redakcja 24.06.02, 15:06 Jaka? i czy przyciągnie wielu ludzi? Czy w tym okresie Poznań się jakoś zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akuku Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.icpnet.pl 24.06.02, 19:54 Kosztowna, szanowna pani Ewo. Zapraszamy wakacyjna mlodzież na płatny Festiwal teatrów plenerowych. Na szczęcie organizatorzy Poznańskich Targów pozwolą nam obejrzeć zeszłoroczne wygarzenia - Teatro del Silencio, La Fura - oj były to czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixt Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.06.02, 23:49 chyba jej nie będzie, po tym co się przed chwilą stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.06.02, 01:51 TRAGICZNA - :( Po wypadku, w ktorym zginela niemiecka aktorka, tegoroczna Malta nie zapowiada sie radosnie. Mam nadzieje, ze pozostali uczestnicy beda potrafili to uszanowac. Widzialem jak to sie stalo - bardzo smutny widok. Ale najbardziej przykre bylo to ze nikt do konca nie wiedzial czy to dzieje sie naprawde czy tylko kolejna czesc przedstawienia. SMIERC NA SCENIE - tragedia, ktora wydarzyla sie naprawde. :-( Smutny milosnik Malty Eon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon SMIERC NA SCENIE IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.06.02, 01:52 Gość portalu: eon napisał(a): > TRAGICZNA - :( > Po wypadku, w ktorym zginela niemiecka aktorka, tegoroczna Malta nie zapowiada > sie radosnie. Mam nadzieje, ze pozostali uczestnicy beda potrafili to > uszanowac. Widzialem jak to sie stalo - bardzo smutny widok. Ale najbardziej > przykre bylo to ze nikt do konca nie wiedzial czy to dzieje sie naprawde czy > tylko kolejna czesc przedstawienia. SMIERC NA SCENIE - tragedia, ktora > wydarzyla sie naprawde. :-( > > Smutny milosnik Malty Eon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoopy Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 15:07 Malta 2002 na pewno jest inna z powodu tragicznego wypadku, który miał na niej miejsce. Trudno się dziwić, że grupy rezygnują, bądź zmieniają miejsca spektakli, ale to niestety ogranicza liczbę przedstawień odbywających się na Malcie, w otwartej przestrzeni. W tym roku najbardziej brakuje mi spektakli ulicznych, które zawsze ściągały dużą publiczność np. na Starym Rynku (tylko jedno przedstawienie), czy na Wzgórzu Przemysła. W ogóle wydaje mi się, że przedstawień z roku na rok jest coraz mniej i przez to, że odbywają się głównie w CK Zamek są jakby mniej dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vothjak Re: Jaka będzie Malta 2002? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 23:58 Naprawdę nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś