Dodaj do ulubionych

nie spieszy mi się

IP: *.echostar.pl 27.03.05, 15:04
witam

powiem szczerze ze nie spieszy mi sie tak jak niektorym oszolomom z tego
miasta aby jak najpredzej odwiedzic nowe centrum handlowe king cross,rzygac
mi sie chce jak widze jak ludzi łasi sa na nowy market ktory powstal w
niecale pol roku tanim kosztem,tandeta i niechlujstwo
wole poczekac na poznan plaza ktore budowane jest ponad rok i bedzie zrobione
sto razy lepiej z bezpieczniejszych elementow o wiele bardziej nowoczesny
wiekszy i ciekawszy,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ENERGY 52 Re: nie spieszy mi się IP: *.icpnet.pl 27.03.05, 16:32
      Jesteś naiwna jeśli myslisz, że Plaza będzie budowana inaczej i z innych
      komponentów niż nieszczęśliwy King Cross! Budowa tego obiektu trwa dłużej,
      głównie dlatego, że będzie on czymś zdecydowanie bardziej rozbudowanym ( kino,
      bowling, dyska ), pod względem infrastruktury, niż obiekt mieszczący jedynie
      sklepy ( King Cross ).

Pozdrawiam
      Energy 52
      • Gość: asia Re: nie spieszy mi się IP: *.echostar.pl 28.03.05, 12:52
        moj drogie nie jestem naiwna,poniewaz moj ojciec pracuje na tej budowie caly
        dzien i jest odpowiedzialny z awiele rzeczy ktore tam powstaja i sa tam
        montowane wie cnie mow mi tu o naiwnosci bo nie pisalanbbym tego gdybym nie
        miala dowodow
        • Gość: ENERGY 52 Re: nie spieszy mi się IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 28.03.05, 15:18
          I kim Twój tatuś tam jest na tej budowie? Czym się zajmuje? Powiedz więc
          wszystkim jaka różnica będzie w technologii wykonania? No, szybciutko, poleć po
          tatusia i odpisz.

• Gość: asia Re: nie spieszy mi się IP: *.echostar.pl 28.03.05, 17:37
            nie wazne kim jest,nie powinno cie to obchodzic...ale zrozum czlowieku co do
            ciebie pisze dyskutowalismy z ojcem na temat tego wypadku w king crossie i
            zapytalam sie jak to wyglada na plazie i dowiedzialam sie ze tam sa fachowe
            ekipy ktore nie pracuja na zlamanie karku a termin na pewno zostanie
            dotrzymany,nic nie bedzie ukanczane na ostatnia chwile
            o elementach ktre sa o niebo lepsze nie wspomne

schowaj troche tego poznanskiego jadu na rodzine bo przeciez lepiej w swieta
            zionac nim w obcych niz w w rodzinke prawda?
            • Gość: ENERGY 52 Re: nie spieszy mi się IP: *.icpnet.pl 28.03.05, 18:41
              Takie rzeczy jak podwieszany sufit robią firmy zatrudnione przez najemców
              poszczególnych lokalów. Tak więc dlaczego w Plazie - gdzie Twój tatuś piastuje
              najwidoczniej ściśle tajne stanowisko - najemcy Ci mają nieszczędzić grosza na
              wykończeniu swoich punktów? Zrozum, że tu nie chodzi o czas tylko o pieniądze.
              EMPIK otrzymał swój lokal na ponad dwa miesiące przed uruchomieniem centrum i
              uważasz,że to za mało żeby zrobić podwieszany sufit zgodnie z wszelkimi
              standardami? Czasu było dość, tylko ktoś postanowił oszczędzać! Dlatego uważam,
              że w Plazie również takie oszczędności będą czynione.
              Poznański jad? Mam swoje zdanie i tyle a Ty nie potrafisz się z tym pogodzić!
    • Gość: Piero Re: nie spieszy mi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 13:33
      Dobrze i niedobrze sie stało z tym sufitem !!!!!!
      Wszystkie budowy beda lepiej kontrolowane i odpowiedzialni ludzie będą robic
      odbiory końcowe a nie jak w EMPIKU gdzie sufit wisial na 30% zawiesi to jest
      skandal takiemu kierownikowi i wykonawcy odebrał bym uprawnienia dożywotnio .
      • Gość: asia Re: nie spieszy mi się IP: *.echostar.pl 28.03.05, 17:38
        aha no i na pewno supit nie bedzie podwieszony w 1/3 a klimatyzacja nie bedzie
        na nim lezec!!!!tak jak mialo to miejsce w empiku
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka