Dodaj do ulubionych

poszukiwany:perkusista

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:53
szukamy bębniarza
szczegóły:zuzia200@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Re: poszukiwany:perkusista IP: *.chello.pl 21.05.05, 10:24
      Witam!

Ciągle szukacie bębniarza? Napiszcie coś o sobie, co gracie, gdzie gracie? Na
      ile czujecie się zawodowymi muzykami. Może macie probki nagrań, dem, Zarabiacie
      graniem? Ja jestem z Warszawy. Mam swoje bębny, salke i jestem mobilny.
      Pozdrawiam.
      • Gość: zuz Re: poszukiwany:perkusista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:34
        w zasadzie to dopiero co startujemy. Błąkamy sie od próbowni do próbowni w
        Poznaniu...nie mamy jeszcze gotowego materiału- robimy swoje kawałki, covery
        czasem też. Nie jesteśmy zawodowymi muzykami, choć część kapeli ma dyplom s.m.
        Póki co nie gramy dla pieniędzy tylko dla przyjemności i satysfakcji
        tworzenia.Bębniarza nadal szukamy.
        Gramy rock z licznymi odchyłami(blues, grunge, reggae, funky itd.) O tym, co
        gramy decyduje demokratycznie cały skład.
        pozdrawiam
        kontakt: zuzia200@poczta.o2.pl
    • Gość: Grzegorz Tyl NAUKA GRY NA PERKUSJI!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:16
      NAUKA GRY NA PERKUSJI-Niezbędna technika werblowa,cwiczenia na zestaw oraz
      rytmy to jest to czego potrzebują twoje łapy i nogi.Uczyłem się przez 5 lat u
      znakomitego bębniarza (Zdzisław Weyna) ,a obecnie jestem absolwentem szkoły
      muzycznej.Mam za sobą mnóstwo koncertów oraz 2 płyty(demo)Cena to 10 zł/45 min
      • Gość: zuz Re: NAUKA GRY NA PERKUSJI!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 01:01
        nauke gry na bebnach juz mam za sobą. Uczyłam się u całkiem niezłego bębniarza,
        nie ma co narzekać, ale rzuciłam bębny, bo wolę strunowce.
        To czego mi potrzeba to bębniarz, wiec gdy juz jakiegos przyzwoicie wyszkolisz-
        przyslij go do mnie:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka