Dodaj do ulubionych

Jaka będzie Malta 2002?

24.06.02, 15:06
Jaka? i czy przyciągnie wielu ludzi? Czy w tym okresie Poznań się jakoś zmienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: akuku Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.icpnet.pl 24.06.02, 19:54
      Kosztowna, szanowna pani Ewo. Zapraszamy wakacyjna mlodzież na płatny Festiwal
      teatrów plenerowych. Na szczęcie organizatorzy Poznańskich Targów pozwolą nam
      obejrzeć zeszłoroczne wygarzenia - Teatro del Silencio, La Fura - oj były to
      czasy
    • Gość: mixt Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.06.02, 23:49
      chyba jej nie będzie, po tym co się przed chwilą stało.
    • Gość: eon Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.06.02, 01:51
      TRAGICZNA - :(
      Po wypadku, w ktorym zginela niemiecka aktorka, tegoroczna Malta nie zapowiada
      sie radosnie. Mam nadzieje, ze pozostali uczestnicy beda potrafili to
      uszanowac. Widzialem jak to sie stalo - bardzo smutny widok. Ale najbardziej
      przykre bylo to ze nikt do konca nie wiedzial czy to dzieje sie naprawde czy
      tylko kolejna czesc przedstawienia. SMIERC NA SCENIE - tragedia, ktora
      wydarzyla sie naprawde. :-(

Smutny milosnik Malty Eon
      • Gość: eon SMIERC NA SCENIE IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.06.02, 01:52
        Gość portalu: eon napisał(a):

> TRAGICZNA - :(
        > Po wypadku, w ktorym zginela niemiecka aktorka, tegoroczna Malta nie zapowiada
        > sie radosnie. Mam nadzieje, ze pozostali uczestnicy beda potrafili to
        > uszanowac. Widzialem jak to sie stalo - bardzo smutny widok. Ale najbardziej
        > przykre bylo to ze nikt do konca nie wiedzial czy to dzieje sie naprawde czy
        > tylko kolejna czesc przedstawienia. SMIERC NA SCENIE - tragedia, ktora
        > wydarzyla sie naprawde. :-(
        >
        > Smutny milosnik Malty Eon

• Gość: snoopy Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 15:07
      Malta 2002 na pewno jest inna z powodu tragicznego wypadku, który miał na niej
      miejsce. Trudno się dziwić, że grupy rezygnują, bądź zmieniają miejsca
      spektakli, ale to niestety ogranicza liczbę przedstawień odbywających się na
      Malcie, w otwartej przestrzeni.
      W tym roku najbardziej brakuje mi spektakli ulicznych, które zawsze ściągały
      dużą publiczność np. na Starym Rynku (tylko jedno przedstawienie), czy na
      Wzgórzu Przemysła. W ogóle wydaje mi się, że przedstawień z roku na rok jest
      coraz mniej i przez to, że odbywają się głównie w CK Zamek są jakby mniej
      dostępne.
    • Gość: Vothjak Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 23:58
      Naprawdę nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka