Dodaj do ulubionych

Bohaterscy dresiarze kontra dzieci

IP: *.icpnet.pl 13.04.05, 22:27
Wstyd- calym sercem jestem za Lechem i jestem dumny z naszych kibiców- ale
za to co sie stało we Wronkach to wstyd i hanba. Do tych napakowanych
sterydami skurw..chyba nie dotarlo przesłanie Ojca Swietego powtorzone na
wspolnej modlitwie przed meczem. A po za tym,. gdzie kodeks pilkarskiego
hooligana, który zabrania napadac kobiety i dzieci?
Obserwuj wątek
    • Gość: kómaty Lobuzy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:57
      • Gość: obserwator odsiecz franka koniarza IP: *.man.poznan.pl 14.04.05, 11:01
        Niech nasz milosciwie panujacy wladca - 1 koniuszy wlkp. omc inz. Frankiewicz
        przyjedzie na koni (paradowac umie - to wiemy z obchodów św Marcina) i niech
        sprobuje rozgonic kobolo-dresiarzy - wtedy naród będzi mu dzwieczny i będzie go
        podziwiac!
    • Gość: fanLecha Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:57
      czy to aby nie ci sami kibice tak bardzo wzruszyli się ostatnio z powody śmierci
      Papieża?????
    • Gość: Lech Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: 213.199.238.* 13.04.05, 23:03
      jestem kibicem Lecha i naprawdę mi wstyd za tych "kibiców"... Żal mi kibiców
      Amici, na zdjęciu widać prostych ludzi, dzieci, a takie karki kradą im flagę i
      myślą, że są super... Ehh szkoda słów ;(
    • Gość: BRK Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:06
      Z tego co mi wiadomo niebyła to flaga jakiegoś tam gimnazjum tylko jakiegoś fan
      clubu, ale niejestem tego w 100% pewny bo te szmaty Amicy są słabo czytelne.
      Krojenie barw klubowych to normalka więc niewiem czemu robicie afere to
      niewiem! A pozatym jest coś takiego jak ochrona danych osobowych, więc niewiem
      czemu twarze co po niektórych osób niesą zasłonięte! Nie ma co tylko szukać
      afery na siłe, by mieć o czym pisać!!!! A co do sądu grockiego to ładne
      frajerstwo wieśnieki robią!!
      • Gość: tyszanin Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.unregistered.media-com.com.pl 13.04.05, 23:16
        szkoda słów, niech się dzieci z gimnazjum bawią w konfetti i serpentyny, ale
        jak nie potrafią flag pilnować to niec ich nie robią... GW szuka sensacji na
        siłe, jak zwykle zresztą, wystarczy troche po necie poszperać i dowiedzieć się
        co i jak!!
        • Gość: Odra Wodzisław Śl. Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.radlin.sdi.tpnet.pl 13.04.05, 23:41
          ...szkoda słów, znowu robią z czegoś co jest normalne wielką sensacje, jak się
          nie ma kibiców to flag się nie wiesza.
          • Gość: kibic Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.05, 11:44
            Jesteś jednym z tych debili, którzy na dłuzej powinni zamieszkać w we Wronkach.
            Jeżeli kradzież uważasz za normalke na stadionie to zamieść swoja fote na
            forum , moze ktoś normalnie skroi ciebie z kasy następnym razem. I prośba do
            wszystkich przestańmy bandytów nazywać kibicami bo nimi nie są
      • Gość: fredy Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.outsourcing.atman.pl 14.04.05, 07:25
        Żal mi Ciebie prosty chłopku.
      • Gość: maris [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kibic Lecha Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 10:22
        byłem na tym meczu i dobrze widziałem całe zajście, na sektorze siedziała
        zorganizowana grupa dzieci (!!!) z gimnazjum, więc powiedz mi człowieku, co
        widzisz normalnego w napadaniu na 13-latków? jak to się ma do "honoru" kibica?
        "skrójcie" fanę Legii albo Wisły, to się będzie czym chwalić, a tak to nawet
        hoolsi z was się śmieją...zupełnie tak samo, jak zabraliście flagę chłopcom z
        Drwęcy i nie umieliście jej nawet spalić... a ludzie na zdjęciach to zwykli
        bandyci, więc dobrze, że pokazane są ich twarze, łatwiej będzie ich znaleźć !!!
      • Gość: jurek Ochrona danych? Jesteś poważny ?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:51
        Powinni jeszcze dodatkowo twarze takich ludzi pokazywać w powiększeniu na
        billboardach, żeby wszyscy widzieli, jaką piękną mamy młodzież w kraju.
      • Gość: 666 Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:16
        BRK - ale TY malutki jesteś...
        Skoro nie jesteś pewien to się nie odzywaj. Była to flaga dzieciaczków z
        gimnazjum w Gaju Małym koło Szamotuł... I tu cytat z innego forum na ten temat:
        "Tymi gimnazjalistami, którzy stracili flagę byli członkowie Fanklubu Amiki z
        Zespołu Szkół w Gaju Małym. W większości to dzieci ze środowiska
        popegeerowskiego, najbardziej dotkniętego finansowo procesem transformacji
        ustrojowej. Flagę przygotowywali więc samodzielnie z niemałym nakładem sił a
        także z dużym (relatywnie) nakładem finansowym, kosztem osobistych wyrzeczeń."
        Nie jest Ci teraz głupio?
        Jeśi uważasz, że kradzież to normalna rzecz to nie powinieneś trafić na stadion
        we Wronkach tylko za mury więzienia we Wronkach a tam byś był normaną "ciotą"
        I nie powołuj się na ochronę danych bo zdjęcia tych bandytów powinny wisieć na
        bilbordach...
        Piszesz, że to wieśniaki ale nie pisze się "grockiego" tylko "grodzkiego"
        Do szkoły Ci trzeba chodzić a nie na mecze...
    • Gość: dnl Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:24
      nikt nikogo nie pobił, widac tacy kibice we Wronkach (nie wszyscy dzieciaki,
      też się potrafią napinać), że barwy klubowe mają za nic i nikt ani słowa nie
      powiedział :) takie życie :)
    • Gość: ARES Brawo GW! TAK TO BANDYCI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:33
      Trzeba tak ich nazywać. Żadni pseudokibice, ani karki tylko BANDYCI!!!!
    • Gość: Marek Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.bracz.edu.pl 14.04.05, 07:57
      Tego z niebieską bluzą w ręce to znam. Jak byli u nas w Warszawie to płakał,
      żeby go nie bić. a w końcu się posikał.
      • Gość: BB Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 11:25
        Mareczku nie goraczkuj sie tak akurat sciemniasz bo sakakli po waszych pyskach
        na wolskiej ci chlopcy a sikac to pewnei ty lales w gacie na nasz widok !!!!
        a tak w kwesti prawdy to legia tez we wronkach skroila fane
    • Gość: gość niestety... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:49
      Ci szumnie nazywani kibice to po prostu polglowki i kretyni.... sa zalosni
      • Gość: maris dresiarze ? nie ! geje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:04
        to nie dresiarze tylko załamani poznańscy geje którzy mogą zabrać flagę tylko
        trzynastolatkom ,podobala mi się radość pozostałych dzieci Wojtka K. z tego
        trofeum.
    • Gość: kibic Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.man.poznan.pl / *.man.poznan.pl 14.04.05, 09:38
      Te same karki pobili ochroniarzy gdy ci nie chcieli wpuścić ich koleżków na
      stadion. Dopóki taki element bedzie bezkarny dopóty nikt rozsądny w lecha nie
      zainwestuje. Hańba Panowie z Zarządu.
      • Gość: kontestator Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:04
        W kwestii Zarządu Lecha zgadzam się (po raz pierwszy chyba) z Tomaszewskim,
        który w swoim felietonie napisał:

"Niestety obecna degrengolada w "pyrolandzkim" klubie była do przewidzenia
        (wielokrotnie o tym pisałem), bowiem jest ona wynikiem niekompetencji, by nie
        powiedzieć dyletanctwa ludzi zasiadających w Zarządzie.
        Najbardziej "spektakularną" decyzją klubowych władz było wieloletnie
        przedłużenie umowy o pracę z trenerem Czesławem Michniewiczem, w momencie kiedy
        poznaniacy zaczynali grać fatalnie i nawet trampkarze tego klubu wiedzieli, że
        szkoleniowiec nie panuje nad zespołem i przedłużanie tej "sielskiej atmosfery"
        jest klasycznym strzałem do własnej bramki, czyli "samobójem".

Nikt mnie nie przekona, że to normalne, by klub który ma najliczniejszą
        widownie w Polsce, przychylność samorządowych władz i wielu sponsorów dołuje w
        tabeli, a zawodnicy nie prezentują swojego normalnego poziomu"
    • extrapyra Głupie placki 14.04.05, 10:47
      Generalnie cieszę się, że w naszych lechickich szeregach są tacy "killerzy".
      Świadczy to o sile kibiców. Z taką wiarą nikt nam tak łatwo nie podskczy.
      Jednak to co zrobili jest po prostu żałosne.Wystawili na pośmiewisko cała brać
      kibicowską Poznania na forum kraju.
      Może też zaczną odbierać lizaki dzieciom na ulicach i popychać staruszki.
      Chyba jak ich psom morderczych ras mózg nie mieści się w czaszce i zaczyna
      psychika wymiękać.
      Szkoda chłopaki, naprawde szkoda.
    • Gość: Swamp KRETYNI Z KOTŁA IP: *.tele2.pl 14.04.05, 11:19
      No nareszcie ktoś opisał tych popaprańców. Przypominam zapominalskim, że
      podobna sytuacja (zwinięcie flagi dzieciakom) miała miejsce na meczy PP Lech-
      Drwęca Nowe Miasto ale wtedy żadne z poznańskich mediów nie opisało tego
      incydentu. Czuję się "strasznie dumny" z tego, że kretyni z kotła
      tak "wspaniale" dopingują naszych piłkarzy.... Zastanawim się kiedy tylko Lipa
      i Majchrzak ustawią naszą kochną bandyterkę. Bo jednak ZWYKŁY kibic głupio
      czuje się idąc w grupie z kretynami, którzy pod więzieniem we Wronkach (idąc na
      stadion Amici) krzyczą z dumą "pozdrowienia do więzienia".... Żenada. A
      niektórzy zastanawiają się dlaczego ludzie nie chcą jeździć na mecze wyjazdowe
      Lecha...
    • Gość: jachu Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:30
      łomostwo nie zna granic, az mi sie odechcialo chodzic na mecze, jak widze te
      zadowolone i dumne z siebie twarze neandertalczykow cieszace sie ciezko
      wywalczonym lupem. jesli ktos mi tu probuje ich usprawiedliwiac i mowic, ze to
      normalne, niech sie powaznie palnie w swoj leb czyms co ma akurat pod reka.
      jesli normalnym jest okradanie innych kibicow chodzacych na mecze (a najelpiej
      13-latkow), to niech sobie ta banda lysych baranow rozdmuchanych tabletami czy
      innymi swinastwami do rozmiarow orangutanow z mozgiem wielksoci ziarnka do
      grochu sama chodzi na mecze... ale wtedy bedzie nudno, bo komu zabiora flage?
    • Gość: pirania44 Re: I tak nikogo nie ukarzą IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.05, 13:05
      Wierzycie w cuda, że policja, nawet mając zdjęcia, złapie kogoś i ukarze?!!! A
      po zdjęciu w Gazecie neandertalczycy mają tylko radochę i ci, co są na zdjęciu,
      są ich bohaterami. Sam przed laty byłem przypadkowo świadkiem, jak dwóch takich
      przyszło do redakcji Expressu Poznańskiego, prosić o odbitki, bo "policja
      kazała im je dostarczyć do akt"!

Nawiasem mówiąć, pokwikuję sobie radośnie, jak słyszę, że rozwiązaniem jest
      zakaz stadionowy i meldowanie się w porze meczu na policji. No to wyobraźcie
      sobie niedzielne popołudnie i mały komisariat dzielnicowy. Nie dość, że
      policjant musi przyjśc do pracy (trzeba mu zapłacić za nadgodziny!!!), to potem
      melduje się u niego kilku karków. I z posterunku zostają tylko zgliszcza!!!

Dla mnie rozwiązenie jest jedno. Bardzo rygorystyczne(!), konsekwentnie
      przestrzegane(!) prawo.Grzywna w wysokości paru tysięcy (w wielu przypadkach
      musiałby zapłacić ojciec i może dałby wtedy "dziecku" popalić). I roboty
      publiczne, niekoniecznie w kamieniołomach. Choćby przy remontach dróg (toż to
      byłaby ogroma poruta!). Inna sprawa, że wtedy do pilnowania potrzebny byłby
      oddział specjalny. Ale od czegoś trzeba zacząć. Bo neandertalczycy o
      zwierzęcych instynktach sa groźni dla nas wszystkich, na ulicy.
      • Gość: jachu Re: I tak nikogo nie ukarzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:32
        dokladnie. bym jeszcze zlikwidowal ploty i zostawil tylko biala linie na
        stadionie. kto przekroczy - placi 5 tysiecy, bez wzgledu na to czy cos w ogole
        zlego zrobil. jesli zrobil dojda dodatkowe kary, w tym zakaz wjazdu na mecze do
        konca zycia. trzeba to tylko egzekwowac bezwzglednie, jak nie masz kasy -
        jakies miejske "kamieniolomy". wyobrazcie sobie takiego lysego neandertalczyka
        w czapce pracownika miejskiego sprztajacego kupy po psach w parkach...dla mnie
        bomba.
    • Gość: fever Banda durniów IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 14:34
      Wszyscy kibole jesteście po jednych pieniądzach. Zgraja durniów, którzy mają
      ochote bić się jak koguty. Mam dla tyh wszystkich niewyżytych propozycję: może
      tak zorganizować mecz...kibiców. Wrzucić ich wszystkich na stadion, odebrac
      wszystkie cięzkie i ostre przedmioty i pozwolić im się pozabijać własnymi
      rękoma? Pasuje? Bardzo chetnie pomogę wam to zorganizować, a później przyjde
      popatrzeć jak "inteligencja" polska upada.
      A odnośnie tego popisu wszystkich kiboli w momencie śmierci papieża i dalszych
      waszych sławetnych działań, to pokazaliście jacy naprawde jesteście:
      powierzchowni, zakłamani, nic niewarci...
    • Gość: ziom Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:06
      Lech zdechł kolejorz !! <lol2>
    • Gość: Krzysztof Jedno pytanko: gdzie była ochrona na tym meczu? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:00
      Rozumiem, że czasem nie da się wszystkiego upilnować i coś się wydarzy, ale żeby
      pozwolić chuliganom przebiec całą trybunę, dostać się na trybunę gospodarzy,
      zabrać im flagę, a później pozwolić wrócić? :) Trochę śmieszne.

Przy tej okazji należy więc nie tylko narzekać na tych "kiboli", ale też na
      organizację spotkania i jego ochronę (czy raczej jej brak).
      • Gość: Pirania44 Re: Co może zrobić zwykła ochrona... IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.05, 19:04
        Ochrona była, ale co może zrobić tu zwykła ochrona, zwłaszcza, że
        neandertalczycy zwinęli flagę i błyskawicznie uciekli z nią z sektora Amiki.
        Potem wrócili z drugiej strony płotu i agresywnie zaatakowali bramę, dzielącą
        sektory. Ochroniarz mówił mi potem, że "mieli wzrok pełen prochów". Atakowali
        krótko, bo pojawili się czarni w kaskach i z pałami i wtedy można było
        podziwiać bohaterstwo tych, co atakują słabszych. Po prostu spier... do swego
        sektora i schowali sie wśród kumpli.
    • Gość: REŻYSER CYTAT Z "PSÓW" : IP: *.ipt.aol.com 14.04.05, 16:11
      WY WSZYSCY JESTEŚCIE POJE..I, WAS NIE DA SIĘ LECZYĆ WAS TRZEBA ZABIĆ.
    • Gość: ŁKS Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:15
      Żaden wstyd,siła wyższosci,dzieciaki nie myslą a potem sie dziwią...
      • Gość: Kibic LECHA real Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.centertel.pl 15.04.05, 08:42
        Ty widze, ze tez jestes bohaterem. Jak dziecko w wozku bedzie mialo szalik
        zwasnionego klubu to proponuje, zebys mu zabral i spral porzadnie. Zlitujcie
        sie ludzie nad soba!!!!!!!!!!
        • Gość: lynx Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:54
          I kolejny "wyczyn" tej ekipy:

pilka.interia.pl/news?inf=616037
          :/
    • Gość: xxx Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:16
      Nie wiem albo jestem niewidomy albo na żadnej z tych osob nie ma dresu ,znowu
      ze dresiarze
    • Gość: dnl Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:13
      chce zauważyć ze sektory przez które przeszli, w jedną i drugą strone,
      zajmowane były przez fanów Amiki, nie tylko tych z gimnazjum, ale też tych
      którzy są tacy mocni w gębie i jadą po Lechu i jego kibicach, leją kibiców
      Groclinu... i jakoś zaden tamtejszy cwaniak nawet nie wstał :P ot... tacy
      kibice !! flagi sie kradnie niewazny czy dzieciaków czy ultrasow czy nabojki,
      flagi sie broni niewazny czy dzieciakow, ultrasow czy nabojki !!
      • Gość: Karol Śmieszna Wyborcza, śmieszni forumowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:40
        Forumowicze GW - jesteście śmieszni. Podniecacie się wszystkim co napiszą te
        dziennikarzyny (chodzi o redakcję sportową). Teraz jest akurat nagonka na
        hoolsów. Oczywiście zgadzam sie że akcja we Wronkach była niepotrzebna i chluby
        nie przynosi ale dlaczego szanowni redaktorzy nie zauważą że kibice zmieniają
        się na lepsze. Po to są ustawki żeby nie awanturować sie na stadionie, po to się
        głośno o walkach nie mówi żeby nie szkodzić swoim ukochanym klubom. Powiedzcie
        mi czy ktoś w tych Wronkach ucierpiał? Bo ja nie widziałem...A swoją drogą
        zgadzam się z kilkoma normalnymi forumowiczami że jak się flagę wywiesza na płot
        to trzeba jej pilnować - tak jest na całym świecie. Dziwne też że Wybiórcza nie
        przyczepi sie do kibiców na przykład we Włoszech czy w Grecji którzy w
        porównaniu z naszymi "bandytami" są chyba "terrorystami". Naprawdę życzę trochę
        trzeźwego spojrzenia na to co się krytykuje. Gorącokrwiści kibice są na całym
        świecie. A najlepsze jest to że bardzo bardzo rzadko cierpią przez nich
        postronni kibice. Zwykle bije się ten co chce sie bić. Tego "gwiazdy" Wyborczej
        też nie są łaskawi dostrzec.
        • Gość: kibic Lecha Re: Śmieszna Wyborcza, śmieszni forumowicze IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 14:03
          przykro mi, ale sam jesteś śmieszny wypisując takie rzeczy...Wyborcza poznańska
          ma pisać o kibicach z Włoch??!? czy nie dostrzegasz, że przy fladze siedziały
          dzieci?? jak one miały jej pilnować? no i last but not least - ta awantura była
          jednak na stadionie...
      • Gość: widz Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:06
        Ale Ty głupiutki i malutki jesteś...
        "Flagi się kradnie ..."
        Za chwilę powiesz: "morduje sie - to normalne"
        Widać z dala sznurek w czaszce potrzymujący Twe uszy by ne spadły
    • Gość: 4paskinadresie Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:40
      a kysz,łobuzy
    • Gość: KIBIC Re: Bohaterscy dresiarze kontra dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:59
      Polecam:
      www.szamotuly.pl/forum/viewthread.php?TID=198&FID=1
    • Gość: stanowczo Do kamieniołomów. IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 21:25
      Robota 14 godzin na dobę o chlebie i wodzie przez rok czasu.
    • Gość: Łysy Re: Koksy do gazu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:48
      Po co na świecie żyją takie typy? Ich całe życie to koksy, siłka i
      napie..nka... Te dzikusy nie potrafią już racjonalnie myśleć bo sterydy
      wypaliły im resztki mózgu. Co do flag to owszem można je kroić ale nie 13letnim
      dzieciakom! Bo po takiej akcji małolat widzi, że najlepsza droga to się
      skoksować bo wtedy nikt ci nie podskoczy. Bijcie sie po lasach, pastwiskach i
      gdzie tylko chcecie ale z podobnymi do siebie bezmózgami...
      • Gość: Karol Śmieszna Wyborcza, śmieszni forumowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:07
        Jak dobrze ze jest tu tak wiele genialnych i wszechwiedzących osób. Mało kto
        siedząc przed monitorem wie tyle co Wy. Brawo! Brawo!

P.S
        Prosiłbym jeszcze o średnią wieku kibiców Amiki (tylko ciekawe kto zrobił "kosę"
        z Szamotułami skoro obie ekipy ostatnio spotkały się w lidze z 12 lat temu)
        oraz średnie IQ "poznańskich bandytów, chuliganów, bezmózgów" którzy
        zdewastowali niemal cały stadion i pobili pół populacji Wronek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka