Dodaj do ulubionych

Po jakich godzinach?????

IP: *.icpnet.pl 23.11.01, 19:32
rannych, wieczornych???????
:))))))))))))))))))))))))))))
Tak w ogóle to cieszęsię, że mam zaszczyt posłać tu pierwszego wątka i posta
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: Po jakich godzinach????? IP: *.echostar.pl 23.11.01, 20:18
      Chyba po godzinach pracy.
      Tzn. dla tych nielicznych co mają internet w domu ....
      • Gość: canemuto Re: Po jakich godzinach????? IP: *.icpnet.pl 23.11.01, 21:47
        widze guerra, ze siejesz jako pierwszy na nowych podforach:))) na razie podfor
        ligi wyglada lyso, ale - miejmy nadzieje - sprawa sie rozkreci. pozdro:)
        • Gość: anka9009 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 22:37
          w moim wypaku lekcyjnch ale ja wtedy ide na pyffcio
          • diana5 Re: Po jakich godzinach????? 24.11.01, 14:06
            Ludzie, piszcie tutaj bo się obrażę:)))))))
            Ta nazwa to moja propozycja. Zgapiona z forum wrocławskiego, więc jak nie
            wiecie co można tutaj pisać to zaglądnijcie do Wrocka.
            • couleur3 Re: Po jakich godzinach????? 24.11.01, 20:03
              Poznań liczy sobie raptem 575 tys. mieszkańców , w końcu to nie jakaś dziura
              prawda ? Ciekawi mnie jednak dlaczego siedzę znów przed kompem i stukam tutaj w
              klawisze ... No cóż , głupio mi tak samemu siedzieć w knajpie. Cholerny
              świat .Nie ma z kim kawy wypić. Pozdrawiam wszystkie zadowolone pary w
              knajpkach Poznania - nie mogę na wsa już patrzeć
              • Gość: anka9009 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 21:48
                z samotności sie nie umiera
                trzymaj sie
              • diana5 Re: Po jakich godzinach????? 24.11.01, 23:05
                couleur3 napisał(a):

> Poznań liczy sobie raptem 575 tys. mieszkańców , w końcu to nie jakaś dziura
                > prawda ? Ciekawi mnie jednak dlaczego siedzę znów przed kompem i stukam tutaj w
                >
                > klawisze ... No cóż , głupio mi tak samemu siedzieć w knajpie. Cholerny
                > świat .Nie ma z kim kawy wypić. Pozdrawiam wszystkie zadowolone pary w
                > knajpkach Poznania - nie mogę na wsa już patrzeć

Biedaku, trzymaj się, naprawdę jest tak źle, że nie masz z km iść na kawę?
                Pozdrawiam.
                • couleur3 Re: Po jakich godzinach????? 25.11.01, 02:16
                  Trzymam się , trzymam, krzesełko przed stolikiem do kompa ma poręcze, więc się
                  trzymam. Ale skąd Anka wie że od tego się nie umiera ? Może i nie umiera ale
                  potrafi odebrać chęc do życia.
                • camouflage Re: Po jakich godzinach????? 25.11.01, 02:27
                  Nie powiem , rozmowa z sobą samym ma też swoje zalety : nikt nie przerywa w
                  połowie zdania, ja się przeważnie z sobą zgadzam, i ogólnie w lot się rozumiemy
                  ja i ja z drugiej strony. Tyle że ciągle nawijam na te same tematy.
                • Gość: couleur3 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 02:29
                  Jest źle ale będzie gorzej..
                  • Gość: Radost Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 11:00
                    Obojetnie po jakich godzinach ale wazne aby byl LECH:)!
                    • diana5 Re: Po jakich godzinach????? 25.11.01, 16:41
                      Gość portalu: Radost napisał(a):

> Obojetnie po jakich godzinach ale wazne aby byl LECH:)!

Cześc Radost. Czytałam ostatnio twoje wypowiedzi na ogólnym forum sportowym i
                      trochę szczęka mi opadła. Niegrzeczny chłopiec.:)
                      • anka9009 Re: Po jakich godzinach????? 25.11.01, 17:02
                        musze to sprawdzić
                    • Gość: maynard Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.multinet.pl 26.11.01, 13:11

> Obojetnie po jakich godzinach ale wazne aby byl LECH:)!

Tobie to tylko chyba jedno w głowie

• anka9009 Re: Po jakich godzinach????? 25.11.01, 17:00
                    skąd ten pesymizm?
                    poszłabym z toba na kawę, ale nie mogę
                    pozdr
                    • Gość: couleur3 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 23:36
                      No tak oczywiście , niczego innego się nie spodziewałem .
                      • redakcja Re: Po jakich godzinach????? 26.11.01, 09:24
                        couleur3! Nie bądź taki Kłapouchy. Anka9009 nie może iść z Tobą na kawę
                        prawdopodobnie dlatego, że nadaje z Konina, a Ty z Poznania. I trudno jej tak
                        od razu wsiąść w tramwaj i pojechać na tę kawę. Może, kiedy przyjedzie do
                        Poznania, to się zobaczycie.
                        I nie bądź taki smutny. Świat jest mimo wszystko dosyć fajny. Nawet w
                        poniedziałkowy poranek. Można się napić kawy. Można wejść na forum. Wcale nie
                        trzeba się golić...
                        • Gość: couleur3 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 15:02
                          Wczoraj się ogoliłem więc wyglądam już jak człowiek . Kawę sobie też
                          zaparzyłem . I sam wypiłem - ma to swoje zalety - więcej jest dla mnie.
                          Robię to już od parunastu lat więc ,cholera, mam w końcu wprawę.
                          • Gość: Radost Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 18:26
                            Gość portalu: couleur3 napisał(a):

> Wczoraj się ogoliłem więc wyglądam już jak człowiek . Kawę sobie też
                            > zaparzyłem . I sam wypiłem - ma to swoje zalety - więcej jest dla mnie.
                            > Robię to już od parunastu lat więc ,cholera, mam w końcu wprawę.

colueur3 dawaja nimpreze w sobote!!!! na AE! e-Amdrzejki:) Bedziemy pic nie
                            tylko kawe:)))
                            • diana5 Re: Po jakich godzinach????? 26.11.01, 18:38
                              No właśnie, z tego co tu widzę trochę ludzi będzie. I co z tego, że nikogo nie
                              będę znała:)))))))))Chociaż Radost pisał kiedyś, że chodzi do Post Dali więc
                              może znam go:)
                              • Gość: Radost Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 21:44
                                diana5 napisał(a):

> No właśnie, z tego co tu widzę trochę ludzi będzie. I co z tego, że nikogo nie
                                > będę znała:)))))))))Chociaż Radost pisał kiedyś, że chodzi do Post Dali więc
                                > może znam go:)
                                Tak naprawde to wszyscy sie znamy:)))

• Gość: Fruno Re: Po jakich godzinach????? IP: *.icpnet.pl 27.11.01, 10:44

> Tak naprawde to wszyscy sie znamy:)))

Trochę OT, ale zauważyliście, że mimo że Poznań to
                                  słusznych rozmiarów miasto, to ciągle spotykacie tych
                                  samych ludzi? Też macie wrażenie, że tu prawie wszyscy
                                  się znają? Ja pochodzę z Konina (jak połowa Poznaniaków,
                                  hehe, reszta z Ostrowa/Kalisza ;)) i myślałem, że tu nie
                                  będę oglądał ciągle tych samych twarzy, a tu proszę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka