Dodaj do ulubionych

kurw........

IP: *.net.pl 09.07.02, 01:50
W waszym wspaniałym mieście zabito 6 -letnie dziecko a wy pierdolicie o tym
jak wypada Poznań na tle innych miast pod względem ekonomicznym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Radost Re: kurw........ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 09:31
      Gość portalu: KTS napisał(a):

> W waszym wspaniałym mieście zabito 6 -letnie dziecko a wy pierdolicie o tym
      > jak wypada Poznań na tle innych miast pod względem ekonomicznym.

Jak mozesz laczyc te sprawy?? Jest watek o resocjalizacji...
    • Gość: P.B Re: kurw........ IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 09:55

Tak, zdarzyła się wielka tragednia, jednak nie popadajmy w żałobę
      • Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 11:37
        kazdy musi kiedys umrzec, pozatym na swiecie bez specjalnie racjonalnych
        powodow w kazdej sekundzie ginie o wiele wiecej ludzi.. co to ma znaczyc ze
        stalo sie to w naszym miescie? nasza wina? ...prowokacja a la warschau
        • Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 11:45
          Gość portalu: Rumor napisał(a):

> kazdy musi kiedys umrzec, pozatym na swiecie bez specjalnie racjonalnych
          > powodow w kazdej sekundzie ginie o wiele wiecej ludzi.. co to ma znaczyc ze
          > stalo sie to w naszym miescie? nasza wina? ...prowokacja a la warschau

Bla, bla, bla...Jeden z głównych "śledczych" antypoznańskich "prowokacji" się
          odezwał...Obyś z krzesła nie spadł...z "rumorem".... :)))
          • Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 11:48
            o, witam , ty chyba masz jakas wyszukiwarke swojego nicka w forumowych postach,
            bo o sledzenie watkow bym cie nie podejrzewal... tak na marginesie, bylem w
            piatek w stolycy - nie spotkalem cie ;E
            • Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 11:52

> o, witam , ty chyba masz jakas wyszukiwarke swojego nicka w forumowych postach,
              >
              > bo o sledzenie watkow bym cie nie podejrzewal...

Nie mam wyszukiwarki...A ten wątek przeczytałem, przez przypadek...

> tak na marginesie, bylem w
              > piatek w stolycy - nie spotkalem cie ;E

Szkoda...Moze wspólne pifko, dużo by nam wyjasniło i zmieniło pewne uprzedzenia?
              Któż to wie? :)))

• Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 12:04
                moze opcja porozumienie na poziomie nerek dala by nadzieje na cos wiecej :))

w pociagu musialem pobic jednego kolesia - paradoksalnie... wracajac - z
                poznania, z poznaniakami.. ;)
                • Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 12:05
                  (poprawka - wracajac do poznania, nie "z")
                • Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 12:13

> w pociagu musialem pobic jednego kolesia - paradoksalnie... wracajac - z
                  > poznania, z poznaniakami.. ;)

Jak to pobić?
                  • Gość: Rumor Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 12:25
                    normalnie, rekoczyn w celu owladniecia chaosu sytuacyjnego i obronie godnosci
                    wlasnej, nic specjalnego, uderzenie w twarz z otwartej dloni w fizjonomie
                    (chyba silne bo koles wpadl z powrotem do przedzialu:)) i poprawienie szybkim
                    ruchem swojej czaszki w jego narzad powonienia, przykre, ale nie uniknione
                    • Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 12:34

> normalnie, rekoczyn w celu owladniecia chaosu sytuacyjnego i obronie godnosci
                      > wlasnej, nic specjalnego, uderzenie w twarz z otwartej dloni w fizjonomie
                      > (chyba silne bo koles wpadl z powrotem do przedzialu:)) i poprawienie szybkim
                      > ruchem swojej czaszki w jego narzad powonienia, przykre, ale nie uniknione

Jakiś strasznie agresywny Rumor jesteś...Niewiele trzeba, zeby Ciebie
                      poniosło...Mnie też chciałeś "nastukać"...Czy to aby nie "nadpobudliwość"?

A pifko potrafi taką "nadpobudliwość" okiełznać...choć nie w każdym przypadku...
                      • Gość: R Re: kurw........ IP: 213.134.142.* 09.07.02, 12:48
                      • Gość: Rumor Re: kurw........ IP: *.waw.cdp.pl 09.07.02, 13:19
                        nie jestem nadpobudliwy, jestem cierpliwy czasem nawet bardzo i ugodowy, na
                        moim miejscu postapil bys tak samo, chyba ze pozwalasz na publiczna
                        manifestacje braku kultury ktora poza swoja bezczelnoscia przeszkadza ci
                        namaclanie.. zwierzeta trzeba traktowac jak zwierzeta
                        • Gość: Warschau Re: kurw........ IP: 195.116.201.* 09.07.02, 13:44

> nie jestem nadpobudliwy, jestem cierpliwy czasem nawet bardzo i ugodowy, na
                          > moim miejscu postapil bys tak samo, chyba ze pozwalasz na publiczna
                          > manifestacje braku kultury ktora poza swoja bezczelnoscia przeszkadza ci
                          > namaclanie.. zwierzeta trzeba traktowac jak zwierzeta

Być może postąpiłbym podobnie...wszystko - masz racje zalezy także od danej
                          sytuacji...
    • Gość: fgdf Re: kurw........ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.07.02, 13:11
      a tak właściwie co budują na tej budowie na której on zginął? :))))))))))
      • Gość: P.B Re: kurw........ IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:10
        Gość portalu: fgdf napisał(a):

> a tak właściwie co budują na tej budowie na której on zginął? :))))))))))

Myślę, że jest to Centrum stomatologii, ale głowy nie dam.
        • Gość: ffmarkus CS? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 17:38
          TYlko, że tam już budują od ładnych paru lat, a ciągle wszystko co "wybudowali"
          to piasek:)
          • Gość: P.B Re: CS? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:46
            Gość portalu: ffmarkus napisał(a):

> TYlko, że tam już budują od ładnych paru lat, a ciągle wszystko co "wybudowali"
            >
            > to piasek:)

Coś tam zrobili (najwyżej fundamenty zalali), z bliska się nie przyglądałem.
            A powód zastoju w budowie jst taki jak zawsze, brak środków w kasie państwowej.
    • Gość: Joa Re: kurw........ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 16:43
      Gdzie tu związek?
    • Gość: pan_laga ależ ty jesteś dno......................n/tx IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 02:01

• Gość: marek a mi jest smutno IP: *.oak.jps.net 10.07.02, 05:45
        Po przeczytaniu reportazu o tym morderstwie tego dziecka poprostu jest mi smutno.Jak ktos slusznie zauwazyl codziennie ginie wiele ludzi w podobny sposob.
        Swiadomosc tego ni poprawia mojego samopoczucia. Teraz mieszkam na drugim koncu swiata. Zanam jednak okolice gdzie to sie wydazylo bardzo dobrze. Niealeko od tego
        miejsca wychowalem sie. Jako maly dzieciak "buszowalismy" tam z kolesiami. Moze to jeden z powodow dla ktorych tak sie czuje. Drugi powod to napewno to ze urodzil
        mi sie syn kilka miesiecy temu. Wiem co musza czuc rodzice tego dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka