Dodaj do ulubionych

a moze zmiana

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 11:01
Tyle tu jest napisanych oskarżeń w strone miasta, może czas zmienić na ludzi
uczciwych? Postawmy na Macieja Musiała, na pewno to postać krystalicznie
uczciwa!
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: a moze zmiana IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 11:42
      Bardzo dobra wiadomość! Nareszcie porządny kandydat na urząd Prezydenta
      Poznania, myslę, że jest to najlepsza bezsprzecznie postać! Nietylko że
      uczciwy,a le i kompetentny!
      • Gość: pawłe k. Re: a moze zmiana IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 10:06
        Popieram w całej rozciągłości!!!! W stosunku do dotychczasowych kandyddatów:
        Stuligrosza, Grobelnego, Byrta i wielu innych to naprawdę najlepszy kandydat!
    • Gość: popiela Re: a moze zmiana IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 14:38
      Nareszczie jakieś porządne kandydatury! Czas na zmiany, prezewietrzyć porzadnie
      Urząd Miatsa! Maciej Musiał to jet to!
    • Gość: błażej Re: a moze zmiana IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 14:45
      Zmiany muszą nastąpić! Myslę, ze kandydatura Macieja Musiała byłego Wojewody
      Wielkopolskiego, a póżniej Szefa Kancelarii Premiera jest bardzo wartościową i
      rzuca cień nadziei na zmiany na lepsze...
    • Gość: anka Re: a moze zmiana IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 08:17
      Tak zmiana w magistracie jeste niezbedna i to gruntowna, kto tego mógłby
      dokonać... na pewno nie ludzie obecnie związani z Zarządem, ani poprzednio za
      Kaczmarka, ktos o silnej osoboswości, uczciwy, kompetentny, Musiał to
      kandydatura w dobrym kierunku, nawet bardzo dobrym.
      • Gość: wieś Re: a moze zmiana IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 12:28
        Popieram goraco, trzeba zacząć robic porządki w Urzedzie miasta i to gruntowne,
        to dobry kandydat!
        • Gość: Anka Kto to jest - ten Musiał? IP: *.icpnet.pl 11.07.02, 21:31
          Kim jest Musiał tego nie wiem, ale zauważam z radością, że to człowiek swiatły,
          bo jego rodzina i znajomi wiedzą jak się posługiwać internetem :)
          • Gość: ss Re: Kto to jest - ten Musiał? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 09:33
            Zapewniam, ze nie jestem rodzina ani blizszą ani dalszą Musiała... natomiast
            Tobie- Ance brakuje z pewnośćią taktu i rozumu ta rzecz to pewnik... idąc takim
            tokiem rozumoania, o nikim nie mozna pisac.... każdy pozytywny głos to
            rodzina,..... porazajace... kompletna bezmyslność....
            • Gość: Anka Czyżby "ss" to było nowe, zbrojne ramię "aws"? IP: *.icpnet.pl 12.07.02, 10:14
              Zostałam osądzona przez "ss"! Ja tylko pytam, a kto pyta nie błądzi!
              • Gość: ss Re: Czyżby IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 10:27
                spiesze doniesc, ze nie jestem "ss" jak domniemywa Anka tylko nazywam sie Sławek
                Sikorski, a w pytaniu Anki była złosliwoiścx i tyle uważam , ze dyskusja winna
                byc merytoryczna a nie polegajaca na obrazaniu drugiego człowieka, pozdrawiam
                Aniu.
          • Gość: słowik Re: Kto to jest - ten Musiał? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 09:38
            Światła to jest Anka, bo ma internet.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka