Gość: KTS IP: *.net.pl 09.07.02, 01:50 W waszym wspaniałym mieście zabito 6 -letnie dziecko a wy pierdolicie o tym jak wypada Poznań na tle innych miast pod względem ekonomicznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: kurw........ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 09:31 Gość portalu: KTS napisał(a): > W waszym wspaniałym mieście zabito 6 -letnie dziecko a wy pierdolicie o tym > jak wypada Poznań na tle innych miast pod względem ekonomicznym. Jak mozesz laczyc te sprawy?? Jest watek o resocjalizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: kurw........ IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 09:55 Gość portalu: KTS napisał(a): > W waszym wspaniałym mieście zabito 6 -letnie dziecko a wy pierdolicie o tym > jak wypada Poznań na tle innych miast pod względem ekonomicznym. Tak, zdarzyła się wielka tragednia, jednak nie popadajmy w żałobę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 11:37 kazdy musi kiedys umrzec, pozatym na swiecie bez specjalnie racjonalnych powodow w kazdej sekundzie ginie o wiele wiecej ludzi.. co to ma znaczyc ze stalo sie to w naszym miescie? nasza wina? ...prowokacja a la warschau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 11:45 Gość portalu: Rumor napisał(a): > kazdy musi kiedys umrzec, pozatym na swiecie bez specjalnie racjonalnych > powodow w kazdej sekundzie ginie o wiele wiecej ludzi.. co to ma znaczyc ze > stalo sie to w naszym miescie? nasza wina? ...prowokacja a la warschau Bla, bla, bla...Jeden z głównych "śledczych" antypoznańskich "prowokacji" się odezwał...Obyś z krzesła nie spadł...z "rumorem".... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 11:48 o, witam , ty chyba masz jakas wyszukiwarke swojego nicka w forumowych postach, bo o sledzenie watkow bym cie nie podejrzewal... tak na marginesie, bylem w piatek w stolycy - nie spotkalem cie ;E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 11:52 Gość portalu: Rumor napisał(a): > o, witam , ty chyba masz jakas wyszukiwarke swojego nicka w forumowych postach, > > bo o sledzenie watkow bym cie nie podejrzewal... Nie mam wyszukiwarki...A ten wątek przeczytałem, przez przypadek... > tak na marginesie, bylem w > piatek w stolycy - nie spotkalem cie ;E Szkoda...Moze wspólne pifko, dużo by nam wyjasniło i zmieniło pewne uprzedzenia? Któż to wie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 12:04 moze opcja porozumienie na poziomie nerek dala by nadzieje na cos wiecej :)) w pociagu musialem pobic jednego kolesia - paradoksalnie... wracajac - z poznania, z poznaniakami.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 12:05 (poprawka - wracajac do poznania, nie "z") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 12:13 Gość portalu: Rumor napisał(a): > w pociagu musialem pobic jednego kolesia - paradoksalnie... wracajac - z > poznania, z poznaniakami.. ;) Jak to pobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 12:25 normalnie, rekoczyn w celu owladniecia chaosu sytuacyjnego i obronie godnosci wlasnej, nic specjalnego, uderzenie w twarz z otwartej dloni w fizjonomie (chyba silne bo koles wpadl z powrotem do przedzialu:)) i poprawienie szybkim ruchem swojej czaszki w jego narzad powonienia, przykre, ale nie uniknione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 12:34 Gość portalu: Rumor napisał(a): > normalnie, rekoczyn w celu owladniecia chaosu sytuacyjnego i obronie godnosci > wlasnej, nic specjalnego, uderzenie w twarz z otwartej dloni w fizjonomie > (chyba silne bo koles wpadl z powrotem do przedzialu:)) i poprawienie szybkim > ruchem swojej czaszki w jego narzad powonienia, przykre, ale nie uniknione Jakiś strasznie agresywny Rumor jesteś...Niewiele trzeba, zeby Ciebie poniosło...Mnie też chciałeś "nastukać"...Czy to aby nie "nadpobudliwość"? A pifko potrafi taką "nadpobudliwość" okiełznać...choć nie w każdym przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: kurw........ IP: *.waw.cdp.pl 09.07.02, 13:19 nie jestem nadpobudliwy, jestem cierpliwy czasem nawet bardzo i ugodowy, na moim miejscu postapil bys tak samo, chyba ze pozwalasz na publiczna manifestacje braku kultury ktora poza swoja bezczelnoscia przeszkadza ci namaclanie.. zwierzeta trzeba traktowac jak zwierzeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 13:44 Gość portalu: Rumor napisał(a): > nie jestem nadpobudliwy, jestem cierpliwy czasem nawet bardzo i ugodowy, na > moim miejscu postapil bys tak samo, chyba ze pozwalasz na publiczna > manifestacje braku kultury ktora poza swoja bezczelnoscia przeszkadza ci > namaclanie.. zwierzeta trzeba traktowac jak zwierzeta Być może postąpiłbym podobnie...wszystko - masz racje zalezy także od danej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdf Re: kurw........ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.07.02, 13:11 a tak właściwie co budują na tej budowie na której on zginął? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: kurw........ IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:10 Gość portalu: fgdf napisał(a): > a tak właściwie co budują na tej budowie na której on zginął? :)))))))))) Myślę, że jest to Centrum stomatologii, ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus CS? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 17:38 TYlko, że tam już budują od ładnych paru lat, a ciągle wszystko co "wybudowali" to piasek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: CS? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:46 Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > TYlko, że tam już budują od ładnych paru lat, a ciągle wszystko co "wybudowali" > > to piasek:) Coś tam zrobili (najwyżej fundamenty zalali), z bliska się nie przyglądałem. A powód zastoju w budowie jst taki jak zawsze, brak środków w kasie państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joa Re: kurw........ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 16:43 Gdzie tu związek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga ależ ty jesteś dno......................n/tx IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 02:01 Gość portalu: KTS napisał(a): > W waszym wspaniałym mieście zabito 6 -letnie dziecko a wy pierdolicie o tym > jak wypada Poznań na tle innych miast pod względem ekonomicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek a mi jest smutno IP: *.oak.jps.net 10.07.02, 05:45 Po przeczytaniu reportazu o tym morderstwie tego dziecka poprostu jest mi smutno.Jak ktos slusznie zauwazyl codziennie ginie wiele ludzi w podobny sposob. Swiadomosc tego ni poprawia mojego samopoczucia. Teraz mieszkam na drugim koncu swiata. Zanam jednak okolice gdzie to sie wydazylo bardzo dobrze. Niealeko od tego miejsca wychowalem sie. Jako maly dzieciak "buszowalismy" tam z kolesiami. Moze to jeden z powodow dla ktorych tak sie czuje. Drugi powod to napewno to ze urodzil mi sie syn kilka miesiecy temu. Wiem co musza czuc rodzice tego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś