Gość: ocalałem ... IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 21:01 CHCESZ PONIEŚĆ SMIERC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POZNANIAK GDZIE BYŁ NADZÓR BUDOWLANY !!!!???? IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 21:08 NADZÓR BUDOWLANY BUDZI SIE DO ZYCIA, GDY SIE COŚ WYDARZY ZŁEGO , TO RÓWNIEZ INSTYTUCJA WYMAGAJĄCA "NADZORU "ZE STRONY NIK I PROKURATURY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZNANIAK GDZIE BYŁA PANSTWOWA INSPEKCJA PRACY? IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 21:11 WY TEZ SŁAWETNA INSTPEKCJO PRACY PONOSISZ ODPOWIEDZIALNOSC ZA TO CO SIE STAŁO . WY TEZ SPICIE , WAMI RÓWNIEZ WINNA ZAJAĆ SIE NIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZNANIAK UMRZEĆ W KING CROSIE - JAKIE TO ...PIĘKNE !!! IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 21:12 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: UMRZEĆ W KING CROSIE - JAKIE TO ...PIĘKNE !!! 29.03.05, 21:19 o malego slonia by się to spelnilo w moim przypadku...z King Krossa wyszedlem jakieś 2-3 minuty przed wypadkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StanislawMackowiak Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.icpnet.pl 29.03.05, 21:31 To nie Powiatowy Nadzór Budowlany lecz lokalny kierownik budowy i wykonawscy sa winni. tempo przygotowań godne uczczenia V Zjazdu PZPR lub końca 6 cio latki. Znów szybko-szybka byle wyciagnąc kase z poznaniaków przed swietami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WANDA Z WILDY POZNANIACY ! - "OLEJMY" KING CROSA I HIPERMARKETY IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 21:39 chcę jeszcze żyć , więc w KING CROSIE nie chcę juz być . Odpowiedz Link Zgłoś
sierus King Cross - nie tylko ceny spadaja na glowe... :> 29.03.05, 21:40 Ogolnie smiechu warte. Spieszyli sie jak mogli, a teraz... Ciekaw jestem jak to sie ogolnie odbije na wizerunku KC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Inspekcjo Pracy - zajmiesz sie KC ? IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjehje Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:59 No tak, wyglada na to, ze hipermarkety same sie wykoncza. Ja tam wole poznanskiego Piotra i Pawla... Ztreszta King Crossa powinno sie rozebrac. Zdaje sie, ze warunkiem jego postawienia miala byc ciekawa architektura. Kolejny oblesny szary blaszak z jeszcze bardziej oblesnymi i kiczowatymi lampami w srodku... Nie szanujecie do tego pracownikow dlatego kazdy myslacy czlowiek was zbojkotuje do czegoi wzywam forumowiczow! Nie bedziecie poznaniakom podsuwac tandety!!! Takie zlomy budujcie sobie w warszawce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjehje Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:59 No tak, wyglada na to, ze hipermarkety same sie wykoncza. Ja tam wole poznanskiego Piotra i Pawla... Ztreszta King Crossa powinno sie rozebrac. Zdaje sie, ze warunkiem jego postawienia miala byc ciekawa architektura. Kolejny oblesny szary blaszak z jeszcze bardziej oblesnymi i kiczowatymi lampami w srodku... Nie szanujecie do tego pracownikow dlatego kazdy myslacy czlowiek was zbojkotuje do czegoi wzywam forumowiczow! Nie bedziecie poznaniakom podsuwac tandety!!! Takie zlomy budujcie sobie w warszawce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crash down KC == King Crash!!! IP: *.icpnet.pl 29.03.05, 23:02 ___ ___ _____ ______ | | | | | | | | | |___| |_____| |______ |_____| KING | |\ | | | | | | | \ | | | | | |___ | \ | | ______| | | Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjehje Stanik glupsza od gaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 23:03 A pani Stanik podstawie przy najblizszej okazji noge i powiem ze przewrocila sie sama. Kobieto przez wzglad na rodzine chorego przyteperuj sobie jezyk! Umysl masz juz przezarty kapitalistyczna papka, ktorej ci nakladli do umyslu! czym sie roznisz od kapo w obozie pracy? jednego niewolnika zastepujesz drugim... Wstydz sie i wymiataj z Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Stanik glupsza od gaci 30.03.05, 08:59 Ta baba o nazwisku Stanik i tak zginie , bo jeszcze nie jeden dach nad KC spadnie . Ja juz nigdy nie wejdę do KC , wolę mój osiedlowy sklepik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLik King Crash = KC!!! IP: *.icpnet.pl 29.03.05, 23:05 ___ ___ _____ ______ | | | | | | | | | |___| |_____| |______ |_____| KING | |\ | | | | | | | \ | | | | | |___ | \ | | ______| | | Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar_tusia Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 23:29 Jedna osoba w ciężkim stanie, cztery lekko ranne... i to tylko dlatego,żeby powstało nowe centrum handlowe, w ktorym ludzie będą spędzać czas zamiast iść na spacer lub do zoo...w straszliwych przyszło nam żyć realiach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z Green... Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: 217.17.35.* 30.03.05, 07:50 Setki zabitych, tysiące rannych... i to tylko dlatego, żeby powstała nowa autostrada, po której ludzie będą jeździć zamiast iść na spacer lub do zoo... w strasznych przyszło nam żyć realiach... Precz z centrami handlowymi, precz z autostradami. Niech żyją jaskinie... i dinozaury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu S Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.echostar.pl 30.03.05, 08:20 A było to tak : Dawno dawno temu przybył do grodu Ryszarda zacny inwestor i pyta : A czy mogę tu mój blaszak postawić ? Możesz przybyszu ! -rzekł Ryszard , i dodał : a udaj sie do pewnego miłego i zacnego architekta co byś się nie błąkał biedaku. Inwestor pobiegł więc i czem prędzej do architekta . Długo kręcił nosem ,że architekt drogi lecz gdy Ryszard złagodził ból Inwestora darując mu hipoteki na kilku miejskich nieruchomościach i obniżając partycypację w infrastrukturę Inwestor szybciutko umowę z architektem podpisał i kasy nie żałował. Gdy blaszak już stał a robotnicy jak mrówki dzień i noc pracowali nie widząc co do czego przykręcają na budowie pojawił się Inspektor Budowlany z urzędu i błędy notować zaczął. Rwetes sie zrobił bo święta tuż tuż i żniwa dla Inwestora a tu taki mały Inspektor coś wymyśla, więc pobiegł Inwestor do architekta a architekt do Ryszarda i mówi : "Rychu obiecałeś że na święta bez prob;lemu otworzą" W tem Ryszard dobył telefonu komórkowego i szybciutko do Inspektora dzwoni : "Słyszałem ,że problem jest " -mówi Ryszard "Ano jest mówi"- Insektor "A może to nie błędy a uchybienia drobne ? -mówi Ryszard "Oczywiście że drobne"-odpowiada Inspektor. Potem huczne otwarcie i faktury końcowe architekt wystawił wraz z premia za otwarcie przed świętami ( tak około 500.000PLN ) A jak sufit spadał to architekt myślał już czy odwdzięczy się jak zwykle kupując cegiełkę podczas kampani wyborczej Ryszarda czy też po prostu umowę o dzieło z konsultantem zrobi ( konsultant to zawsze szwagier Ryszarda - specjalista z wielu dziedzin jak wskazuja umowy o dzieło ) P.S. Imie Ryszard w tym tekście użyto zupełnie przypadkowo tak samo jak imiona architaktów - załatwiaczy Stanisława i Ewy. UWAGA : Pani Dyrektor Wydziału Inżyniera Miasta odpowiedzialna za umowy z Inwestorem która w tym samym czasie budowała kilkuset metrowy dom w Szczepankowie proszona jest o pilne sprawdzenie konstrukcji domu gdyż materiały użyte mogą spowodowac zawalenie się sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.icpnet.pl 30.03.05, 17:57 Trafnie i zwięźle! Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyCrossowiec Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.icpnet.pl 30.03.05, 09:18 Bejmy bejmy i jeszcze raz bejmy....a biedny pracownik wykonać musi, albo jego rodzina zdechnie. Jak się tak spieszy to niech panowie i panie zamiast patrzeć i krytykować by się wzięli do pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enzo Z parkingu podziemnego wyjeżdżałem 50 minut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:35 Z parkingu podziemnego wyjeżdżałem 50 minut. W razie jakiegoś zagrożenia ludzie byliby uwięzieni. Już nigdy nie pojadę do tego centrum. Brak jakiejkolwiek synchronizacji powoduje olbrzymie korki i stres wśród kierowców. Skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:45 Zaczyna mnie denerwować ta damulka mieniąca się rzecznikiem CH KC Pani Stanik. Resztkami woli powstrzymuję się by nie użyć mocniejszych słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priem Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:15 "Spiesz się powoli", "Pośpiech to zły doradca" - te powiedzenia wszyscy znają... a jednak pazerność jest ślepa. Lepiej zrobic szybko, byle jak, byle by już było a potem jakoś to będzie. Wariactwo, wszystko postawione na głowie jak cały ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 30.03.05, 11:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross 30.03.05, 11:31 A Niemcy ciągle powtarzają" "LANGSAM, LANGSAM, ABER SICHER." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:30 Autor publikacji musial wziac duza kase od przedstawicieli konkurencji a moze jest tylko tak naiwny ze wierzy w to iz inne nawet njbardziej prestizowych firm obiekty sa oddawane w inny sposob. na wsiach niestety takich obiektow sie nie bubuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikka POLSKA TO GÓWNIANY KRAJ IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 30.03.05, 13:46 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galoj Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: *.icpnet.pl 30.03.05, 18:39 Powinni ogłosić nowe hasło reklamowe : CENY LECĄ NA GŁOWĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULCIU Re: Po wypadku w centrum handlowym King Cross IP: 195.20.110.* 04.04.05, 11:59 powinni dać hasło " nie tylko ceny lecą na głowę ", oby ten king cross zbańczył, bo nic nowego do poznania nie wniósł, nawet sklepy w nim te same co w mieście, czekam na plaze, którą mam nadzieję budują jakoś sensowniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redaktor Juzek D. Mamy skutki, jak się budowało za Gierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:42 Tak licho się budowało za Gierka i oto mamy skutki, dach się zawalił. Odpowiedz Link Zgłoś