agami2 17.06.05, 21:39 praca w Warszawie dla znajacych b.dobrze któryś z wymienionych języków, pełen etat, oferta może byc skierowana do dyspozycyjnych studentów, czekam na kontak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: chorwacki, serbski, słoweński IP: 213.134.139.* 26.06.05, 15:16 Cześć!!!! jestem studentka języka serbskiego w Krakowie na UJ na 4 roku brdzi dobrze znam serbski i chorwacki!!!!Jestem zainteresowana ofertą!!!!Podaję mój adres e-mail: Dubrawka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika.chorw Re: chorwacki, serbski, słoweński IP: *.adsl.net.t-com.hr 27.06.05, 12:14 Bardzo prosze o dodatkowe informacje na temat tej pracy. Chorwacki jezyk mam opanowany do prefekcji w mowie i pismie. Prosze o informacje na adres: prodaja@lateran.hr Odpowiedz Link Zgłoś
natalkan1 Re: chorwacki, serbski, słoweński 27.06.05, 16:04 proszę o szczegółowe informacje i kontakt w sprawie tej oferty pracy na adres natalkan@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: chorwacki, serbski, słoweński IP: *.icpnet.pl 27.06.05, 19:17 Witam! Jestem wykładowcy języka serbskiego, chorwackiego oraz macedońskiego. Pochodzę z tamtąd, także jestem native speakers. Proszę o kontakt: ivan@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś