Dodaj do ulubionych

Doktor Trzaska z Puszczykowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:37
czy ktos wiecej moze mi cos na jego temat powiedziec. Chodzi mi oczywiscie o
kwalifikacje, jakie ma osiagniecia w leczeniu kolan np. Czy jest
dobrymspecjalista..? Moze ktos mial z nim kontakt, bardzo wdzieczna bede.
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: george Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: *.icpnet.pl 19.03.05, 23:38
      Podobno najlepszym. Wiem to jednak ze słyszenia, a nie z autopsji, bo
      szczęśliwie, poza katarem nie musiałem niczego u siebie jeszcze leczyć.
      • Gość: Andy Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: *.icpnet.pl 20.03.05, 15:13
        Obawiam się ze to już nazwisko z przeszlości. Dobrze zbierz informacje i
        zastanow się nad 28 czerwca.
        Moj kuzyn byl przez niego operowany i niestety do dziś ma problemy chodzeniem.
        I to sprawa nie tylko problemow z operacją, ktora czasem może się udać i czasem
        nie ale tzw. otoczki biznesowej całej sprawy, ktorej nie będę rozwijal, a ktorą
        znasz chyba skoro pytasz. Zresztą w czasie sammej operacji też było malo
        zabawnie bo okazalo się, ze zabraklo jednego z podstawowych w takich sytuacjach
        rekwizytu, bo po prostu Nr 1 zapomnial uprzedzić personel. Niestety za późno
        zaczeliśmy zbierać opinie. Dopiero w ostatniej chwili, jeden z kolegow lekarzy
        opowiedzial nam jak tam w ostatnich latach wygląda i ile jest problematycznnych
        zabiegów.
        • Gość: Bugaj Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:29
          Jest na pewno świetnym fachowcem. Pytanie tylko czy Ciebie stań na niego, bo
          jest bardzo drogi
    • Gość: gosc(RENIA Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: *.p-s-inter.net 20.03.05, 22:18
      BARDZO CIE PROSZE BADZ OSTROZNA.MOJA CORKA BYLA U NIEGO NA KONSULTACJI W
      PRYWATNEJ PORADNI- KREG- PRZY ULICY STRZESZYNSKIEJ.JA PRZECHODZE TAM CODZIENNIE
      I JAK WIDZE TE SAMOCHODY NA PARKINGU W DNIU KONSULTACJI DOKTORA TO ,MYSLE
      NAIWNYCH NIE SIEJA ,SAMI SIE RODZA. PODAJ ADRES NA PRIW NAPISZE
      WIECEJ.UWIERZ ,ZE SA W POZNANIU SUPER LEKARZE.POZDRAWIAM
      • Gość: pacjent Re: bardzo dobry specjalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:40
        głosy przeciwne - to prymitywna konkurencja
        Niestety lekarze zachowują się już jak przekupki - zero etyki i moralności.
        Jeśli możesz to idz do starszego lekarza który ma powyżej 50 lat.
        Młodsi są przerażająco pazerni i zwykle nieuczciwi.

• Gość: kuku Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 10:08
      W kwestii czy jest dobrym fachowcem odpowiadam że jest wybitnym specjalistą w
      swojej dziedzinie. Wiem nie z opowiadań lecz z doświadczenia. Jeśli chodzi o
      kwestię finansowe to jest to się nie wypowiadam to nie temat Twojego pytania.
      • Gość: trava Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: 150.254.208.* 21.03.05, 10:47
        Bardzo dobry specjalista, wysoka kultura osobista. To że samochody stoją pod
        gabinetem swiadczy o bardzo dobrej opinii, a nie o tym, ze naiwnych nie sieją...
    • Gość: gosc/ RENIA Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: *.p-s-inter.net 21.03.05, 21:20
      AZ MNIE KORCI.KTO TO JEST LEKARZ? MYSLE, ZE TO CZLOWIEK, KTORY UPRAWIA PEWIEN
      RODZAJ SZTUKI. A ZE ZE SZTUKA BYWA ROZNIE JAK TEZ Z KULTURA. ZA TAK OGROMNE
      KWOTY ,TO I WYSOKA KULTURA OSOBISTA MUSI BYC.ROZUMIEM, ZE JAK CZLOWIEK CIERPI
      TO ZROBI WSZYSTKO ZEBY BYC ZDROWYM ,NAWET JAK SIE JEDZIE DO POZNANIA 500 km.ALE
      SADZAC PO MOIM PRZYPADKU NAWET PROFESOR 'WYSOKA KULTURA OSOBISTA' MOZE CONIECO
      NACIAGNAC.NIE MNIE OCENIAC ETYKE TEGO LEKARZA I DZIEKI BOGU.BYLAM NA
      KONSULTACJI U DWOCH INNYCH LEKARZY,BYLI W SZOKU.I JESZCZE JEDNO NIE WSZYSCY
      MLODZI LEKARZE SA PAZERNI, NAPRAWDE
      • Gość: Bugaj Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:20
        Wyłącz babo caps locka.
    • Gość: GOSC /RENIA Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: *.p-s-inter.net 21.03.05, 21:23
    • Gość: Krzysztof Re: Doktor Trzaska z Puszczykowa IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 23:49
      Drogi "pacjencie" jesteś w błędzie pisząc że głosy przeciwne to konkurencja.
      Jesteś niestety chyba mało zorientowany w sytuacji. Też mam w rodzinie kogoś,
      kto przyjechał na operacje w puszczykowie z wielkimi nadziejami, a był dobrze
      traktowny tylko do momentu przekazania tzw. "dowodu wdzięcznmości". Mimo
      bezdyskusyjnego błędu zawodowego i późniejszych problemów "zadośćuczynienia"
      żadnego nie uzyskaliśmy..
      Uważam, ze lepiej się trochę dluzej porozglądać, a nie walić ciemno do
      wyleniałego lwa. Zresztą on nie zginie bo jak piszecie stoją pod bramą drogie
      samochody i dobrze, niech sobie stoją...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka