Gość: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:24 witam czy ktos z was mogłby mi doradzic jaki slownik angielsko - poslski ze slownictwem informatycznym jest najlepszy? z gory dziekuje za podpowiedzi, ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bella Re: slownik informatyczny IP: *.icpnet.pl 29.06.05, 09:57 ja mam w domu, a nie korzystam z niego, więc chętnie odsprzedam za niską cenę. jest całkiem spory, w dobrym stanie, z jakimis wykresami nawet...:)) miałam go zanieść do antykwariatu, ale z braku czasu nadal słownik stoi na półce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: slownik informatyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:09 a moge prosic jakies konkrety, tzn autorów czy wydawnictwo?i czemu z niego nie korzystaz..nie przyaje sie czy zmienilas branze i juz nie jest potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: slownik informatyczny IP: *.icpnet.pl 29.06.05, 19:09 Xyzecie:) jak chcesz, to podaj mi jakiś swój adres mailowy, to napiszę Ci szczegóły o tej książce. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: slownik informatyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:59 hej, jesli moge prosic szczegoly na adres smsera21@wp.pl dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś