Gość: mdew IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 13:18 Dobry teledysk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maynard Re: Tak? To fajnie. (no txt) IP: *.poznan.multinet.pl 01.07.02, 18:53 jak to określili na Canal+ pop w wykonaniu 2 Rosjanek z domieszką Prodigy;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Tak? To fajnie. (no txt) 01.07.02, 18:54 Aha. To, niestety, nie moje klimaty. Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: Tak? To fajnie. (no txt) IP: *.poznan.multinet.pl 01.07.02, 18:56 Ale ciekawie brzmi, choć nie znaczy że jest dobre. a teledysk też fajnie jest skonstuowany, dla tych co nie rozumieją tłumaczenie tekstu na angielski Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Tatu ! NAS NIE DOGONJAT! 02.07.02, 11:47 teledysk mi sie podoba, ale czemu teraz wszyscy chodza i spiewaja tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Tatu ! NAS NIE DOGONJAT! 02.07.02, 11:48 E, to chyba temat na forum "Muzyka"? A kawałek całkiem, całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Tatu ! NAS NIE DOGONJAT! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 11:52 tatu-music.boom.ru/ jak ktos zna rosyjski:) ale nie jest tekst skomplikowany wiec slownik wystarczy Нас не догонят... Только скажи Дальше нас двое Только огни Аэродрома Мы убежим Нас не догонят Дальше от них Дальше от дома Ночь-проводник Спрячь наши тени За облака За облаками Нас не найдут Нас не изменят Им не достать Звезды руками Небо уронит Ночь на ладони Нас не догонят Нас не догонят Небо уронит Ночь на ладони Нас не догонят Нас не догонят Нас не догонят... Мы убежим Все будет просто Ночь упадет Небо уронит И пустота На перекрестках И пустота Нас не догонят Не говори Им непонятно Только без них Только не мимо Лучше не так Но не обратно Только не с ними Только не с ними Только не с ними Нас не догонят... Небо уронит Ночь на ладони Нас не догонят Нас не догонят Небо уронит Ночь на ладони Нас не догонят Нас не догонят Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Tatu ! NAS NIE DOGONJAT! 02.07.02, 16:52 Gość portalu: Radost napisał(a): > <a href="http://tatu-music.boom.ru/"target="_blank">tatu-music.boom.ru/</a> > > jak ktos zna rosyjski:) ale nie jest tekst skomplikowany wiec slownik wystarczy > > > Нас не догоня > т... > > Только скажи > Дальше нас дв > ое > Только огни > Аэродрома > Мы убежим > Нас не догоня > т > Дальше от них > Дальше от дом > а > Ночь-проводн& > #1080;к > Спрячь наши т > ени > За облака > За облаками > Нас не найдут > Нас не изменя > т > Им не достать > Звезды рукам& > #1080; > > Небо уронит > Ночь на ладон > и > Нас не догоня > т > Нас не догоня > т > > Небо уронит > Ночь на ладон > и > Нас не догоня > т > Нас не догоня > т > > Нас не догоня > т... > > Мы убежим > Все будет про > сто > Ночь упадет > Небо уронит > И пустота > На перекрест& > #1082;ах > И пустота > Нас не догоня > т > Не говори > Им непонятно > Только без ни > х > Только не мим > о > Лучше не так > Но не обратно > Только не с ни > ;ми > Только не с ни > ;ми > > Только не с ни > ;ми > > Нас не догоня > т... > > Небо уронит > Ночь на ладон > и > Нас не догоня > т > Нас не догоня > т > > Небо уронит > Ночь на ладон > и > Нас не догоня > т > Нас не догоня > т > jak ktos zna. ale wstyd matka filolożka ,a ja ic z tego jez nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Tatu ! NAS NIE DOGONJAT! 02.07.02, 11:55 fxx napisał(a): > E, to chyba temat na forum "Muzyka"? > A kawałek całkiem, całkiem... jestesmy na froum Poznan. czy my dyskutujemy o Poznaniu? czasami tak, ale wiekszosc postow dotyczy czego innego Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Tatu ! NAS NIE DOGONJAT! 02.07.02, 11:58 No dobra, masz rację. A słyszeliście Telepop Music "Breathe"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: Tatu ! NAS NIE DOGONJAT! IP: *.poznan.multinet.pl 02.07.02, 19:21 fxx napisał(a): > No dobra, masz rację. > A słyszeliście Telepop Music "Breathe"? A to Telepop Music nie pisze sie razem, bo mi się wydawało ze razem. No proszę fan Pidżamy a taką muzyke słucha;) Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Tatu ! NAS NIE DOGONJAT! 03.07.02, 09:22 W tej kwestii jestem otwarty, nie można stać w miejscu... A co do pisowni, to już zgłupiałem, widziałem różne wersje. Dziś rano ten kawałek leciał na "Trójce"... :) Odpowiedz Link Zgłoś