Gość: JA IP: *.elpos.net 21.07.04, 22:22 MOJ FACET JEST O WSZYSTKICH ZAZDROSNY NAWET O GINEKOLOGA :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keri5 Re: ZAZDROSNY 21.07.04, 22:23 u mnie jest tak samo,ale to znaczy że mu zależy i że kocha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: ZAZDROSNY IP: *.elpos.net 21.07.04, 22:28 NO TAK ALE BEZ PRZESADY O GINEKOLOGA PRZECIEZ TO LEKARZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nescafe Re: ZAZDROSNY IP: 212.160.138.* 22.07.04, 10:42 dla mnie to raczej oznacza, że powinien się leczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco To olej go w cholere :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:40 takich frajerow trzeba gonic na drzewo ....... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio ...ginekolog... 22.07.04, 10:50 ... ginekolog to tez czlowiek co pod maska cos tam dlubie zwiazek z nim jest tez mozliwy skonczyc moze sie na slubie a ze zazdrosc czleka zzera w ludziej lezy to naturze wazne by nie zzarla serca wtedy nic juz nie pomoze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaroffnica Re: ZAZDROSNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 11:26 Matko, a myślałam, że jestem jedyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetka Re: ZAZDROSNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:12 Ja muszę chodzic do kobitki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: ZAZDROSNY IP: 80.51.243.* 22.07.04, 12:18 OSTRZEGAM jak będziecie się zgadzać na wszytkie jego nakazy zakazy io inne urojenie, jak będzicie dla świętego spokoju np chodzić do kobiety ginekologa żeby nie był zazdrosny to przyjdzie taki dzień że zrobi wam awanture że rozmawaiałyście z kolegą np zamiast zameldować się że już jesteście w domu. TO są CHORE ZWIĄZKI wiem z doświadczenia ze nie łatwo potem z tego się wyplątać. Będziecie chodzić jak pudle na smyczy aż zorientujecie się że jest już za późno by uciekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: ZAZDROSNY IP: *.zeb.com.pl / 212.33.64.* 22.07.04, 13:15 To nie jest normalne i na dluzsza mete jest bardzo meczace. zauwaz masz wlasne zycie a bycie z kims nie polega na podporzadkowywaniu sie zwlaszcza czyims urojeniom. Zwiazek=partnerstwi i zaufanie inaczej lepiej sobie oszczedzic przykrosci. Zadrosny to kocha - moze ale milosc jest niedojrzala i brakuje w niej zaufania a to drugi wazny filar kazdej znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: ZAZDROSNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 18:15 ja jestem skromnie mowiac b. atrakcyjna (i jeszce dziewica)i moj facet jest bardzo zazdrosny o ginekologa,bo on chce ,aby tylko on ogladal mnie nago,a nie inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: ZAZDROSNY IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 03:52 Uuuuuuu-to znaczy że bardzo Cię kocha! Odpowiedz Link Zgłoś
adziocha Re: ZAZDROSNY 26.07.04, 09:34 Witam ;) Moj tez jest zazdrosnikiem. O lekarza nie jest zazdrosny ale czasem powie cos zlosliwego :)- nie dziwie sie - podejrzewam ze tez bym powiedziala, gdyby jakas obca baba go "tam" macala ( ale to tylko lekarz!!) Ale nie mozesz dac sobie wejsc na glowe. Zazdrosc jest fajnym uczuciem, ale w odpowiedniej dawce! Pozdrowionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keri5 Re: ZAZDROSNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:02 nie uważam żeby taka miłość była niedojrzała jak to powiedziała jedna z dziewczyn.Jestem mężatką i nie pisałabym się na taki związek gdyby nasza miłość była niedojrzała.Po drugie było coś o zaufaniu- on mi ufa ale nie ufa innym,nie chciałby żeby jakiś ginekolog patrzył mi między nogi i mógł mieć jakieś zbereźne myśli,a ja całkowicie rozumię.Dla mnie nie ma różnicy czy pójdę do gin. mężczyzny czy kobiety więc chodzę do kobiety.Po trzecie to nie prawda że jeśli kobieta będzie facetowi pozwalać na takie rzeczy to on będzie jeszcze gorzej postępował.U nas jest odwrotnie daje mu czas na przyzwyczajenie się do takich rzeczy i dużo o tym rozmawiamy i wiecie co naprawdę widzę poprawę.Więc nie warto rezygnować z faceta tylko dlatego że jest zazdrośnikiem i może nas w jakimś stopniu ograniczać.Jeśli się naprawdę kocha trzeba być wyrozumiałym i dać mu czas.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś