kormoran7 25.03.05, 15:50 Z okazji Świąt życze Wam średzka załogo: zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi53 Re: Życzenia 25.03.05, 19:22 Dołączam się do życzeń-niech będą one dla nas czasem prawdziwej radości,a wzorem Zmartwychwsałego,podążajmy i my,tworząc nowe wartości,budując mosty przyjaźni i znośnego życia, w coraz to nowych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Życzenia 25.03.05, 20:09 Także dołączam się do życzeń, niech będą one przede wszystkim czasem spędzonym z rodziną "budując mosty" pomiędzy rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
martula86 Re: Życzenia 25.03.05, 20:58 Ja również dołączam się do życzeń!!! Wszystkiegi Najlepszego!!! Dużo Rodzinnego ciepła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_walus Re: Życzenia 25.03.05, 23:02 Dziekując za Wasze zyczenia, zycze Wam zeby swiateczny nastroj przycmil wszystkie zmartwienia zwyklego, szarego dnia, pozwolil troszke odetchnac; zeby ten czas wypelnil usmiech i radosc najblizszych! Wesołych Swiąt!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Życzenia 26.03.05, 00:24 Dziekuje za zyczenia wszystkim i zycze Wam w te swieta radosci i duzo pomyslnoci. Niech wam w Smingusa nie zostanie sucha nitka na ubraniu!!! :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maro22 Re: Życzenia 26.03.05, 23:36 Tak pięknie piszecie, cóż mogę jeszcze dodać: wszystkiego naj, naj, naj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saxe Re: Życzenia 27.03.05, 12:08 Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie rodzinnym życzy Saxe Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Życzenia 23.06.05, 17:22 a ja składam dzisiaj najlepsze życzenia tatom:) Odpowiedz Link Zgłoś
martula86 Re: Życzenia 23.06.05, 17:26 ja tez sie przylanczam do zyczen natalii :o) Tatusiu bardzo Cie kocham!!! Wszystkiego naj...!!! Duzo zdrowka bo to teraz jest Ci najbardziej potrzebne!!! Buziaki (choc dzis pewnie masz ich juz dosc :o)) Odpowiedz Link Zgłoś