Dodaj do ulubionych

tarot Gratis

02.04.11, 19:04
Witam .Zapraszam do zadawania pytań .Jestem jasnowidzem,dar jasnowidzenia posiadam od dziecka .Pomogłem wielu ,pomogę wam też,przekonaj się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Art Re: tarot Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 19:08
      Witam. To ja pierwszy. Jak będzie wyglądać związek z Moniką (czy w ogóle będzie) i jak ułożą się sprawy zawodowe. Dziękuję.
      • ilona177 Re: tarot Gratis 02.04.11, 19:23
        Witam
        Od kwietnia zaczynają mi się egzaminy.Jak mi pójdzie sesja letnia,czy zalicze wszystkie egzaminy w terminie i bez poprawek?Ilona 36 lat
        Dziękuje za poświęcony czas
        • 44kazimierz Re: tarot Gratis 03.04.11, 11:24
          Pani Ilono widze zaliczone egzaminy w terminie z 1 może byc problem ale pani jest tego swiadoma i moze jeszcze uzupełnic wiedze .Powodzenia.
          • 44kazimierz Re: tarot Gratis 03.04.11, 11:25
            Prosze teraz o wasze komentarze pozostałym odpowiem w poniedziałek.Kazimierz
            • Gość: GGOSC Re: tarot Gratis IP: *.toya.net.pl 30.07.11, 15:19
              WITAM.ADRES MOZNA PROSIC
          • mama_madzia76 tarot Gratis 11.06.11, 22:59
            Witam serdecznie.
            Mam na imię Magdalena, ur.16.09.1976.
            Moje pytanie jest takie: jak przedstawia się moja sytuacja finansowa? czy skończą się moje problemy?
            Konkrety mogę podać na maila, oczywiście jeśli jest to konieczne.
            Pozdrawiam, Magdalena
            • morg.ana Re: tarot Gratis 12.06.11, 03:03

Czytać ze zrozumieniem nie umiecie?! Dziwi mnie fakt próźb, do ludzi którzy nie wróżą już tu!

mama_madzia76 napisała:

> Witam serdecznie.
              > Mam na imię Magdalena, ur.16.09.1976.
              > Moje pytanie jest takie: jak przedstawia się moja sytuacja finansowa? czy skońc
              > zą się moje problemy?
              > Konkrety mogę podać na maila, oczywiście jeśli jest to konieczne.
              > Pozdrawiam, Magdalena
    • 44kazimierz Re: tarot Gratis-jasnowidzenie z pomocą 02.04.11, 19:10
      Jestem jasnowidzem,wspomagam się tarotem marsylskim. Wystarczy mi twoje imię i wiek.
      Odpowiadam na forum,pytaj na forum,pisz co ci się nie zgadza.Wróżę tez po angielsku.
      • Gość: Art Re: tarot Gratis-jasnowidzenie z pomocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 19:18
        Artur, 27 lat. Pytanie jak wyżej.
        Pozdrawiam.
    • alealejandro Re: tarot Gratis 02.04.11, 19:15
      Dzien dobry,

Kiedy wejde w staly zwiazek i co to bedzie za czlowiek? Sylwia, 27 lat
    • karmen310 Re: tarot Gratis 02.04.11, 20:02
      Witam.Mam pytanie które dotyczy pracy zawodowej. Czy będę pracować w tym roku , i jaka to bedzie profesja tej pracy, czy ta praca bedzie docelowa, w jakim czasie bym tą prace dostała. Karina lat 32.
    • Gość: izka2 Re: tarot Gratis IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.04.11, 20:23
      witam pana,poprosze o wrozbe--czy w tym roku poznam mezczyzne ktory okaze sie tym jedynym na cale zycie,,moge dopytac czy beda dzieci w tym zwiazku--dziekuje serd luiza 33lat
    • Gość: a_nna Re: tarot Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 20:30
      Kiedy znajdę mężczyznę swojego życia, czy pisana mi samotność? Anna, 46.
      • Gość: PIXIEsrixie Re: tarot Gratis IP: *.1and1.pl 02.04.11, 20:55
        OJ CHYBA KTOŚ SE ŻART POCZYNIŁ :p
        • Gość: ;] Re: tarot Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 21:02
          Tylko, że 1 kwietnia był wczoraj ;]
        • 44kazimierz Re: tarot Gratis 02.04.11, 21:03

wszystkim zainteresowanym sukcesywnie będę odpowiadał,cierpliwości,nocami nie wróżę,ale od poniedziałku zacznę odp.wg kolejności zgłoszeń.W niedziele odpoczywam.
          • Gość: ;] Re: tarot Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 21:05
            Obawiam się, że do poniedziałku będzie tu taka ilość pytań, że nikt tego nie ogarnie
            • smul_live Re: tarot Gratis 02.04.11, 21:26
              dzien dobry
              jesli to mozliwe prosze powiedziec czy zejdziemy sie z robertem 12.09.1964, renata 11.05.971
              • 44kazimierz Re: tarot Gratis 03.04.11, 10:59
                pani osobowość jest rozdarta ,partner juz zawiodł i zostawił dla innej osoby,w efekcie pani życie uczuciowe legło w gruzach....Zastanawiac sie czy wroci mozna długo,pani Renato prosze sie zastanowic co jest powodem ze pani nie przestaje myslec o Robercie mimo krzywd które wyrzadził,a kiedy pani juz znajdzie odpowiedz otworzyc sie na inne relacje ,zajasc soba swoimi marzeniami .los sie do pani usmiechnie i bedzie pani szczesliwa jak nigdy dotad ale prosze zmierzyc sie ze swoimi cieniami...
                • smul_live Re: tarot Gratis 03.04.11, 14:10
                  dziękuje za odpis, ale on mnie nie zostawił dla nikogo.....
            • morg.ana Re: tarot Gratis 02.04.11, 22:20
              tak akurat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam nadzieje ze nie łapie się nikt kto ma coś do powiedzenia
          • Gość: syla Re: tarot Gratis IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 21:59
            Witam. Mam na imię Sylwia i mam 30 lat. Czy mój obecny związek ma szansę przetrwać?
            • 44kazimierz Re: do pani Sylwi-Syla 03.04.11, 11:21
              Jesli mi pani udowodni że post o 14-letnim chłopcu nie jest pani to odpowiem co widze na temat zwiazku, IP jest takie samo.Mam 44lata o 30 lat pani sie pomyliła ,gdybym wiedział ze tu tyle nie życzliwych osób to bym nie założył watku ale nie wiedziałem i odpowiem tym co mi zaufali zadajac pytanie.
              • Gość: Syla Re: do pani Sylwi-Syla IP: *.one.pl 04.04.11, 08:01
                Nie wiem o co Panu chodzi i o jakiego 14 letniego chłopca i o jaki brak życzliwości. nie wiem jak to Panu udowodnić. Powiem szczerze, że taka odpowiedź mnie zastrzeliła. Nigdy by mi nie przyszło do głowy obrażać kogoś kogo nie znam, a i nie prosiłabym o wróżbę. To byłby szczyt bezczelności z mojej strony. Bardzo mi z tego powodu przykro. IP tej odpowiedzi może być też inne bo jest pisane z innego komputera. Pozdrawiam.
            • 44kazimierz Re: tarot Gratis 05.04.11, 18:04
              > Witam. Mam na imię Sylwia i mam 30 lat. Czy mój obecny związek ma szansę przetr
              Droga pani zwiazek ma szanse prztrwac prosze ,wprowadzic wiecej ozywczej energi ,wie pani o czym mowie...i przetrwacie ,widze porozumienie i wspolna droge.
              • 44kazimierz Re: tarot Gratis 05.04.11, 18:08
                Troche balagan w tym watku sie zrobił moze zaznacze ze odpowiem osoba zalogowanym łatwiej bedzie mi to ogarnac.Nie spodziewałem sie takiej ilosci pytan,mam prace i rodzine wiec odpowiem wam w wolnej chwili jednej osobie 1raz i na 1 pytanie .Prosze o komentarz osób którym juz powrozyłem.Dziekuje
                • apatyt11 Re: tarot Gratis 05.04.11, 19:10
                  Witam,
                  kilka dni temu napisałam pytanie pod innym nickiem, ale teraz przeczytałam, że odpowie Pan tylko sobom zalogowanym więc próbuję jeszcze raz.
                  Proszę mi powiedzieć, czy pisane jest mi szczęśliwe małżeństwo i kiedy - czy może w tym roku poznam kogos z kim spędzę życie?
                  Pozdrawiam,
                  Bożena
              • Gość: Syla Re: tarot Gratis IP: *.one.pl 11.04.11, 07:45
                Dziękuję za odpowiedź. Wiem o czym Pan mówi. Pozdrawiam.
          • mija799 Re: tarot Gratis 03.04.11, 00:53
            Skoro w niedzielę odpoczywasz, a wieczorami nie wróżysz to po co się ogłaszasz w sobotę po południu? Hmm?? Jasnowidzu od dziecka... wiesz co myślę, więc ... sza cicho sza.
          • taaka1 Re: tarot Gratis 03.04.11, 22:58
            Witam. Mam na imię Joanna 39 lat. Kiedy dojdzie do sprzedaży mojego mieszkania i kiedy kupię nowe, czy będę zadowolona.... Dziękuję za poświęcony dla mnie czas i pozdrawiam
      • Gość: a_nna tarot Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 11:29
        Czy Piotr do mnie wróci? Anna, 46
    • Gość: Monia Re: tarot Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 21:47
      Monika 33 lata kiedy w moim życiu pojawi się mężczyzna.
    • Gość: Beata Re: tarot Gratis IP: *.play-internet.pl 02.04.11, 21:50
      Czy uda mi się rozwiązać moje problemy i jak ułożą się moje sprawy zawodowe?
    • zagadka.3 Re: tarot Gratis 02.04.11, 22:09
      Kamila, 33 lata -Kiedy i w jakich okolicznościach poznam miłość swojego życia. Czy spotkam się jeszcze z moim byłym partnerem - Michałem, 32 lata
      • Gość: Judy Re: tarot Gratis IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 22:44
        mam na imiem zoska i 52 lata,czy moj zwiazek z mackiem 55 ma przyszlosc?
        • 44kazimierz Re: tarot Gratis 03.04.11, 10:52

> mam na imiem zoska i 52 lata,czy moj zwiazek z mackiem 55 ma przyszlosc?
          Szanowna Pani prosze żyć pełnią zycia i w pełni z niego korzystac partner jest zainteresowany pania .Bedzie pani wspolnie z nim budowac przyszlosc uczuciowa jak i finansowa(bedziecie razem)
      • 44kazimierz Re: tarot Gratis 03.04.11, 10:47
        Pani Kamilo widze lek przed uczuciami i okazywaniem ich,prosze to zmienic i nie wracac do przeszłosci,wtedy osiagnie pani wszystko co zechce ,nowy partner na koncowce roku pani go pozna .Bedzie pani w podrozy do znajomych(rodziny lub przyjaciół)
    • Gość: życzliwa Re: tarot Gratis IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 23:01
      Ludzie opanujcie się, chcecie sobie wróżyć u kogoś, nie wiedząc nawet kto to jest, gdzie wróży?! Równie dobrze może to być 14-letni chłopiec, któremu nudzi się w sobotę.
      Myślcie trochę...
      • Gość: ;] Re: tarot Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 23:06
        Nawet jeśli, to wyraźnie napisał, że w weekendy nie wróży, więc raczej mu się nie nudzi. Poczekamy do poniedziałku i zobaczymy efekty ;]
    • Gość: Sio!! Re: tarot Gratis IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 00:47
      Te Kazimierz, zmień forum, dobra. No to cieszę się, że się rozumiemy. sIO!!!
      • 44kazimierz Re: tarot Gratis 03.04.11, 10:25
        Gość portalu: Sio!! napisał(a):

> Te Kazimierz, zmień forum, dobra. No to cieszę się, że się rozumiemy. sIO!!!
        A dlaczego mam zmienić forum,obiecałem ludziom odpowiedż i odp i nie rozumiem po co tak złosliwy wpis.
    • Gość: gośćbb Re: tarot Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 09:46
      witam , mam dwa pytania jesli mozna:
      - czy pisane jest mi szczęśliwe małżeństwo i kiedy,
      - jak potoczy sie dalej moja znajomość z moim kolegą Adamem, czy jemu zależy na tej znajomości,
      pozdrawiam,
      Bożena
    • Gość: Panczita Re: tarot Gratis IP: 195.69.80.* 03.04.11, 10:41
      witam, moje pytanie:

czy uda mi sie sprzedać dom? jeśli tak to w jakim okresie czasu, czy w ty roku? jak potem ułoży się moja sytuacja mieszkaniowa? czy nadal bede z Marcinem?

pozdrawiam, Monika 31.05.1977.
    • Gość: madona Re: tarot Gratis IP: *.ztpnet.pl 03.04.11, 10:45
      witam moja data 26,07,1989czy rafal4,11,1973mi jest pisany jak by nas zwiazek wygladal?czy wyjdzie z alkoholizmu?ja beata w zcerwcu 30konczy mi suie umowa kiedy znajde nowa prace?bedzie mi wniej dobrze?kiedy przestane wszystkim sie dobjac jestem bardzo wrazliwa i kiedy moj tata przestanie pic/dziekuje za pana cel dla mnie .i bym prosuila na meila cos napisac potrzebuje zkims porozmawiac jestem bardzo rozbita nic mnei nie cuieszy:(meil beti14@wp.pl
      • 44kazimierz Re: tarot Gratis 03.04.11, 11:09
        Pani Beato ,widze ze pani ma bardzo niskie poczucie wartosci wymysliła pani sobie że nikomu nie bedzie sie podobac i nic pani nie robi w tym kierunku by zmienic, ale utwierdza sie w tym przekonaniu.Rafał ma problem z nałogiem i sie nie zmieni podobnie jak pani ojciec jesli pani zostanie z Rafałem zrujnuje pani sobie życie i ewentualne dzieci powiela pani los.Dziewczyno czy tego chcesz?Piszesz ze potrzebujesz porozmawiac rozmowa ze mna tu nic nie da,tobie potrzebny jest psycholog(bez urazy)tylko terapia moze wyprowadzic cie ze stanu depresji. Pracy poszukaj poza miejscem zamieszkania ,wyraznie widze zeby twoje zycie sie zmieniło musisz zaczasc chodzic na terapie ,zmienic otoczenie...Przykro mi ze pisze tak nie pomyslna wrózbe.......
    • Gość: kolezanka Re: tarot Gratis IP: *.ztpnet.pl 03.04.11, 10:48
      kiedy rafal 4,11,1973(skorpion )dostanie juz od lat sadzaona swa walsnosc kamienice w tym roku juz sie rostrzygnie i bedzie mial juz mozliwosc ja sprzedac lub zamieszkac itp?
      • ja_konwalia Re: tarot Gratis 03.04.11, 11:06
        Witam,
        Kasia 33 lata, kiedy wyjdę za mąż, kiedy przede wszystkim poznam przyszłęgo męża
        pozdrawiam
      • 44kazimierz Re: tarot Gratis 03.04.11, 11:14
        Ta sprawa rozstrzygnie sie blizej konca roku.Prosze do tego czasu pojsc z nim na terapie pani wie o czym mowie, bo on może ja stracic i zrujnowac życie nie tylko sobie................
        Kochani ,jestem jasnowidzem nie piszcie tak trudnych pytan bo nie zrecznie mi tu na forum o tym pisac ale zadajac pytanie pozwalacie na odpowiedz,prawda?
        • Gość: bardzosamotna Re: proszę o wróżbę IP: *.centertel.pl 03.04.11, 17:29
          Drogi Kazimierzu, zawaliło mi się wszystko- małżeństwo, praca, mieszkanie... Czy mój los w końcu się odmieni? Czy spotkam mężczyznę, z którym stworzę udany, trwały(!) związek? Czy uda mi się ukończyć szkołę? ;) Ania 36 lat
          • anula52 Re: niech się pan na nas nie gniewa...:) 05.04.11, 20:38
            przypominam się nieśmiało i byłabym bardzo wdzięczna za poświęcenie mi chwilki i rozłożenie kart w mojej sprawie.
            Drogi Kazimierzu, zawaliło mi się wszystko- małżeństwo, praca, mieszkanie... Czy mój los w końcu się odmieni? Czy spotkam mężczyznę, z którym stworzę udany, trwały(!) związek? Czy uda mi się ukończyć szkołę? ;) Ania 36 lat
    • algiz76 Re: tarot Gratis 03.04.11, 12:05
      Witam.
      Czy znajde stala prace do 1 sierpnia?
      Czy Christian jest szczery wobec mnie? Czy powinnam sie zdecydowac na bycie z nim w zwiazku?
      Pozdrawiam Wiola
      • Gość: brunetka Re: tarot Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 12:36
        Chciałabym się dowiedzieć co mnie czeka urodzona 4.06.1979r.
        Jak będzie wyglądać moja sytuacja w życiu uczuciowym?
        Kiedy znajdę mężczyznę?Czy jest szansa ze wyjde za mąż?
        • hania261 Re: tarot Gratis 03.04.11, 13:21
          Hanna 41 lat, czy moj maz wyzdrowieje - 46 lat i czy nasze malzenstwo przetrwa ?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.
      • 44kazimierz Re: tarot Gratis 05.04.11, 17:47
        Wiola
        Prosze aktywniej i ze tak powiem na szersza skale szukac pracy ,znajdzie ja pani zagranica oczywiscie.Co do tego pana jest pania zainteresowany ,prosze uzyc kobiecych sztuczek i przyciagnac go do siebie zreszta widze ze pani cos próbuje ale wiecej pozytywnych emocji i miłosci w to trzeba włozyc,troche ktos tam miesza.
        • algiz76 Re: tarot Gratis 05.04.11, 22:48
          Dziekuje za odpowiedz.
          Ja mieszkam za granica :)
          Szukam pracy, ale nie jest latwo.
          Jesli chodzi o Chrystiana, to PRAWDA!!! Jest duzo osob, ktore probuja to, co jest miedzy nami, popsuc. Pisze Pan , "wiecej milosci w to wlozyc" a ja sie boje... Tak bardzo niektorym zalezy na tym, zeby nas rozlaczyc, juz teraz zanim sie to jeszcze dobrze nie zaczelo. Poza tym zastanawia mnie jedna rzecz???... czy on naprawde, do konca zapomnial swoja byla dziewczyne???
          Pozdrawiam serdecznie
          Wiola
          • 44kazimierz Re: tarot Gratis 09.04.11, 20:22
            Dziekuje za odpowiedz.
            > Ja mieszkam za granica :)
            > Szukam pracy, ale nie jest latwo.
            > Jesli chodzi o Chrystiana, to PRAWDA!!! Jest duzo osob, ktore probuja to, co je
            > st miedzy nami, popsuc. Pisze Pan , "wiecej milosci w to wlozyc" a ja sie boje.
            > .. Tak bardzo niektorym zalezy na tym, zeby nas rozlaczyc, juz teraz zanim sie
            > to jeszcze dobrze nie zaczelo. Poza tym zastanawia mnie jedna rzecz???... czy o
            > n naprawde, do konca zapomnial swoja byla dziewczyne???
            > Pozdrawiam serdecznie
            > Wiola
            On nie mysli o byłej dziewczynie to pani ma barzdiej z tym problem prosze sprobowac jakis medytacji i pozytywnego myslenia bo jak na razie widze ze pani przyciagac bedzie to o czym mysli to czego sie boi i trzeba by odwrocic ten proces aby zaczeło sie układac,prosze poszukac kogos kto moze pania dobrze poprowadzic jesli chodzi o medytacje...Jest szansa na to ze wy bedziecie razem tylko prosze cos robic w tym kierunku i widze ze faktycznie morgana (w jakims watku tu pisze)ma racje za wiele razy wrozyc na 1 temat nie mozna bo od wrozby zycie sie nie zmienia trzeba wziasc sie ostro do pracy nad soba w pani przypadku bedzie to dobry wynik.Szczescie juz puka do pani drzwi.Pozdrawiam
    • Gość: Jadzia Re: tarot Gratis IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.11, 13:46
      Czy Marek mnie kocha? Czy w tym roku zamieszkamy razem ?
      Pozdrawiam
    • Gość: Magda Re: tarot Gratis IP: *.118.153.222.static-ttsl-hyderabad.vsnl.net.in 03.04.11, 15:13
      W takim razie ja tez poprosze o wrozbe dotyczaca najblizszej przyszlosci Czy jest cos czego powinnam sie obawiac??
      Magda data ur 11.11.1980
      • pirankap Re: tarot Gratis 03.04.11, 15:30
        ja ym tez poprosila moja data 30.10.1985
        z ta osoba 7.7,1980
        czy kiedys sie spikniemy ze soba jeszcze :)
        • 44kazimierz Re: tarot Gratis 05.04.11, 17:43
          30.10.1985
          > z ta osoba 7.7,1980
          Pani ma dużo uroku osobistego i zawrze pani znajomosc, ale nie z ta osoba
          • pirankap Re: tarot Gratis 05.04.11, 21:58
            hm szkoda ale tam myslalam dziekuje bardzo za wrozbe
            • pirankap Re: tarot Gratis 05.04.11, 22:12
              jeśli znalazł by pan troszke czasu ? mam jeszcze jedno pytanie? czy znajde w koncu normalna pracę i kiedy?
    • Gość: KochającaRosa Re: tarot Gratis IP: *.broker.com.pl 03.04.11, 17:06
      Witam Panie Kazimierzu
      mam takie pytanie odnośnie mojej przyszłości czy będę szczęśliwa z chłopakiem z którym teraz się spotykam? mam na myśli czy stworzymy udany związek? On jest starszy ode mnie o 5 lat, nie długo mamy razem zamieszkać,
      Z góry Panu dziękuję z całego serduszka
      • Gość: iwona Re: tarot Gratis IP: *.dynamic.mm.pl 03.04.11, 18:09
        Iwona kiedy dostane prace(czy ktoś mi pomoże ),życie osobiste jak mi się ułoży?kiedy uda mi się sprzedać auto ?
        dziękuje.
        • Gość: iwona Re: tarot Gratis IP: *.dynamic.mm.pl 03.04.11, 19:33
          Iwona 36 lat pytanie wyżej dziękuje
    • Gość: nieznajioma Re: tarot Gratis IP: *.ztpnet.pl 03.04.11, 18:13
      witam pana cieplo.czy rafal4,11,1973 jest mi pisany czy inny facet?czy im kiedy kogos poznam i czy bed emiec dzieci moj wiek 22lat basia.pozdrawiam i czekam
      • 44kazimierz nieznajioma napisał(a): 05.04.11, 17:56
        witam pana cieplo.czy rafal4,11,1973 jest mi pisany czy inny facet?czy im kiedy
        > kogos poznam i czy bed emiec dzieci moj wiek 22lat basia.pozdrawiam i czekam!!!!!! Szanowna pani odpowiadałem pani tu juz na 2 pytania zmieniła imie pani ,ale ja widze pania ta sama osoba(ten mezczyzna co ma problem alkoholowy i ten od kamienicy i ten z tego pytania to ten sam,po co pani mnie sprawdza przeciez nie karze pani ani płacic ani zadawac pytan)prosze 10razy przeczytac odp a jak nie zrozumiala poszukac jej w swoim wnetrzu.
    • Gość: miwax Re: tarot Gratis IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.11, 20:40
      czy sprawdzi się wróżba cyganki, że już nigdy w poważnym, szczęśliwym związku? Ewa 38 lat.
    • bogusia1971 Re: tarot Gratis 03.04.11, 21:43
      Witam serdecznie.Proszę o wróżbę dla mnie Bogusia 1971 lipiec 03 .ja mam dwa pytania co z moją pracą? i drugie pytanie czy będę jeszcze w związku jakim? pozdrawiam
    • zagadka.3 Re: tarot Gratis 04.04.11, 06:57
      Kamila, 33lata, Czy w najbliższym czasie uda mi się zminić pracę na lepiej płatną, jeśli tak to czy będzie to w miejscu mojego zamieszkania? Z góry dziękuję, pozdrawiam :)
      • Gość: dorota Re: tarot Gratis IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.04.11, 09:20
        Witam serdecznie!Dorota 43lata czy przetrwa moj zwiazek z Octavio 40lat ,czy wyjde na prosta w mojej sytuacji finansowej?
    • femina77 Re: tarot Gratis 04.04.11, 09:51
      Anna 34, czy wyjdę za mąż i będę matka? dziękuję za poświęcony czas, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka