matkapoety 14.04.05, 14:13 stosunek z tą samą partnerką. A potem jeszcze pięknie gra na skrzypcach. Piękny jest świat. Piękna jest nasza ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z3r0 Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć 14.04.05, 14:17 > stosunek z tą samą partnerką. A potem jeszcze pięknie gra na skrzypcach. > Piękny jest świat. Piękna jest nasza ziemia. 60 minut / 50 razy = 1 minuta 12 sekund A gdzie gra wstępna? Nieokrzesaniec jeden... prostak... Odpowiedz Link Zgłoś
matkapoety Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć 14.04.05, 14:26 Zgadzam się, ale sceny czułości przy śniadaniu też są konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Z drugiej jednak strony... 14.04.05, 14:33 ... taki świerszcz może wypróbować 50 pozycji na godzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porządna Re: Z drugiej jednak strony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:34 przestancie świntuszyc i pomódlcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matkapoety Re: Swinie!! 14.04.05, 20:11 z3r0 napisał: > Świerszcze, nie świnie. Ale też na "ś". > Zdjęcia nadzieją tchną, że świat bez ludzi najpiękniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Swinie!! 14.04.05, 20:35 matkapoety napisała: > Zdjęcia nadzieją tchną, że świat bez ludzi najpiękniejszy... Czy to nadzieja? Zła to nadzieja, która każe szukać piękna świata bez ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Z drugiej jednak strony... IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 14.04.05, 15:03 Nieprawda, swierszcz zna tylko jedna pozycje, wlasnie "na swierszcza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 15:12 matkapoety napisała: > stosunek z tą samą partnerką. [...] Ale po co. Samiec świnki morskiej też podobno może w nieskończoność, tyle, że trzeba mu partnerki podmieniać. I to rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:14 Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:15 Jakie jeszcze niezwykle inteligentne informacje nam podasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koncepcja Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:26 Kazda ciekawa wiedza jest potrzebna Misiu. Pamietaj...Nudny partner sie nigdy nie rozmnozy. Zanudzi i zemrze w samotnosci. Usmiechnij sie...Jesli bedzie wielu Tobie podobnych, grozi nam niz demograficzny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:28 Z tym problemu nie mam ponieważ potomków już mam. Tak więc nie trafiłaś. Poza tym sprawia Ci frajdę posiadanie kilku nicków? Może opowiedz nam jaki masz w tym cel, z pewnością "urzeknie nas Twoja historia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:38 Bede grzeczna. nie gniewaj sie juz Miiisiuuu. Proooszeeee. Kupisz mi futro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:40 Nie, za to ogłoszę na forum kto ukrywa się pod tymi nickami i jaki ma w tym cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:16 Nasz świat może byłby piękny gdyby nie ludzie tacy jak Ty. To co prezentujesz tym postem jest tak żałosne że ciężko to opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.man.poznan.pl 14.04.05, 15:20 No tak, ale pszczoły bzykają, a świerszcze ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynx Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:23 Inne ciekawostki z życia zwierząt ;-) 1.. Orgazm wieprzy trwa 30 minut (Kto w następnym wcieleniu chce być wieprzem? Interesuje mnie tylko jak to stwierdzili i dlaczego to akurat wieprze???) 2.. Ludzie i delfiny są jedynymi stworzeniami, które mają sex na pocieszenie (a wieprze maja półgodzinny orgazm? To nie jest sprawiedliwe!) 3.. Mrówka może podnieść pięćdziesięciokrotność swojej masy, może popchnąć trzydziestokrotność swojej masy, a jeśli jest pijana, zawsze pada na prawa stronę (Po wypiciu czego jest pijana? Czy podatnicy musza płacić za takie badania?) 4.. Niedźwiedzie polarne są mańkutami (no tak, to podobnie jak salamandry plamiste!) 5.. Sum ma więcej niż 27000 kubków smakowych (co może tak smakować na dnie stawu rybnego?) 6.. Pchła może skoczyć na odległość równą 350-krotności jej długości. To tak, jakby człowiek potrafił przeskoczyć cale boisko do piłki nożnej (30 minut?!- Umiecie to sobie wyobrazić?) 7.. Samiec kudlanky (na razie nie wiem co to za żyjątko) nie może doświadczać seksualnych igraszek z głową, dlatego że samiczka zaczyna seks od odcięcia mu głowy (Kochanie, wróciłem do domu. Czemu tak ciemno...?) 8.. Niektóre lwy mogą kopulować do 50 razy dziennie (I tak wieprze mają lepiej, lepsza jakość niż ilość!) 9.. Motyle smakują nogami (o rany!!! to musza być prawie tak szczęśliwe jak sum) 10.. Strusie oko jest większe niż jego mózg (Znam ludzi o takich parametrach i to w dużej ilości...) 11.. Morska rozgwiazda nie ma mózgu (takich ludzi tez znam...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:25 Jedna z tych informacji nie jest prawdziwa i jest prowokacją lub żartem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyli Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:34 Jesli o facecie powiedziec, ze to świnia, to znaczy ze jest wspanialym kochankiem! Teraz juz mam jasnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devanand Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:35 Ciekawe jakie to uczucie zabić własne dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co za brednie? Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:43 ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:45 Ile jeszcze nicków wymyślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:45 Raz się logujesz, raz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sluchaj co mowie Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:47 Czy moj nick zmieni cos w zawartosci merytorycznej tresci, ktora Ci przekazuje? A dowcip z dzieckiem zabijanym nie pochodzi ode mnie i go nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devanand Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:52 To nie miał być dowcip, to nie jest temat do dowcipów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiszon Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:16 precz ze smutasami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:18 Małpiszon, Matkapoety, Vikka i paru innych - słyszeliście co to osobowość histrioniczna? I tak mówię do jednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:44 nic nie kumam. jakieś żarty? hepeningi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Poniewaz wieprze sa lepsze! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 14.04.05, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
matkapoety A świat wciąż mnie zadziwia... 14.04.05, 20:08 tylu podejżliwych, zacietrzewionych osobników, nienawistnych fraz. Tym większe dzięki tym, którzy zaakceptowali lub tolerowali mój sposób widzenia świata. A blue.k i vikka , wiem że za mną nie przepadacie, ale może kiedyś zrobimy wspólne zdjęcie i sprezentujemy niewiernym Tomaszom... Jak czytam niektóre wypowiedzi, to tracę czasami wiarę, że je piszący szczęścia zaznać mogą i kochać potrafią, choć kochani chcą być z całej mocy... Odpowiedz Link Zgłoś
gonzalessss Re: A świat wciąż mnie zadziwia... 14.04.05, 20:41 matko poety, jako osoba wrażliwa i obsrwatorka świata wiesz pewnie (i nie powinno cię to dziwić), że coraz mniej w naszym świecie normalnych, dobrych uczuć. A że są osoby, którym czasem trudno znaleźć odpowiedź na pytania które stawiasz? Chyba nie jest to dla Ciebie nowe uczucie? Pozdrawiam gonzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: A świat wciąż mnie zadziwia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:42 Smieszna jesteś, w przeciwieństwie do Ciebie jestem w szczęśliwym związku. To tym masz ze sobą problem a nie ja i zastanawia mnie to, że w całej tej swojej "inteligencji" nie widzisz że robisz dokładnie to samo co inni. I wiesz co, myślę że gdyby polonista z liceum zobaczył Twoje niby poetyckie wypowiedzi, uznałby że to bełkot. Zresztą nie trzeba być polonistą. Może zakręć już wodę. A szczęścia zaznać mogę i kochać potrafię ale są osoby które mnie po prostu irytują i których zachowanie jest dla mnie nie do zniesienia, dlatego daruj sobie tego typu "refleksje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: A świat wciąż mnie zadziwia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:42 Mała poprawka - tam mialo być "to Ty masz ze sobą problem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: A świat wciąż mnie zadziwia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:45 I jeszcze jedno - skoro tak wszystkich kochasz to uszanuj ich opinie i zastanów się trochę nad sobą. Bo rozgłaszać że kocha się ludzi i świat, i pisać podniosłym tonem na ten temat to każdy potrafi. Może pora pokazać to w bardziej sensowny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawosc Wytlumacz mi prosze, Mikaelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:12 Jak widzisz juz Ci sie podpisuje, Z czego wynika agresja do Matkipoety? Czy myslisz, ze jest rozwiazaniem tepic ludzi za to, ze sa odmienni, choc nie ma w nich zla? Jak spojrzec, to dziewczyna zaczela od watku: popelnie dobry uczynek. Zamiast to podchwycic, trzeba bylo ja zbesztac i zniechecic krytyka za niepoprawna forme gramatyczna. Teraz w ramach wesolej, a przeciez ciekawej wiedzy, opowiedziala o swierszczu - mile. Czemu musisz powiedziec z sykiem, ze to w skrocie w/g ciebie osoba do odstrzalu. Zobacz: Vikki, juz Ci sie usunela z forum - co popieram, bo rzucala prozne tematy i byla czysta autopromocja, ale ta? No ladna - to dobrze, No madra - tez dobrze, ale dlaczego ona ma miec ze soba problem...nie wiem? Gdzie problem? Czemu ja tak atakujesz? Szczegolnie, ze jestes inteligentnym i jakos nie umiem Cie sobie wyobrazic, jako agresywnego z byle powodu. Dla mnie to sympatyczny rozmowca, jak i Ty z reszta. Czyli zamiast warczenia na siebie wzajemnie, moze warto o czyms konstruktywnym porozmawiac wspolnie. Co 3 glowy, to nie jedna :-) Przepraszam, ze sie zaliczylam do intelektualistek bez pytania, ale, jakos tak chcialam "blizej"...Jak Czubowna w reklamie TPSA :-)) Acha...Nie mam nawet po co zamieszczac zdjecia, bo do ladnych, to ja nie naleze...Za co przepraszam...tak mnie zrobili :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a jestem jestem:)))) 14.04.05, 22:47 Gość portalu: Ciekawosc napisał(a): > to w skrocie w/g ciebie osoba do odstrzalu. Zobacz: Vikki, juz Ci sie usunela z > > forum - co popieram, bo rzucala prozne tematy i byla czysta autopromocja, ale > ta? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a do matkipoety 14.04.05, 22:45 a czy ja powiedzialam,ze Cie nie lubie??? za krótko Cię "znam"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawostka Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:09 ja wiem że modliszka zjada swojego partnera a wiecie dlaczego 'modliszka'?bo szykujac sie do ataku przypomina modlącą sie postac Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Świerszcz w ciągu godziny może 50 razy odbyć 14.04.05, 22:30 Współczuję pani świerszczowej! Odpowiedz Link Zgłoś