pan.nikt 19.05.05, 23:18 ciekawe czyja jest ta dyskoteka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gustibus Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr 19.05.05, 23:53 z tymi 2000 tysiacami osob to lekka przesada chyba?? Nie bylem w Pulsarze, ale nie wydaje mi sie zeby byl wiekszy od Eskulapu, ten ma pojemnosc max 1500) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr 20.05.05, 00:06 gustibus napisał: > z tymi 2000 tysiacami osob czytam, czytam i wychodzi mi 2 mln ludzi. Skąd oni tyle wzięli? No chyba, że podajesz w jakiś innym układzie. W binarnym, nie bo jest 2, w trójkowym? nie bo wychodzi po przeliczeniu na dziesiętny 2187 osób, To jest prawdopodone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 18:29 do polsara wchodzi kolo 3-4 tys ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandyta Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.netair.pl 20.05.05, 00:01 to jest w tej blaszanej oborze, naprzeciwko/obok dworca mpk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 18:31 heehheh, to w tym budynku jest jedna z najlepszych dyskotek w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cia Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 10:10 Redaktorzy Gazety Wyborczej lecą co raz niżej. Z artkułu dowiadujemy się, że dyskoteka działa nielegalnie bo nie ma stosownych zezwoleń tymczasem jak wynika z ostatnich zdań artykułu dyskoteka może działać dalej tylko musi uzyskać te stosowne pozwolenia. Paranoja !!! Czy pan/pani redaktor może precyzyjniej przygotowywać materiał dziennikarski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten_co_wie Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 10:56 OD tego trzeba zacząc, że te artykuły to zwykły szum medialny wokół tej dyskoteki, który dostarcza jej kolejnych nowych klientów. Taka darmowa reklama. W sąsiedztwie dyskoteki jest jeden budynek mieszkalny i zastanawia mnie skąd u jego właścicielki ten hałas skoro na zewnątrz (na parkingu) nie słychac w ogółe muzyki ?? Może sąsiadka ma za głośno radio włączone i myśli ze to dyskoteka a może to zwykły pic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:28 przygłupy otępione Manieczkami rzeczywiście nie słyszą dudnienia, ale normalni ludzie tak, więc nic dziwnego że sąsiadom to przeszkadza. ciekawe czy byłbyś taki mądry, gdybyś musiał co rano wstawać do pracy a do 5ej rano nie mógłbyś zmrużyć oka. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Do cia 20.05.05, 11:23 Nie mogę znaleźć tego fragmentu artykułu, w którym informujemy, że dyskoteka działa nielegalnie. Czy możesz go przytoczyć? Wtedy będziemy mogli ustosunkować się do Twojego zarzutu. Moim zdaniem cały artykuł jest spójny. __________ pozdrawiam Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulos Zgroza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:31 oby tylko te WATAHY MŁODZIEŻY Z MIASTA do GAJU AKADEMOSA nie przyjechały! Bo nasz REKTOR się załamie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten_co_wie Re: Zgroza!!! IP: *.icpnet.pl 21.05.05, 10:46 mart przeczytaj uważnie co napisałem. Zwróciłem uwagę, że będąc na parkingu przed lokalem nie słychac w ogóle muzyki co świadczy o tym, że klub ma bardzo dobrze wyciszone ściany. Skoro nie słychac nic przed wejściem to jak ma byc słychac kilkanaście metrów dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemotcat Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr IP: *.icpnet.pl 26.05.05, 23:10 Mieszkam po drugiej stronie trasy Katowickiej i w nocy kiedy nie jezdza samochody wyraźnie słyszę muzyke.Przyznaje ze jest rożnie w rozne dni. Odpowiedz Link Zgłoś
saggia Re: Czy nowa dyskoteka na Łacinie działa bez potr 05.06.05, 14:55 Zgadzam się z tym całkowicie!!!Mieszkam na Polance i noce, gdy jest dyskoteka niestety należą do bezsennych. Nie mam pojęcia jakim cudem muzyki nie słychać na przydeskotekowym parkingu... Może po wyjściu z takiej dyskoteki w ogóle nic się juz nie słyszy??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś