uttaa 15.06.05, 14:13 Osoby zainteresowane pracą sekretarki/asystentki prezesa firmy w Warszawie proszę o kontakt mailowy. Szukam młodej kobiety z komunikatywnym angielskim, najlepiej po studiach, może być bez doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia25 Re: Uttaa IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.06.05, 10:49 moj email:marget22wp.pl jesli jednak chodzi o angielski to jest tylko poziom podstawowy, poniewaz dopiero zamierzam zaczac intensywna nauke jezyka angielskiego.jesli to nie stanowi problemu to zglaszam zainteresowanie oferowanym stanowiskiem.Niedawno skonczylam studia( mgr ekonomii, specjalność :bankowość).jesli beda państwo zainteresowani moja osoba uprzejmie prosze o kontakt emialowy.dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
justi_80 Re: Uttaa 21.06.05, 11:41 Spełniam chyba te oczekiwania. Więc proszęo kontakt a wyślę swoje cv: justi677@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aattu Re: Uttaa IP: 195.69.80.* 09.07.05, 01:41 jestem zainteresowana przedstawioną ofertą pracy. Ukończyłam studia magisterskie na UŁ, jęz. angielski znam w stopniu biegłym(CPE). Proszę o kontakt na adres elektroniczny: koboskas@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś