Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 07:44 witam..chce dorobic klucz do auta..klucz jest z immobilizerem.za jego dorobienie żadają zaporowych cen.czy ktos zna moze miejsce gdzie taki klucz dorobia mi po kosztach???..pzdr4all Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: set Re: klucz poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:14 Oczywiście podjedź na giełdę! Potem mierz czas od momentu dania do ręki specowi swojego klucza do chwili zniknięcia samochodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: klucz poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:46 robisz sobie jaja a to powazne pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: klucz poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:13 A ile żądają??? Pytam z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikka Re: klucz poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:00 Zgłoś się do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: klucz poszukiwany 25.03.05, 19:34 Ty to chyba masz kłódeczkę, a nie kluczyk!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: klucz poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:54 znow nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: klucz poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:03 jak juz wspomnialam nie chce sie logowac....kto jak kto,ale Ty chyba wiesz kiedy ja coś pisze,a kiedy nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: klucz poszukiwany 25.03.05, 20:07 Nie tylko ja czytam froum, a z logowaniem jest mniej roboty, jak bez. ŻYCZĘ WESOŁEGO DYNGUSU!!! a jajeczka już swojemu panu pomalowałaś, czy będziesz robiła drapanki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: klucz poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:09 bedziemy malować;) Odpowiedz Link Zgłoś