można by zorganizować i chyba
        cieszyłby się dużym powodzeniem.
        • Gość: vikka Re: i co z tego,że snieg jak kuligu nie było:(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:31
          na poligonie jest najlepiej:P
          • Gość: Marek Re: i co z tego,że snieg jak kuligu nie było:(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 00:21
            Tylko konia i sań brakuje.Masz pomysł? Przecież do soboty tylko 6 dni! No i
            jeszcze musi być bigos i wódeczka.Ale na wojsko można liczyć,wszak to ich
            teren :-))
            • Gość: vikka Re: i co z tego,że snieg jak kuligu nie było:(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 01:00
              no koników to zawsze ze 100 bierzemy;)w końcu coś musi uciągnąc 8 par sanek:)

a czemu w sob???
              my zawsze w niedziele jeździmy:)
    • Gość: gospodarz domu Re: Zima nadal trzyma IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 28.02.05, 10:20
      Kto sie cieszy to sie cieszy ze sniegu Pomyslcie o dozorcach ktorzy musza
      wstawac o 4 rano i odsniezac Mnie juz bola rece od szufli i wcale sie nie
      ciesze ze to ma jeszcze potrwac
      • Gość: vikka Re: Zima nadal trzyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:23
        ale jak już odśnieżysz to mozesz śmigać na kulig:)
      • pan.nikt Re: Zima nadal trzyma 28.02.05, 11:42
        To zrób tak jak przed laty radził Rosiewicz.
      • Gość: Marek Re: Zima nadal trzyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:16
        Taka praca.Ostatnio się tak trzepnąłem na nieodgarniętym śniegu :-((Ale
        stopniał zanim wróciłem z AF.Zawsze ktoś jest właścicielem.O tym ludzie od
        urynkowiania czynszów chyba zapomnieli.W Austrii,jeśli nie chcesz sam dbać o
        posesję,to wynajmjesz firmę.Adres tej drugiej jest ogólnie dostępny.I wiadomo,
        kogo zaskarżyć za niewykonanie obowiązków.W Polsce wzięto tylko jedna stronę
        kapitalizmu :-((
    • Gość: pawman Re: Zima nadal trzyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:33
      Nie potrzeba Bundeswehry nam wystarczy -4!
      PS. Dlaczego w zeszłym roku jak tylko padał drobny sniezek, to piaskarki w
      ciagu 30 minut jezdzily juz na trasie, a w tym roku odkad przyszla zima nie
      widzialem ani jednej?
      • Gość: micrus Re: Zima nadal trzyma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:00
        gdyby nie ich praca -dopiero miałbys sannę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka