IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.07.02, 14:31
Znalazłem bilet empeka na taką właśnie kwotę i mam pytanko, czy z takim
nominałem mogę jeździć? Wydawało by się, że nie ma problemu- liczy się
przecież wartość pieniężna(oj 10gr. przepłacam:), ale jakiemuś upierdliwemu
kanarowi może się to nie spodobać.
Obserwuj wątek
    • misiamisia Re: 60 groszy 08.07.02, 08:29
      To pewnie moj bilet! Kiedys taki zgubilam!!!

;c)))
      • Gość: ffmarkus Re: 60 groszy IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.07.02, 10:24
        misiamisia napisał(a):

> To pewnie moj bilet! Kiedys taki zgubilam!!!
        >
        > ;c)))

Mam go Tobie przesłać przesyłką?:) Tylko mam takie cztery(a właściwie już trzy-
        jeden zużyłem-kanara nie było) i nie jestem pewien który jest Twój! PZDR
        • misiamisia Re: 60 groszy 08.07.02, 18:01
          Jesli jeden jest poplamiony jak serwetka z McDonald`s, drugi wygnieciony jak
          zuzyta sciaga, to moj jest na pewno ten trzeci. Normalny, choc ulgowy.

:c)
          • Gość: ffmarkus Re: 60 groszy IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 22:44
            misiamisia napisała:

> Jesli jeden jest poplamiony jak serwetka z McDonald`s, drugi wygnieciony jak
            > zuzyta sciaga, to moj jest na pewno ten trzeci. Normalny, choc ulgowy.

Widzę, że dbasz nawet o takie "bzdurki"? To porządna z Ciebie kobitka:) O dziwo
            wszystkie trzy:) są w stanie nienagannym, nie wskazującym na nadmierne zużycie.
            To który Tobie podesłać z tych "normalnych lecz ulgowych"? PZDR

> :c)
            >
            >
            >
            • misiamisia Re: 60 groszy 09.07.02, 23:56
              Hmmm... Wiesz, chyba jednak nie za bardzo Misie przyda, bo "pestka", owszem, do
              centrum jedzie 10 minut (50 gr), ale jak Misie nie chce isc pieszo do
              np.Starego, to tez podjezdzam tramwajem i wtedy jeden bilet za 60 groszy mi nie
              starczy... ;c)

Pzdr
              Misia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka