Gość: guerra IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.06.02, 15:17 skończ już żenadzić na tym forum - polecam towarzyskie lub jakieś tandetne koła polsatowców. nara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiamisia Do guerry 15.06.02, 15:35 Nie skorzystam z polecenia. Ale dzieki. Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Do guerry IP: 64.9.159.* 15.06.02, 15:53 misiamisia napisał(a): > Nie skorzystam z polecenia. Ale dzieki. > > Misia Hey, misiamisiamamisia, pisz ile chcesz, nie sluchaj balonow, ale z semantycznego punktu widzenia, to polecenia ...to sie wykonuje albo nie, to z porad sie korzysta albo nie.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Do guerry 15.06.02, 19:05 misiamisia napisał(a): > Nie skorzystam z polecenia. Ale dzieki. > > Misia Misia, chodzi o to, że zakładasz dużo wątków o banalnych sprawach. Jednym się to podoba, a inni uznają to za infantylne. Cóż, ilu ludzi, tyle gustów. Śledzę to forum od kilku miesięcy i powiem Ci,że nie jesteś pierwszą osobą, którą tu co niektórzy tępią. Ale wątek, w którym zadajesz pytanie o tym czy powinnaś przestać pisać jest - nie obraź się - NIETRAFIONY. Bo kto Ci odpowiedział? dwie czy trzy osoby. To nie całe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: do lady zwanej misia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.06.02, 16:07 ja rozumiem,że dowcip na forum jest potrzebny i nie można mówić tylko o bardzo ważnych tematach, ale pwoli proporcje stają się niebezpieczne.Wczoraj w centrum pod szpitalem umierał człowiek i nikt mu nie pomógł i .....cisza na ten temat. Za to "problemy" lady misi są najważniejsze. Więc albo redakcja założy ci podforum albo wybierz sobie inne Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: do lady zwanej misia 15.06.02, 16:26 no i dobrze .to mogles napisac o tym wczorajszym zdarzeniu skoro wiedziales, bo forum wlasnie po to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: do lady zwanej misia 15.06.02, 16:42 Gość portalu: guerra napisał(a): > ja rozumiem,że dowcip na forum jest potrzebny i nie można mówić tylko o bardzo > ważnych tematach, ale pwoli proporcje stają się niebezpieczne.Wczoraj w centrum > pod szpitalem umierał człowiek i nikt mu nie pomógł i .....cisza na ten temat. "Nie mialam przyjemnosci" (sorry za wyrazenie) byc tam. A na pewno bym zareagowala, moze kurs udzielania pierwszej pomocy, ktory ukonczylam, by jakos pomogl... > Za to "problemy" lady misi są najważniejsze. KTO TAK MOWI???!!! > Więc albo redakcja założy ci podforum albo wybierz sobie inne Pierwsza czesc tego zdania skierowana jest do Redakcji, wiec moze niech Ona zareaguje. Ciekawa jestem, co Ona sadzi o Twoim problemie. A druga wydaje Misie byc niebezpiecznym poleceniem. Jest jakies ultimatum??? Ja wiem, ze na swiecie, w naszym kraju, miescie dzieje sie wiele niedobrego, sledze wiadomosci podawane przez media. Ale staram sie dostrzegac tez rzeczy mniej wazne, a w jakis sposob dajace radosc, czy chociazby jej namiastke. I wielu osobom to sie podoba. Tobie nie musi, ale uszanuj innych, w tym mnie i moja "forumowa dzialalnosc". P.S. Jacek, dzieki za uwage. Akurat gralam w tysiaca on-line i moze to mnie rozkojarzylo. Zreszta, co bede sie tlumaczyc. Dzieki i sorry. :c))) P.S.2. Guerra, dlaczego "lady misia" (w dodatku z malej litery... Szacunek!) ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: do lady zwanej misia 15.06.02, 16:44 Aha, co to sa "kola polsatowcow"??? Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: do lady zwanej misia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.06.02, 19:35 już nieważne nie mam zamiaru eksterminować Cię na tym forum - ale zastanów się czasem czy warto zakładać wątki typu: to mój V wątek dzisiaj czy coć takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: do lady zwanej misia IP: 5.2.1R1D* / 62.43.96.* 15.06.02, 21:25 Słusznie, o wiele ciekawsze wydają się wątki poświęcone np. zakładaniu bojówek zajmujących się zwalczaniem reklam na kamienicach na Starym Rynku.. Forum jest chyba po to, żeby każdy mógł się wypowiedzieć na interesujące dla siebie tematy.. Jeśli jakiś wątek jest chybiony, to po prostu nikt do niego się nie dopisze, i tyle. Po co od razu naskakiwać na innych? A wątki Misi są zecydowanie sympatyczniejsze od tych np. poświęconych relacjom poznańsko- warszawskim.. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: do lady zwanej misia 15.06.02, 21:50 Gość portalu: guerra napisał(a): > skończ już żenadzić na tym forum - polecam towarzyskie lub jakieś tandetne koła > > polsatowców. > > > nara Ona nic innego nie potrafi jak "żenadzić". Ona taka już jest. Zresztą, czego oczekiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: do lady zwanej misia IP: 5.2.1R1D* / 62.43.96.* 15.06.02, 22:16 Za to Twoje posty to chodząca doskonałość.. Żenujące jest to, że osoby nie mające nic ciekawego do powiedzenia, krytykują tych, którzy piszą sensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: do lady zwanej misia 16.06.02, 15:14 Gość portalu: cinek napisał(a): > Za to Twoje posty to chodząca doskonałość.. Żenujące jest to, że osoby nie > mające nic ciekawego do powiedzenia, krytykują tych, którzy piszą sensownie. odwal się.żadnych tandetnych wątków nie zakładam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: do lady zwanej misia IP: 5.2.1R1D* / 62.43.96.* 16.06.02, 15:26 login18 napisał(a): > odwal się.żadnych tandetnych wątków nie zakładam. Jasne, wątek pt. "Dzidka, przestań kurna śmiecić na forum" był szczytem elokwencji i dobrego smaku:) Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: do lady zwanej misia 16.06.02, 15:33 Gość portalu: cinek napisał(a): > login18 napisał(a): > > > odwal się.żadnych tandetnych wątków nie zakładam. > > Jasne, wątek pt. "Dzidka, przestań kurna śmiecić na forum" był szczytem > elokwencji i dobrego smaku:) Ale jak widzę skutek odniósł. Dzidka przestała się wymądrzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: do lady zwanej misia IP: *.datastar.pl 17.06.02, 08:34 > Ale jak widzę skutek odniósł. Dzidka przestała się wymądrzać. Grunt to dobre samopoczucie. Ano myśl sobie dalej, że twoje krytykanctwo (przy, jak ktoś zauważył, jednoczesnym braku czegokolwiek do powiedzenia) może na kimkolwiek zrobić wrażenie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: do lady zwanej misia 16.06.02, 15:15 Gość portalu: cinek napisał(a): > Za to Twoje posty to chodząca doskonałość.. Żenujące jest to, że osoby nie > mające nic ciekawego do powiedzenia, krytykują tych, którzy piszą sensownie. A poza tym, czy Misiamisia to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: do lady zwanej misia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 23:05 login18 napisał(a): > Ona nic innego nie potrafi jak "żenadzić". Ona taka już jest. Zresztą, czego > oczekiwać? Ty za to porąbany śmierdzielu dużo potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: do lady zwanej misia 16.06.02, 15:17 Gość portalu: P.B napisał(a): > login18 napisał(a): > > > Ona nic innego nie potrafi jak "żenadzić". Ona taka już jest. Zresztą, cze > go > > oczekiwać? > > Ty za to porąbany śmierdzielu dużo potrafisz. Spierd.... kutafonie porąbany. Obrońca uciśnionych się znalazł. Idź do roboty na kasę w Chacie małolacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: do lady zwanej misia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 20:25 login18 napisał(a): > Spierd.... kutafonie porąbany. Obrońca uciśnionych się znalazł. Idź do roboty n > a > kasę w Chacie małolacie. Żałuję, że nie znam cię w realu, a gwarantuję sprałbym cię kilkakrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: do lady zwanej misia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 22:53 Gość portalu: guerra napisał(a): > skończ już żenadzić na tym forum - polecam towarzyskie lub jakieś tandetne koła > > polsatowców. > > > nara Dlaczego jesteś zły, od czsu do czasu musimy odsapnąć od sportu i lokalnych inwestycji!Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś W obronie Misi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 13:02 Tak jak nie wprowadzono cenzury na Forum, tak też nie wymagajcie ograniczeń tematowych od założycieli wątków. Tyle lat walczyliśmy o wolność słowa i co? Ludziom nie podoba się, że można pisać, co się chce. Jak niektórym z was nie podobają się wątki Misi, to nie czytajcie, nie piszcie i dajcie jej spokój. I bez was cieszą się one sporym zainteresowaniem. A, jak to określiliście, „słodzenie” pomyliliście z kulturą. No tak, ale co się dziwić, jak niektórym jest ona zupełnie obca... PS Po niektórych z was widać, że nie czytacie „Gazety”. Wątek pt. „Kwestionariusz Misi” to przecież ewidentna parodia „Kwestionariusza Prausta” oraz „Kwestionariusza Herolda” „Kwestionariusza Prusaka” (teraz ukazują się te ostatnie, jakby ktoś nie wiedział). Albo nie macie zdolności analizy i kojarzenia faktów. Jeśli tak, to kondolencje. PS2 Do logina18: Wczytaj się w wypowiedzi Misi, a dowiesz się, że zdawała ona w tym roku maturę, zdała b. dobrze, idzie na psychologię, jest na kursie przygotowawczym do wstępnych i pracuje w kwiaciarni (to tak w dużym skrócie). A takie wątki zakłada/ła, żeby poznać ludzi (!). I aż mi przykro, że poznała tych, którzy... Ale kogo to obchodzi, nie? Misia, odpocznij sobie i wróć. Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: do tchórzliwego Ktosia 16.06.02, 15:32 Gość portalu: Ktoś napisał(a): > Tak jak nie wprowadzono cenzury na Forum, tak też nie wymagajcie ograniczeń > tematowych od założycieli wątków. Tyle lat walczyliśmy o wolność słowa i co? > Ludziom nie podoba się, że można pisać, co się chce. > Jak niektórym z was nie podobają się wątki Misi, to nie czytajcie, nie piszcie > i dajcie jej spokój. I bez was cieszą się one sporym zainteresowaniem. A, jak > to określiliście, „słodzenie” pomyliliście z kulturą. No tak, ale c > o się > dziwić, jak niektórym jest ona zupełnie obca... > > PS Po niektórych z was widać, że nie czytacie „Gazety”. Wątek > pt. „Kwestionariusz Misi” to przecież ewidentna parodia „Kwes > tionariusza > Prausta” oraz „Kwestionariusza Herolda” „Kwestionariusz > a Prusaka” (teraz > ukazują się te ostatnie, jakby ktoś nie wiedział). Albo nie macie zdolności > analizy i kojarzenia faktów. Jeśli tak, to kondolencje. > > PS2 Do logina18: Wczytaj się w wypowiedzi Misi, a dowiesz się, że zdawała ona w > > tym roku maturę, zdała b. dobrze, idzie na psychologię, jest na kursie > przygotowawczym do wstępnych i pracuje w kwiaciarni (to tak w dużym skrócie). A > > takie wątki zakłada/ła, żeby poznać ludzi (!). I aż mi przykro, że poznała > tych, którzy... Ale kogo to obchodzi, nie? > > Misia, odpocznij sobie i wróć. Wielce szanowny Ktosiu, kim ty w ogóle jesteś? Czy to jedna i ta sama osoba pod różnymi nickami ?(tak sądzę po stylu pisania), jak również, że masz ogromne trudności z koncentracją. Pisuję tu bardzo rzadko i myślę, że i tak nie nadążasz za moimi postami.Sam się wczytaj, a nie "przelatuj" wzrokiem. Napisałem, żeby się wzięła do roboty, bo nie zda na studia. I gówno mnie obchodzi na jaką ocenę zdała maturę. To o niczym nie świadczy. "Wyryć" potrafi prawie każdy. "Gazetę" czytuję i wiem skąd to ściągnięte. Oj, skopiowane. P.S.1 Ujawnij swoje inne nicki. P.S.2 Kwestionariusz jest..., no jakby to ująć.....Sam się domyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: what the f***?! 17.06.02, 10:27 Misia, stay cool & beautiful :) login18 jesteś chorym sukinsynem, go to hell... :( guerra, czekam na Twoje wątki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *$% Re: what the f** fxx?! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 19:23 fxx napisał(a): > Misia, stay cool & beautiful :) > > login18 jesteś chorym sukinsynem, go to hell... :( > > guerra, czekam na Twoje wątki. > > pzdr o, Ktoś zna angielski Odpowiedz Link Zgłoś