kaska-op 01.09.07, 00:37 bo ja slucham Charlesa noo!! gdzie masz ten honor? buhahahha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spotkanie_z_diablem Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 00:44 andrzejku, ty nie pytaj diabła o honor...ty spójrz w lustro i jego zapytaj o honor ..hehe...żeby pod babskim nickiem pisać...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 00:45 buhahaha ja grzesiek???? buhahahahahaha Ty wypadaj spod watkow diable cudzych ale juz! Czy wszystkie OSMOLONE wylaza po polnocy??buhahah Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 00:52 kaska-op napisała: > buhahaha ja grzesiek???? buhahahahahaha > Ty wypadaj spod watkow diable cudzych ale juz! > Czy wszystkie OSMOLONE wylaza po polnocy??buhahah andrzejku nie rób z siebie pośmiewiska...żeby wyganiać z pod wątków...??? opamiętaj się i nie rób z siebie kretyna...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 00:55 nie no ja spadlam z krzeslaaaaa hahahahahhahahahahah co masz do andrzejka wel grzeska zostaw go w spokoju hahaha pisal ze jedzie na wesle ,zycz mu dobrej zabawy Osmolony!! hahhahahahaha gdzie ten honor bo zaraz sam ci odpowiem ! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 01:01 kaska-op napisała: > gdzie ten honor bo zaraz sam ci odpowiem ! hahaha a nie mówiłem...??? żeby pod babskim nickiem pisać...??? andrzejku jesteś żałosny...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 00:45 hihihihih ale mam ubaw hihihihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 00:47 kaska-op napisała: > hihihihih ale mam ubaw hihihihihhi ja też... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 00:49 tak?? ale cosik usmiechu szyderczego nie widac u diabla czyzbym go zdenerwowala ?? buhahahah no gdzie ten honor masz ,dowiem sie czy nie ?? buhahaha bo ide do lozka zaraz hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 00:56 kaska-op napisała: > tak?? ale cosik usmiechu szyderczego nie widac u diabla czyzbym go zdenerwowala > ?? buhahahah > no gdzie ten honor masz ,dowiem sie czy nie ?? buhahaha > bo ide do lozka zaraz hahaha gdybyś miał honor andrzejku, to wiedział byś gdzie się znajduje...nie musiał byś pytać, proste...prawda...???hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 00:59 hahahha ale uparty jestes z tym grzeskiem chyba niezle ci wlaz za skore haha Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 01:01 ale juz koniec ,basta!!nie rozmawiam o nieobecnych! taka mam zasade ale to ty mnie wciagnales w te diabelskie sztuczki o grzesku a on spac spokojnie teraz nie moze !!! hahahahha honor masz miedzy nogami jak kazdy diabel buhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 01:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=68078850 Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 01:07 kaska-op napisała: > honor masz miedzy nogami jak kazdy diabel buhahahha no tak...tylko co ty możesz o tym wiedzieć...??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 01:10 a zebys wiedzial ze wiem !! haha papa rogaty! nawet cie polubilam troche haha a ty mnie nienawidzisz hahahhahaha ide luluuuuuuuu hahaha dobranoc diable!` Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 01:16 kaska-op napisała: > a zebys wiedzial ze wiem !! haha > papa rogaty! > nawet cie polubilam troche haha a ty mnie nienawidzisz hahahhahaha > ide luluuuuuuuu hahaha > dobranoc diable!` co ty bredzisz...??? o jakiej nienawiści piszesz...??? nienawiść, to nie w moim stylu...ja się poprostu dobrze bawię...buhahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Ma byc cisza DIABLE! 01.09.07, 01:04 kaska-op napisała: > hahahha > ale uparty jestes z tym grzeskiem chyba niezle ci wlaz za skore haha o nie...andrzejek jest w twojej skórze...tobie zalazł...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś