misiamisia 13.06.02, 23:18 Co byście zrobili mając możliwość założenia czapki niewidki na całą dobę??? Pzdr Misia :c) P.S. Kim byl "Niewidek"??? ;c))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiotrB Re: Czapka niewidka IP: *.au.poznan.pl 14.06.02, 11:44 Same niecne mysli mi przychodza do glowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Czapka niewidka IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 14.06.02, 11:47 misiamisia napisał(a): > Co byście zrobili mając możliwość założenia czapki niewidki na całą dobę??? A po co mi taka czapka, ja jestem niewidzialny, zawsze, tu na forum........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Czapka niewidka IP: 64.9.159.* 14.06.02, 19:32 Ja to bym nakradl kupe forsy,zlota i diamentow z bankow!!! Potem bym 2/3 lupu rozal biednym a 1/3 sam bym zatrzymal i tak by powstala legenda o Jacekhood albo Jacosik, tym co bogatym zabieral i biednym rozdawal....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Czapka niewidka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 23:58 A ja bym pozabijał wszystkich bandytów i złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Czapka niewidka 15.06.02, 14:16 P.B., a co z pedofilami, gwalcicielami, paserami, alfonsami itd. itp. Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Czapka niewidka 15.06.02, 19:28 misiamisia napisał(a): > P.B., a co z pedofilami, gwalcicielami, paserami, alfonsami itd. itp. > > Pzdr > Misia O rany, co za tematy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Czapka niewidka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 23:19 misiamisia napisał(a): > P.B., a co z pedofilami, gwalcicielami, paserami, alfonsami itd. itp. > > Pzdr > Misia Oni sa zawarci w słowie "bandyci" Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: Misiamisia to suchar, bardzo czerstwy 15.06.02, 21:53 misiamisia napisał(a): > Co byście zrobili mając możliwość założenia czapki niewidki na całą dobę??? > > Pzdr > Misia > > :c) > > > P.S. Kim byl "Niewidek"??? ;c))) Dziewczyno, weź się do jakiejś roboty, zamiast marnować czas na dumanie nad takimi wątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Misia jest w porządku, zostaw ją w spokoju IP: 5.2.1R1D* / 62.43.96.* 15.06.02, 23:44 Chłopie, weź się do jakiejś roboty zamiast czepiać się wszystkiego i wszystkich.. Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: Misia jest w porządku, zostaw ją w spokoju 16.06.02, 15:37 Gość portalu: cinek napisał(a): > Chłopie, weź się do jakiejś roboty zamiast czepiać się wszystkiego i > wszystkich.. Vice Versa Odpowiedz Link Zgłoś