Dodaj do ulubionych

Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potrze...

19.05.05, 23:18
ciekawe czyja jest ta dyskoteka??
Obserwuj wątek
    • gustibus Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr 19.05.05, 23:53
      z tymi 2000 tysiacami osob to lekka przesada chyba?? Nie bylem w Pulsarze, ale
      nie wydaje mi sie zeby byl wiekszy od Eskulapu, ten ma pojemnosc max 1500)
      • pan.nikt Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr 20.05.05, 00:06
        gustibus napisał:

> z tymi 2000 tysiacami osob

czytam, czytam i wychodzi mi 2 mln ludzi.
        Skąd oni tyle wzięli?

No chyba, że podajesz w jakiś innym układzie.
        W binarnym, nie bo jest 2, w trójkowym? nie bo wychodzi po przeliczeniu na
        dziesiętny 2187 osób, To jest prawdopodone.
      • Gość: anonim Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 18:29
        do polsara wchodzi kolo 3-4 tys ludzi
    • Gość: bandyta Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.netair.pl 20.05.05, 00:01
      to jest w tej blaszanej oborze, naprzeciwko/obok dworca mpk?
      • Gość: anonim Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 18:31
        heehheh, to w tym budynku jest jedna z najlepszych dyskotek w Poznaniu
    • Gość: cia Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 10:10
      Redaktorzy Gazety Wyborczej lecą co raz niżej. Z artkułu dowiadujemy się, że dyskoteka działa nielegalnie bo nie ma stosownych zezwoleń tymczasem jak wynika z ostatnich zdań artykułu dyskoteka może działać dalej tylko musi uzyskać te stosowne pozwolenia. Paranoja !!! Czy pan/pani redaktor może precyzyjniej przygotowywać materiał dziennikarski?
      • Gość: ten_co_wie Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 10:56
        OD tego trzeba zacząc, że te artykuły to zwykły szum medialny wokół tej
        dyskoteki, który dostarcza jej kolejnych nowych klientów. Taka darmowa reklama.
        W sąsiedztwie dyskoteki jest jeden budynek mieszkalny i zastanawia mnie skąd u
        jego właścicielki ten hałas skoro na zewnątrz (na parkingu) nie słychac w ogółe
        muzyki ?? Może sąsiadka ma za głośno radio włączone i myśli ze to dyskoteka a
        może to zwykły pic :)
        • Gość: mart Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:28
          przygłupy otępione Manieczkami rzeczywiście nie słyszą dudnienia, ale normalni
          ludzie tak, więc nic dziwnego że sąsiadom to przeszkadza. ciekawe czy byłbyś
          taki mądry, gdybyś musiał co rano wstawać do pracy a do 5ej rano nie mógłbyś
          zmrużyć oka.
      • redakcja_poznan Do cia 20.05.05, 11:23
        Nie mogę znaleźć tego fragmentu artykułu, w którym informujemy, że dyskoteka
        działa nielegalnie. Czy możesz go przytoczyć? Wtedy będziemy mogli ustosunkować
        się do Twojego zarzutu. Moim zdaniem cały artykuł jest spójny.

• Gość: paulos Zgroza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:31
          oby tylko te WATAHY MŁODZIEŻY Z MIASTA do GAJU AKADEMOSA nie przyjechały! Bo
          nasz REKTOR się załamie!
          • Gość: ten_co_wie Re: Zgroza!!! IP: *.icpnet.pl 21.05.05, 10:46
            mart przeczytaj uważnie co napisałem. Zwróciłem uwagę, że będąc na parkingu
            przed lokalem nie słychac w ogóle muzyki co świadczy o tym, że klub ma bardzo
            dobrze wyciszone ściany. Skoro nie słychac nic przed wejściem to jak ma byc
            słychac kilkanaście metrów dalej?
    • Gość: Behemotcat Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 26.05.05, 23:10
      Mieszkam po drugiej stronie trasy Katowickiej i w nocy kiedy nie jezdza
      samochody wyraźnie słyszę muzyke.Przyznaje ze jest rożnie w rozne dni.
      • saggia Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr 05.06.05, 14:55
        Zgadzam się z tym całkowicie!!!Mieszkam na Polance i noce, gdy jest dyskoteka
        niestety należą do bezsennych. Nie mam pojęcia jakim cudem muzyki nie słychać
        na przydeskotekowym parkingu... Może po wyjściu z takiej dyskoteki w ogóle nic
        się juz nie słyszy??? :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka