suza 16.03.05, 07:27 Witam, Tak sie zlozylo, ze nie mam z kim pojsc na sobotni koncert Janerki. Troche tak smutno... Bilet juz mam. Jesli jest tu ktos, kto tez juz ma bilet, a nie ma z kim pojsc, moze pojdziemy razem ? pozdrawiam suzana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: kto pojdzie ze mna na JANERKE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:01 Ja siem wybieram! Mogymy siem dokadać bom jeszcze nie kupił biletu. Odpowiedz Link Zgłoś
suza Re: kto pojdzie ze mna na JANERKE ? 16.03.05, 13:45 Jezu jak sie ciesze :) Obserwatorze, napisz do mnie na suza@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suza Obserwatorze 17.03.05, 13:38 I co Obserwatorze ? Masz bilecik ? Lepiej kup dzisiaj, bo jutro bilet bedzie drozszy. Czekam na sygnal od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: kto pojdzie ze mna na JANERKE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:44 ZUZO! Nie mam jeszcze biletu, ale będę miał. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
suza Re: kto pojdzie ze mna na JANERKE ? 17.03.05, 13:48 Obserwatorze, to napisz na priva mniej -więcy ;) jak wygladasz, co bym Cie rozpoznala i vice versa ;) Niestety my name is not susan, to tylko nick :) Odpowiedz Link Zgłoś