Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 04.07.02, 02:34 Nie bylem w Polsce za czasow pani Suchockiej(ktora, notabene , mam przyjemnosc znac osobiscie) i ciekaw jestem ,jakie tez wrazenie pani Suchocka zrobila na forumowiczach?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
attka Re: Mam pytanie o Anne Suchocka??? 04.07.02, 12:35 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Nie bylem w Polsce za czasow pani Suchockiej(ktora, notabene , mam przyjemnosc > znac osobiscie) i ciekaw > jestem ,jakie tez wrazenie pani Suchocka zrobila na forumowiczach?????? Kto to jest Anna Suchocka? Hanna to wiem, ale Anna? Jakaś rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Mam pytanie o Anne Suchocka??? IP: 64.9.159.* 04.07.02, 15:26 Hanna,Hanna, oczywiscie ze mi sie porypalo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Mam pytanie o Anne Suchocka??? IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 07.07.02, 23:41 Jest Zydowka pod przybranym nazwiskiem (prawdziwe Haike Silbiert) lub cos podobnego. Korzenie w PZPR potem w Stronnictwie Demokratycznym. Reprezentuje Unie Wolnosci razem z reszta dawnych PZPR-owcow wydalonych przez Moczara w 1968 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Mam pytanie o Anne Suchocka??? 08.07.02, 01:06 Na mnie zrobila bardzo dobre wrazenie, kiedy wyjatkowo uprzejmie odpowiedziala mi "Dobry wieczor" idac pod reke z p.Pietrasem (dyr. Teatru Wielkiego) ul.Fredry daaawno temu. Ale teraz nie ma jej w Poznaniu. Nawet w Polsce, ale p tym pewnie wiesz. Pzdr Misia :c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Mam pytanie o Anne Suchocka??? IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 08.07.02, 05:37 Jest ambasadorem przy Watykanie. Nie znajac jej zyciorysu glosowalem na nia w wyborach do sejmu w 1997 roku na Grunwaldzie. Dzisiaj znajac korzenie wszystkich politykow Uni Wolnosci glosowalbym raczej na psa Andrzeja Leppera. www.maloca.com/polityka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Mam pytanie o Anne Suchocka??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.07.02, 10:00 Prawdziwa awangarda lizania dupy Amerykanom. Że przypomnę tylko sprawę ludzi z Łucznika zatrzymanych na terenie Niemiec za domniemane amerykańskiego przestępstwo (czyli handel bronią z krajem, z którym woli handlować USA), a następnie wywiezionych i aresztowanych w USA bez słowa sprzeciwu ówczesnej Pani Premier. Albo wzięcie sobie na doradcę, już jako najgorszy minister sprawiedliwości, jakiegoś amerykanskiego prokuratora, co każdemu, kto ma jakiekolwiek pojęcie o różnicy między common law a polskim systemem prawnym wyda się kuriozalne. Generalnie bardzo się cieszę, że Suchockiej nie ma w tej chwili w Polsce i mam nadzieję, że na obcej ziemi dożyje swoich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Mam pytanie o Anne Suchocka??? IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 08.07.02, 10:18 Jej prawdziwe nazwisko brzmi Haike Silberstein. "Me" masz kapitalne wyczucie polityczne oraz rozeznanie w rzeczywistosci. Podpisuje sie pod tym co napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Mam pytanie o Anne Suchocka??? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 10:44 właziła w dupsko kościołowi, a ja nie toleruję ingerencji kościoła w sprawy państwa. Teraz znajduje się we właściwym miejscu i niech tam zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Mam pytanie o Anne Suchocka??? IP: *.nas16.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 16.07.02, 05:29 Na marginesie Suchocka zdecydowanie protestowala kiedy decydowano o nadaniu obywatelstwa Polakom mieszkajacym w Kazakstanie. To hanba. Unia Wolnosci byla szczytem antypatriotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś