Dodaj do ulubionych

Do vikki, bluek i innych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:57
Możecie mnie wyśmiewać i atakować, jest mi już wszystko jedno. Nie zamierzam
więcej pojawiać się na tym forum bo jest to marnowanie czasu. Możecie
postępować dalej tak jak chcecie, ja mogę tylko życzyć wam takiego szczęścia
jakie ja mam. Bo mam coś, czego wy z takim podejściem do drugiego człowieka
nigdy nie zdobędziecie. Czuję się zwycięzcą, bo to wy dalej będziecie żyć w
swoim personalnym piekle a nie ja. I współczuję samotności, która prowadzi
was regularnie na to forum. I wybaczam wam wszystkie wyzwiska. I tak do
niczego nigdy nie dojdziecie, i resztę życia spędzicie w iluzji swoich
sukcesów. Cieszcie się że nie ujawniłem na tym forum paru szczegółów z
waszego życia. Kiedyś same się nimi udławicie. Przypominają mi się słowa z
pewnej nagrodzonej Noblem powiesci "Nie wytrzymasz...". Właśnie, nie
wytrzymasz Vikka. Ale jedyne co teraz do Ciebie czuję to tylko współczucie.
Współczuję Ci że jesteś taka pokrzywdzona. Pozdrawiam wszystkich i chciałbym
na koniec przeprosić Matkę Poety - może pisałaś coś co mi się nie podobało,
ale przynajmniej nigdy nikogo nie obraziłaś. Mam nadzieję ze nie bedziesz
mieć do mnie żalu. Vikka, Blue.k, możecie dalej karmić się swoim zakłamaniem
i nienawiścią. We hope that you choke.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mikael Wpis pożegnalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:04
      "Musicie być mocni mocą Miłości, która jest potężniejsza niż śmierć."

Jan Paweł II
      • neoklacz Re: Wpis pożegnalny 18.04.05, 23:07
        Misiaku wracaj natychmiast pod kolderke, juz dobze, nikt Ciebie nie skrzywdzi,
        bedziemy zawsze razem, szczesliwi, a inni niech nam zazdroszcza.
      • blue.k Re: Wpis pożegnalny 18.04.05, 23:09
        Gość portalu: Mikael napisał(a):

> "Musicie być mocni mocą Miłości, która jest potężniejsza niż śmierć."
        > Jan Paweł II

***nie badz bezczelny,co by tu sie nie działo to-jako ten madrzejszy i lepszy
        od nas-powinienie wiedziec co wypada a co nie
      • pan.nikt Re: Wpis pożegnalny 19.04.05, 12:46
        Nie powołuj się na słowa JPII, zaczerpniete z Ewangeli, słowa o miłości, dla
        poprcia swojej nienawiści do ludzi.

Trochę szacunku dla Pana Boga, Papieża i nas ludzi.
    • blue.k Re: Do vikki, bluek i innych 18.04.05, 23:07
      Gość portalu: Mikael napisał(a)
      >...Cieszcie się że nie ujawniłem na tym forum paru szczegółów z
      > waszego życia...

***tak znamy to,ktos cos o nas wie ale jezeli sie nie opamietamy to
      pozałujemy,sratatata!!konkrety!!zamiast sciemniac!!
      • neoklacz Re: Do vikki, bluek i innych 18.04.05, 23:09
        uwazaj blue.k na to co mowisz. Michas ma nie tylko purpurowe uszeta /oznaka
        szlachectwa/ ale i czarna teczke. zalatwi was. jak zechce.
    • v.i.k.k.a Re: Do vikki, bluek i innych 18.04.05, 23:08

> Możecie mnie wyśmiewać i atakować, jest mi już wszystko jedno.
      ### nikt cie nie wysmiewa i nie atakuje-nasze posty to reakcja na twoje
      beznadziejne zachowanie

Nie zamierzam
      > więcej pojawiać się na tym forum bo jest to marnowanie czasu.
      ### zegnamy

Możecie
      > postępować dalej tak jak chcecie,
      ### tez tak robimy i nic ci do tego

ja mogę tylko życzyć wam takiego szczęścia
      > jakie ja mam. Bo mam coś, czego wy z takim podejściem do drugiego człowieka
      > nigdy nie zdobędziecie.
      ### mam juz wszystko co chce miec

Czuję się zwycięzcą, bo to wy dalej będziecie żyć w
      > swoim personalnym piekle a nie ja. I współczuję samotności, która prowadzi
      > was regularnie na to forum.
      ### zwyciezca???z powodu???samotnosci???co ty pie..sz???

I wybaczam wam wszystkie wyzwiska.
      ### nikt cie o to nie prosil

I tak do
      > niczego nigdy nie dojdziecie, i resztę życia spędzicie w iluzji swoich
      > sukcesów. Cieszcie się że nie ujawniłem na tym forum paru szczegółów z
      > waszego życia.
      ### skoro sie znamy to dlaczego nie podszedłeś do mnie w pt czy w sobote i nie
      powiedziałes co o mnie myslisz?strach,czy pie..nie bez sensu?....gdzie
      byłam???-pewnie wiesz

• v.i.k.k.a Re: Do vikki, bluek i innych 19.04.05, 10:41
      Gość portalu: Antywika napisał(a):

> No i tylko matkapoety pokazała klasę, a pozostałe szmaty, jak to szmaty...
      ### z toba na czele
      • Gość: da Re: Do vikki, bluek i innych IP: *.echostar.pl 19.04.05, 11:09
        Rany!!! Co tu się wyprawia? Więcej spokoju, luzu, swobodnych myśli. Mniej jadu i
        rozpaczliwej agresji. Słońce świeci, czy to widzicie?
    • Gość: emes Re: Do vikki, bluek i innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:23
      Pamiętaj - prawdziwa cnota krytyk się nie boi :-)
      Nie powinieneś się przejmować niczyimi "atakami", pod warunkiem, że są rzeczowe.
      Jeśli mają na celu szkalowanie Twojej osoby, zgłoś to administratorowi.
      Tymczasem życzę udanej wiosny! :-)

P.S. Swoją drogą, warto być tak wyrazistą postacią jak VIKKA, BLUE.K,
      MATKAPOETY. Przynajmniej wiele osób interesuje się ich wypowiedziami.
      Dziewczyny, nieczęsto jestem tego samego zdania, co Wy, ale myślę, że możecie
      być z siebie zadowolone - wzbudzacie duże zainteresowanie, wątki zawierają dużo
      postów, forum się rusza :-)
      Powodzenia!
      • neoklacz powrot Jedi 2 19.04.05, 11:53
        nie myslcie sobie podle dziewuvhy, ze moj narzeczony / zdruzxgotany porazka
        Michas, skapitulowal calkowicie. ON tylko zszedl do podziemia i rozpcznie za
        chwile partyzancka walke z vikka i blue.k i ich cala banda pod innym nickiem.
        co radzicie, jaki nick jest bardziej pasujacy; Mikeal I Grozny, czy Smiertelna
        Strzala? doradzam Mikowi nazwe Purpurowe Ucho, ale chlopak nie jest pewien czy
        to nie przesada. a moze jednak Ladny Nosek?
        • Gość: Mikael Re: powrot Jedi 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:01
          Zachowałem się jak ostatni kretyn. Przepraszam wszystkich, ktorych obrażałem.
          Mam dość podłą naturę wskutek trudnego dzieciństwa. Jestem pedziem i tego się
          strasznie wstydzę. Kocham platonicznie Vikkę i chciałbym sie spełnić kiedyś
          jako prawdziwy man. Zmienię się chyba a napewno nicka.
          • Gość: Mikael - prawdziwy Re: powrot Jedi 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:13
            Ten wpis nie jest mój, prawdopodobnie to prowokacja Vikki. Nigdy bym czegoś
            takiego nie napisał, jesteście żałośni z takimi akcjami.
            • Gość: Mikael - prawdziwy Re: powrot Jedi 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:16
              Dość mam osób, które wykorzystując fakt że mają neostradę podszywają się pode
              mnie, pod różnymi nickami albo nawet moim własnym. Neoklacz a dla ciebie dobrym
              nickiem byłby neopasztet albo neokoza.
            • blue.k Re:powrót yeti 19.04.05, 15:42
              Mikael - prawdziwy napisał:
              >..prawdopodobnie to prowokacja Vikki
              ***prawdopodobnie to masz w głowie nasrane

>Nigdy bym czegoś takiego nie napisał
              ***nie musisz sie Nam tłumaczyc ale miło że w koncu zrozumiałes Naszą wielkość
              nad tobą
              • Gość: Mikael Mam ubaw z tych piesków z klasy średniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:13
                Mówi się "naszą wyższość nad tobą". Mam z Ciebie ubaw, że tak biedna osoba, o
                tak niskim IQ, bez żadnych zainteresowań i umiejętności próbuje się wywyższać.
                Ciesz się, że nie wiesz jak ja żyję, pewnie kompleksy długo nie pozwoliłyby Ci
                spokojnie zasnąć. Mogę tylko życzyć Ci żebyś kiedyś miała taki zawód, dom,
                samochód i takie warunki życia jakie ja mam. I szczerze mówiac to mam Cię za
                nikogo, dla mnie jesteś takim głupim pieskiem. Także idę już z tego forum,
                przygotowuję się na wycieczkę po Europie, wakacje spędzam w Kanadzie i USA.
                Zastanawiam się jeszcze jakie stany wybrać i jak ją zorganizować. Oczywiście
                posądzicie mnie o mitomanię, ale myślcie sobie co chcecie. Ja i tak wiem swoje.
                I dobrze mi z tym. Nie chwalę się, wierzcie mi - gdybym chciał się chwalić
                pisałbym tu o wiele więcej. A wy biedne pieski dalej będziecie służyć innym i
                wyładowywać życiowe frustracje i to że każdy was poniża, na tym forum. W końcu
                tu nikt was nie widzi. A ja zaczynam przygotowywać sie do tego o czym
                napisałem. Miłego dnia.
                • z3r0 Re: Mam ubaw z tych piesków z klasy średniej 19.04.05, 18:38

> Mówi się "naszą wyższość nad tobą". Mam z Ciebie ubaw, że tak biedna osoba, o
                  > tak niskim IQ, bez żadnych zainteresowań i umiejętności próbuje się wywyższać.
                  > Ciesz się, że nie wiesz jak ja żyję, pewnie kompleksy długo nie pozwoliłyby Ci
                  > spokojnie zasnąć. Mogę tylko życzyć Ci żebyś kiedyś miała taki zawód, dom,
                  > samochód i takie warunki życia jakie ja mam. I szczerze mówiac to mam Cię za
                  > nikogo, dla mnie jesteś takim głupim pieskiem. Także idę już z tego forum,
                  > przygotowuję się na wycieczkę po Europie, wakacje spędzam w Kanadzie i USA.
                  > Zastanawiam się jeszcze jakie stany wybrać i jak ją zorganizować. Oczywiście
                  > posądzicie mnie o mitomanię, ale myślcie sobie co chcecie. Ja i tak wiem swoje.

Tym tekstem strzeliłeś sobie kolego niezłego samobója.
                • pan.nikt Re: Mam ubaw z tych piesków z klasy średniej 19.04.05, 20:24
                  Nie zyczę Ci miłych wakacji, bo ponoć masz zapewnione bez tego.

Życzę Ci tego, czego ci brakuje.
                  ŻYCZĘ CI ROZUMU!!!!
            • v.i.k.k.a Re: powrot Jedi 2 19.04.05, 16:00
              Gość portalu: Mikael - prawdziwy napisał(a):

> Ten wpis nie jest mój, prawdopodobnie to prowokacja Vikki.
              ### nie prawdopodobnie tylko na pewno
              • neoklacz Re: powrot Jedi 2 19.04.05, 16:13
                droga Vikko, nie przyznawaj sie do niepopelnionych uczynkow. to Michas kazal mi
                napisac to wyznanie zyciowe, poniewaz chcial zaistnic z powrotem na forum, a
                glupio mu bylo bez pretekstu. to dobry chlopak i nie jest pedziem, jakkolwiek
                problemow ze soba innych ma sporo. ja mu wybaczylam....
                • Gość: george Re: powrot Jedi 2 IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 16:39
                  Hej Panny, dajcie mu spokój. Dzieciak ma psychikę ofiary, jeszcze krzywdę sobie,
                  albo narzeczona go opuści.
                  • Gość: BB Re: powrot Jedi 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:56
                    George! Kiedy przestaniesz byc adwokatem debilnych dziewczyn, tylk po co
                    mieszać do tego matkepoety?
                    • neoklacz matkapoety jest z nami... 19.04.05, 17:05
                      nie odbierajcie jej nam. Michas bez matki nie da sobie rady. matko odezwij sie
                      i potwierdz, ze nalezysz do nieugietych zwolenniczek prawdy i wolnosci.
                      • matkapoety Re: matkapoety jest z nami... 19.04.05, 20:13

Zawsze będę zwolenniczką wolności i prawdy. I zwariowanych, sympatycznych,
                        ciętych i inteligentnych...
                    • Gość: george Re: powrot Jedi 2 IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 17:08
                      Żadna z nich nie potrzebuje adwokata. Świetnie sobie radzą same i jak widać
                      wywołują z tego powodu histerię.
                      • Gość: Mikael Re: powrot Jedi 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:41
                        A ja mam tu cały czas z was wszystkich polewkę, biedaki :D
    • Gość: RAAK Re: Do vikki, bluek i innych IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 17:40
      Mikael- w Gnieznie jest dobra poradnia zdrowia psychicznego. czas najwyzszy
      zebys skorzystal z pomocy fachowca..
      • Gość: Mikael Re: Do vikki, bluek i innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:15
        George po co zmieniasz nicki, nie bądź taki polimorficzny.
        • Gość: BB Re: Do vikki, bluek i innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:28
          To nie jest radan dla Mikaela, ale dla vikki i neoklaczy.
        • Gość: george Re: Do vikki, bluek i innych IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 18:44
          Zawsze występuję pod tym samym, choć nielogowanym nickiem. Potrafię wpływać, co
          kiedyś udowodniłem,na wyświetlany IP, ale żadna sztuka. Napis icpnet.pl, który
          widzisz wskazuje na operatora, za pośrednictwem, którego łączę się z siecią, a
          ponieważ jest to najtańszy w Poznaniu dostawca, to i najpopularnieszy. Podstaw
          tzw. informatyki uczą już od czwartej klasy szkoły podstawowej, to w której Ty
          klasie jesteś.
          • Gość: emes Re: Do vikki, bluek i innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:47
            Co mają podstawy informatyki do koncypowania?
        • Gość: RAAK Re: Do vikki, bluek i innych IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 20:30
          Nie jestem Geogr. Gdybys potrafil myslec wiedzialbys kim jestem... nie
          pojawiam sie generalnie na forum Wyborczej, czasami czytam, rzadko pisze:) Ale
          tu musialem sie odezwac bo tak prowincjonalnego chamstwa jak ty uprawiasz
          plazem puscic nie mozna
    • anusia20 Re: Do vikki, bluek i innych 19.04.05, 20:20
      skończycie wreszcie ? :):):) hehehe
      niech każdy sobie komentuje posty jak chce-wolność słowa
      ale bez takich bzdurnych postów ;)
      • Gość: george Re: Do vikki, bluek i innych IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 20:31
        Bądź łaskawa zuważyć, że te niebzdurne nie cieszą się jakimkolwiek zainteresowaniem.
        • anusia20 Re: Do vikki, bluek i innych 19.04.05, 20:34
          a wlasnie powinny.. to nie telenowela :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka