29.06.02, 22:48
Gdzie jeszcze w Poznaniu , oprocz "Zmyslu" i "Samych swoich", mozna sobie
pospiewac? Co polecacie? Gdzie spiewa sie tylko "do kotleta", a gdzie
faktycznie mozna uslyszec dobre piosenki oprawione dobrymi glosami?

Pozdroofky
Misia
Obserwuj wątek
    • munky Re: Karaoke 30.06.02, 11:35
      Na rogu Starego Rynku u wylotu ulicy Wielkiej jest takie miejsce, mozliwe ze to
      jedna z tych nazw ktore wymienilas, nie wiem bo nigdy nie patrzylem jak ten pub
      sie nazywa tylko zawsze szybciutko sie oddalalem slysząc te "piękne" pisenki
      J.Stachurskiego i M.Wiśniewskiego.
      Z drugiej strony dziwi mnie troche ze jest pozwolenie na to zeby z tego klubu
      wrzaski(bo ci ludzie nie spiewają) roznosily sie po calym starym w godzinach
      poznowieczornych, ale moze ja jestem staromodny i teraz takie rzeczy czynią
      rynki miejskie atrakcyjniejszymi
      pzdr
      • misiamisia Re: Karaoke 01.07.02, 11:21
        To jest wlasnie "Sami swoi". Dlatego tez pytam o inne "lokale"...

:c)

Misia
        • munky Re: Karaoke 01.07.02, 15:57
          no to wpadka, ale jak napisalem nigdy nie patrzylem na nazwe tego zaczarowanego
          miejsca
          pzdr
          • misiamisia Re: Karaoke 01.07.02, 17:25
            Spox.

Ale dzisiaj chyba sobie tam pojde... ;cp

Misia
    • polkoc Re: Karaoke 02.07.02, 16:51
      W knajpie Boogie na przeciwko kina muza, ale cinko tam jest - nie podoba mi się
      • misiamisia Re: Karaoke 02.07.02, 18:52
        A ja wlasnie wczoraj tam bylam, i dzisiaj tez bede...

Akurat mam szczescie do zarabistego towarzystwa.

Misia
        • Gość: maynard Re: Karaoke IP: *.poznan.multinet.pl 02.07.02, 18:57
          I co Ty Misiu tam wyśpiewujesz za pioseneczki?
          • misiamisia Re: Karaoke 02.07.02, 19:02
            Wczoraj, np. "Losing my religion", "Dlugosc dzwieku
            samotnosci", "Ukraina" ;cp , "Agnieszka"... Dzisiaj chcemy zaszalec z jakas
            Britney czy inna Shakira. ;cppp

Pzdr
            Misia

;c)
            • misiamisia Re: Karaoke 02.07.02, 19:03
              Maynard, czyzbys mial ochote przyjsc i pobawic sie troche???

Misia
              • Gość: maynard Re: Karaoke IP: *.poznan.multinet.pl 02.07.02, 19:07
                misiamisia napisał(a):

> Maynard, czyzbys mial ochote przyjsc i pobawic sie troche???
                >
                > :c)
                >
                > Misia

Nie mam ani kszty talentu wokalnego;)., choc pewnie powiesz że karaoke na tym
                własnie polega.
                • misiamisia Re: Karaoke 03.07.02, 08:15
                  Niekoniecznie...

Misia

:c)))
                  • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 18:06
                    To jest fajne:) tzn. to "karaoke" obocwalem z tym w Sami swoi i od razu sie
                    przekonalem:) no i ta piers z kurczaka w sezamie;)))pzdr!
                    • misiamisia Re: Karaoke 24.07.02, 22:29
                      Ja tam wole Boogie.
                      • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 19:44
                        misiamisia napisała:

> Ja tam wole Boogie.
                        >
                        >
                        • misiamisia Re: Karaoke 27.07.02, 00:34
                          Gość portalu: Radost napisał(a):

> misiamisia napisała:
                          >
                          > > Ja tam wole Boogie.
                          > >
                          > >
                          • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 01:04
                            misiamisia napisała:

> Gość portalu: Radost napisał(a):
                            >
                            > > misiamisia napisała:
                            > >
                            > > > Ja tam wole Boogie.
                            > > >
                            > > >
                            • misiamisia Re: Karaoke 28.07.02, 19:28

> Ok. Myslalem o kulinariach:) Smaczeniejsza dla mnie piers z kurczka niz
                              > Boogie;)) ewentualnie z jakims sosem pikantnym. A poza tym nie wiedzialem ze
                              > Misie pija piwo/a...:)

Co Ty wiesz o Misiach... ;c)
                              • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 23:35
                                misiamisia napisała:

>
                                > > Ok. Myslalem o kulinariach:) Smaczeniejsza dla mnie piers z kurczka niz
                                > > Boogie;)) ewentualnie z jakims sosem pikantnym. A poza tym nie wiedzialem
                                > ze
                                > > Misie pija piwo/a...:)
                                >
                                > Co Ty wiesz o Misiach... ;c)
                                >

Odezwala sie Ta co wie...:)

>
                                >
                                • misiamisia Re: Karaoke 30.07.02, 14:37

> > Co Ty wiesz o Misiach... ;c)

> Odezwala sie Ta co wie...:)

Tak, poniewaz jestem znanym na calym swiecie misiologiem, a raczej
                                  misiolozka. :c)
                                  • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 15:50
                                    misiamisia napisała:

>
                                    > > > Co Ty wiesz o Misiach... ;c)
                                    >
                                    > > Odezwala sie Ta co wie...:)
                                    >
                                    >
                                    > Tak, poniewaz jestem znanym na calym swiecie misiologiem, a raczej
                                    > misiolozka. :c)
                                    >

Znam juz jedna ceche Misi;) skromonosc:) Znana w swiecie...

Mniej znany w swiecie Radost:)
                                    P.S Ale dysktoteke w Pradze mam...:)znana w Czechach.
                                    >
                                    • misiamisia Re: Karaoke 31.07.02, 10:54

> Znam juz jedna ceche Misi;) skromonosc:) Znana w swiecie...

No pewnie, wspolpracowalam z wieloma slynnymy misiologami, przez jakis czas
                                      zajmowalam sie tez yeti, ale misie sa jednak o wiele bardziej przystepne,
                                      dostepne zreszta tez. Sa po prostu fajne. :c)

> Mniej znany w swiecie Radost:)
                                      > P.S Ale dysktoteke w Pradze mam...:)znana w Czechach.

Mniej znany, ale jednak znany. :cp
                                      • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 23:42
                                        misiamisia napisała:

>
                                        > > Znam juz jedna ceche Misi;) skromonosc:) Znana w swiecie...
                                        >
                                        > No pewnie, wspolpracowalam z wieloma slynnymy misiologami, przez jakis czas
                                        > zajmowalam sie tez yeti, ale misie sa jednak o wiele bardziej przystepne,
                                        > dostepne zreszta tez. Sa po prostu fajne. :c)

Jak wnioskuje i jak zakaladam jestes posiadaczka komunikatora gadugadu to
                                        rzadko korzystasz z opcji Niedostepny?:) A co yeti to on istnieje!!?? Skoro
                                        sie nim zajmowalas....hmm a wiec wygralem zaklad sprzed kilku lat hehe. Czas
                                        odszukac kolego z przedszkola:)
                                        >
                                        > > Mniej znany w swiecie Radost:)
                                        > > P.S Ale dysktoteke w Pradze mam...:)znana w Czechach.
                                        >
                                        > Mniej znany, ale jednak znany. :cp

Jednak tak:)
                                        >
                                        >
                                        • misiamisia Re: Karaoke 01.08.02, 09:40

>
                                          > Jak wnioskuje i jak zakaladam jestes posiadaczka komunikatora gadugadu to
                                          > rzadko korzystasz z opcji Niedostepny?:)

Nie korzystam z gadugadu. Dedukcja Cie zawiodla, Radoscie.

> A co yeti to on istnieje!!?? Skoro
                                          > sie nim zajmowalas....hmm a wiec wygralem zaklad sprzed kilku lat hehe. Czas
                                          > odszukac kolego z przedszkola:)

Pewnie, ze istnieje! (yeti, bo czy owy kolega, to nie wiem ;cp)
                                          • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 10:15
                                            misiamisia napisała:

>
                                            > >
                                            > > Jak wnioskuje i jak zakaladam jestes posiadaczka komunikatora gadugadu to
                                            > > rzadko korzystasz z opcji Niedostepny?:)
                                            >
                                            > Nie korzystam z gadugadu. Dedukcja Cie zawiodla, Radoscie.

Dlatego jestm Radost a nie Sherlockiem czy Pinkertonem:)

> > A co yeti to on istnieje!!?? Skoro
                                            > > sie nim zajmowalas....hmm a wiec wygralem zaklad sprzed kilku lat hehe. Cz
                                            > as
                                            > > odszukac kolego z przedszkola:)
                                            >
                                            > Pewnie, ze istnieje! (yeti, bo czy owy kolega, to nie wiem ;cp)

To dobrze:)( Ciekawe tylko ile wynosi Twoje honorarium za potwierdzenie faktu
                                            istnienia yeti;) Pamietaj ze jestes studentka i obowiazuje Ciebie umiar ;)))))
                                            >
                                            >
                                          • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 10:19
                                            misiamisia napisała:

>
                                            > >
                                            > > Jak wnioskuje i jak zakaladam jestes posiadaczka komunikatora gadugadu to
                                            > > rzadko korzystasz z opcji Niedostepny?:)
                                            >
                                            > Nie korzystam z gadugadu. Dedukcja Cie zawiodla, Radoscie.
                                            >
                                            Dlatego jesem Radostem a nie Sherlockiem czy Pinkertonem.

> > A co yeti to on istnieje!!?? Skoro
                                            > > sie nim zajmowalas....hmm a wiec wygralem zaklad sprzed kilku lat hehe. Cz
                                            > as
                                            > > odszukac kolego z przedszkola:)
                                            >
                                            > Pewnie, ze istnieje! (yeti, bo czy owy kolega, to nie wiem ;cp)
                                            >

Hehe...wypada sie podzielic nagroda:) Tyle ze nie pamietam juz o co byl
                                            zaklad, jak odbiore nagrode to dam znac.
                                            >
                                            • misiamisia Re: Karaoke 12.08.02, 14:10
                                              Pozdroofky, Radoscie z goracej Teneryfy.
                                              Misia
                                              • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 20:18
                                                misiamisia napisała:

> Pozdroofky, Radoscie z goracej Teneryfy.
                                                > :c)
                                                > Misia

Goraco sie zrobilo:)))
                                                • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 01:13

> misiamisia napisała:
                                                  >
                                                  > > Pozdroofky, Radoscie z goracej Teneryfy.
                                                  > > :c)
                                                  > > Misia
                                                  >
                                                  > Goraco sie zrobilo:)))

Koniec?;(
                                                  • misiamisia Re: Karaoke 19.09.02, 15:57
                                                    Wiesz, niezbyt madrym posunieciem jest odwiedzanie cafe@ tylko dla jednego
                                                    watku na Forum...
                                                    A tak wlasnie teraz sie zlozylo, ze nie moge korzystac z internetu w domu.
                                                  • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 15:16
                                                    misiamisia napisała:

> Wiesz, niezbyt madrym posunieciem jest odwiedzanie cafe@ tylko dla jednego
                                                    > watku na Forum...
                                                    > A tak wlasnie teraz sie zlozylo, ze nie moge korzystac z internetu w domu.
                                                    >
                                                    >
                                                  • misiamisia Re: Karaoke 24.09.02, 18:47

> Nie wiedzialem:( Ale mozesz korzystac z internetu w moim domu:)) A i watkow
                                                    > jest wiele....pzdr;)

Jakby Demi Moore dostala taka propozycje od Roberta Redforda, to
                                                    nakreconoby "Niemoralna propozycje II". ;c)

> P.S i karaoke mam na kompie:) co prawda bez mikrofonu ale zawsze:)))))))))

Re: P.S. To jak roza bez kolcow.
                                                  • Gość: Radost Re: Karaoke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 01:03
                                                    misiamisia napisała:

>
                                                    > > Nie wiedzialem:( Ale mozesz korzystac z internetu w moim domu:)) A i watko
                                                    > w
                                                    > > jest wiele....pzdr;)
                                                    >
                                                    > Jakby Demi Moore dostala taka propozycje od Roberta Redforda, to
                                                    > nakreconoby "Niemoralna propozycje II". ;c)

Pojecie moralnosci...:) bardzo szerokie
                                                    >
                                                    > > P.S i karaoke mam na kompie:) co prawda bez mikrofonu ale zawsze:)))))))))
                                                    >
                                                    > Re: P.S. To jak roza bez kolcow.

Bardzo fajny film:)
                                                    >
                                                    >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka