antidotumm 29.03.05, 15:05 Ile placi sie w Poznaniu sprzataczkom? Szukam pani na stale, na jakies 2,5 godziny tygodniowo - jakie sa koszty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi-ka Re: Ile za sprzatanie (na godzine?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 23:12 Ja płace swojej za posprzątanie 50 m/kw z prasowaniem prania z całego tygodnia i myciem okien 60--70 zł. Jest solidna, rzetelna i uczciwa. Gdybyś się zdecydował, mogę Tobie podać kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Ile za sprzatanie (na godzine?) 30.03.05, 12:41 Ile czasu Jej to zajmuje? Tak mniej wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taya Re: Ile za sprzatanie (na godzine?) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 30.03.05, 14:43 Oooo, ja też jestem bardzo zainteresowana. Można prosić o namiary na tę panią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi-ka Re: Ile za sprzatanie (na godzine?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 08:51 z reguły 6 do 7 godzin. A, jeszcze wyprowadza mi psy, ale to już gratis... Hi,hi... Pzdr. Michał PS. Jeśli chcesz namiary, pisz na mejla mi-ka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio bielizna IP: *.icpnet.pl 30.03.05, 14:57 Ja szukam jakiejś kobietki 18-33 , która mi będzie sprzatać pokój w samej bieliźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Ile za sprzatanie (na godzine?) IP: *.crowley.pl 30.03.05, 15:59 U mnie sprząta dorywczo młoda dziewczyna. Bardzo sympatyczna, wpada raz, czasami dwa razy w tygodniu. Płacę jej 6zł za godzinę sprzątania, a za mycie okien dodatkowo 50zł (3 okna). Srednio wychodzi za okno normalne 15zł, a za balkonowe 20zł. Jestem bardzo zadowolona i również mogę dać namiary bo wiem, że dziewczyna chce sobie dorobić na wakacje. piszcie na joasinka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Zapytaj IP: *.icpnet.pl 30.03.05, 16:08 Zapytaj ją czy byłaby chętna na sprzątanie w bieliźnie, albo w spodniach z lycry. Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c3 Re: Zapytaj 01.04.05, 09:35 Gość portalu: edzio napisał(a): > Zapytaj ją czy byłaby chętna na sprzątanie w bieliźnie, albo w spodniach z > lycry. Ok? Edzio, wloz do odkurzacza, tez ci bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Ile za sprzatanie (na godzine?) IP: *.crowley.pl 01.04.05, 08:24 Moge ci dac namiar na solidną dziewczynę. Jeśli jesteś zainteresowana daj znać na forum. Ja jej płacę 5 zł za godzinę i 15 od okna. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś