Dodaj do ulubionych

A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 23:18
Jestem wulgarny itd. zgadzam sie ......ale nie udawaj aniolka na nasszym
forum!!!! na warszawskim operujesz innym jezykiem..
Poznaniacy zobaczcie ja greg nas lubi na wawskimforum!!! pisze miedzy innymi o
radosci z puszczenia krwi poznaniakom podczas Pucharu Polski .pisze tez ze lubi
nasze miasto a na swoim ze mamy smierdzace i ze kibice Legii dlategu nie jade
przez Poznan......greg nie skrywaj sie pod maskami! piszesz tez o walkach
kibicow Legii ze silna ekipa ze to ze tamto a pozniej ze to pierdolisz ...ja
nie czegos nie rozumiem a To ty zarzucasz mi brak konsekwencji. Napisz chociaz
po pseudach kogo znasz Lokcia czy Wichrowych.......bo tak wlanac to kazdy
potrafi...
Obserwuj wątek
    • Gość: Radost Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 23:48
      a moze pogadamy kiedys na czacie?????????
      • Gość: greg Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.228.* 03.05.01, 21:46
        Gość portalu: Radost napisał(a):

&#62 a moze pogadamy kiedys na czacie?????????

With pleasure.
    • Gość: greg Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.01, 21:44

&#62 Jestem wulgarny itd. zgadzam sie ......ale nie udawaj aniolka na nasszym
      &#62 forum!!!! na warszawskim operujesz innym jezykiem..
      &#62 Poznaniacy zobaczcie ja greg nas lubi na wawskimforum!!! pisze miedzy innymi o
      &#62 radosci z puszczenia krwi poznaniakom podczas Pucharu Polski

Po raz n-ty się mylisz i przekręcasz moje słowa. Przy okazji dyskusji na temat
      wyższości kibiców Legii nad takowymi Lecha /jak dla Ciebie niech będzie vice
      versa/, napisałem, że w 1980 roku podczas finału PP puszczono trochę poznańskiej
      krwi. NIE NAPISAŁEM, ŻE SIĘ CIESZĘ Z TEGO FAKTU!!!!!!!Uważam, że była to
      tragedia. A dlaczego tak napisałem. Po prostu dostosowałem się do poziomu
      dyskusji z Lechitą, który napisał, że przyjemnie mu się skakało po kibicach
      Legii. To jest wg. Ciebie stwierdzenie OK?? Jesteś cynicznym skurwysynem...

.pisze tez ze lubi
      &#62
      &#62 nasze miasto a na swoim ze mamy smierdzace i ze kibice Legii dlategu nie jade
      &#62 przez Poznan......greg nie skrywaj sie pod maskami! piszesz tez o walkach
      &#62 kibicow Legii ze silna ekipa ze to ze tamto a pozniej ze to pierdolisz ...ja
      &#62 nie czegos nie rozumiem a To ty zarzucasz mi brak konsekwencji.

Czy pisanie, że kibice Legii nie są frajerami i że potrafią się bić kiedy trzeba
      oraz stwierdzenie, że JA OSOBIŚCIE PIEPRZĘ CHULIGANKĘ jest dla ciebie
      jednoznaczne??? Bo dla mnie są to stwierdzenia dalekie od siebie jak sinus i
      cosinus. Dlaczego pieprzę chuligankę, napisałem w jednym z postów na warszawskim
      forum i nie chce mi się powtarzać. Czy niejaki Bosman, szef kibiców Legii, który
      teraz siedzi sobie spokojnie na meczach, a jeszcze 2-3 lata temu szalał na
      wyjazdach jest dla ciebie pierdolnięty?? Ludzie się zmieniają, z pewnym wiekiem
      odchodzi chęć lania ludzi po mordach a przychodzi ochota na spokój. dlatego też
      pier...lę chuligankę.
      Tak, uważam, że wiele miejsc w Poznaniu jest śmierdzących i brudnych, ale JA W
      PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS, STARAM SIĘ W TYM MIEŚCIE ZAUWAŻAĆ TEŻ PIĘKNE MIEJSCA. I
      NIGDY TEGO NIE UKRYWAŁEM /NP. OSTRÓW TUMSKI, CYTADELA/. Natomiast podtrzymuję
      opinie o poznańskim rynku, który ze swoimi nowoczenymi pawilonikami przyklejonymi
      do Ratusza jest obciachowy.
      Co jeszcze... A pseudonimy??? Czy ty jestes takim idiotą i myślisz, że Ci ludzie
      mają ksywki i ukrywają się pod nimi. To są ludzie na stanowiskach bądż
      studiujący, nie mający ksywek ani pseudo, NORMALNIE SIĘ NAZYWAJĄCY.

Napisz chociaz
      &#62 po pseudach kogo znasz Lokcia czy Wichrowych.......bo tak wlanac to kazdy
      &#62 potrafi...

• Gość: Lechita Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icom.ca 03.05.01, 21:57

&#62
        &#62 NIGDY TEGO NIE UKRYWAŁEM /NP. OSTRÓW TUMSKI, CYTADELA/. Natomiast podtrzymuję
        &#62 opinie o poznańskim rynku, który ze swoimi nowoczenymi pawilonikami przyklejony
        &#62 mi
        &#62 do Ratusza jest obciachowy.
        &#62 Co jeszcze... A pseudonimy??? Czy ty jestes takim idiotą i myślisz, że Ci ludzi
        &#62 e
        &#62 mają ksywki i ukrywają się pod nimi. To są ludzie na stanowiskach bądż
        &#62 studiujący, nie mający ksywek ani pseudo, NORMALNIE SIĘ NAZYWAJĄCY.
        &#62
        &#62
        &#62

Jedyne z czym sie zgadzam to pierdolony BWA jest okropny. Szpeci rynek. Ale nawet
        z tym gownem rynek poznanski jest ladniejszy niz wasz. Takich klejnotow jakie sa
        w poblizu rynku i na samym rynku nie ma w warszawie. POznanski ratusz to perla
        archiektoniczna. Fara to bezcenna perla baroku jakiej nie ma nigdzie w Warszawie.
        Poznaskie kamieniczki sa sto razy ladniejsze niz warszawskie. Pregierz i rokokowa
        fontanna z 1766 r. Palac Dzialynskich, Gora Przemyslawa i tamtejszy barokowy
        kosciol. Takich klejnot nie ma na warszawskiej starowce.
        &#62
        &#62 Napisz chociaz
        &#62 &#62 po pseudach kogo znasz Lokcia czy Wichrowych.......bo tak wlanac to kazdy
        &#62 &#62 potrafi...
        &#62

• Gość: Radost Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 22:59
          Co do czatu podaj jak i gdzie bywasz!!
          Zdaje sie za ani ja ani Ty nie wiemy o co nam chodzi
          ja pisze jedno ty drugie...ale tak to jest z postami.
          Co do psudo chodzilo mi glownie czy ktory z nich pisze
          tutaj na forum????? I naprawde ludzie z Wildy i
          Lokietka tak o mnie powiedzieli??/?? a tylu z nich ze
          mna studiuje i to na roku i podzielaja moje zdanie.
          Cyniczny ze mnie skurwiel moze to i fakt al na wawskim
          forum nie ubolewales z puszczenia juchy
          poznaniakom.......
          • Gość: greg Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.01, 23:26

&#62 Co do czatu podaj jak i gdzie bywasz!!
            &#62 Zdaje sie za ani ja ani Ty nie wiemy o co nam chodzi
            &#62 ja pisze jedno ty drugie...ale tak to jest z postami.
            &#62 Co do psudo chodzilo mi glownie czy ktory z nich pisze
            &#62 tutaj na forum????? I naprawde ludzie z Wildy i
            &#62 Lokietka tak o mnie powiedzieli??/?? a tylu z nich ze
            &#62 mna studiuje i to na roku i podzielaja moje zdanie.
            &#62 Cyniczny ze mnie skurwiel moze to i fakt al na wawskim
            &#62 forum nie ubolewales z puszczenia juchy
            &#62 poznaniakom.......

Ja puściłem juche Poznaniakom?? Z tego co pamiętam, to ofiary były z obu
            stron...O co mi chodzi, już wyjaśniłem w poprzednim poście....
            Nie wiem czy ci ludzie przebywają na forum, ale co za problem tu wejść i
            sprawdzić co kto pisze. Ludzie naprawdę mają ciekawse zjęcia niz obustronne
            bluzganie na siebie. Ja zresztą też już mam tego dosyć.
        • Gość: greg Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.01, 23:22
          Gość portalu: Lechita napisał(a):

&#62
          &#62 &#62
          &#62 &#62 NIGDY TEGO NIE UKRYWAŁEM /NP. OSTRÓW TUMSKI, CYTADELA/. Natomiast podtrzym
          &#62 uję
          &#62 &#62 opinie o poznańskim rynku, który ze swoimi nowoczenymi pawilonikami przykl
          &#62 ejony
          &#62 &#62 mi
          &#62 &#62 do Ratusza jest obciachowy.
          &#62 &#62 Co jeszcze... A pseudonimy??? Czy ty jestes takim idiotą i myślisz, że Ci
          &#62 ludzi
          &#62 &#62 e
          &#62 &#62 mają ksywki i ukrywają się pod nimi. To są ludzie na stanowiskach bądż
          &#62 &#62 studiujący, nie mający ksywek ani pseudo, NORMALNIE SIĘ NAZYWAJĄCY.
          &#62 &#62
          &#62 &#62
          &#62 &#62
          &#62
          &#62 Jedyne z czym sie zgadzam to pierdolony BWA jest okropny. Szpeci rynek. Ale naw
          &#62 et
          &#62 z tym gownem rynek poznanski jest ladniejszy niz wasz. Takich klejnotow jakie s
          &#62 a
          &#62 w poblizu rynku i na samym rynku nie ma w warszawie. POznanski ratusz to perla
          &#62 archiektoniczna. Fara to bezcenna perla baroku jakiej nie ma nigdzie w Warszawi
          &#62 e.
          &#62 Poznaskie kamieniczki sa sto razy ladniejsze niz warszawskie. Pregierz i rokoko
          &#62 wa
          &#62 fontanna z 1766 r. Palac Dzialynskich, Gora Przemyslawa i tamtejszy barokowy
          &#62 kosciol. Takich klejnot nie ma na warszawskiej starowce.

Specjalista od architektury Warszawy się znalazł:-)) A macie w Poznaniu
          autentyczną cerkiew, takowy cmentarz żydowski, drugi taki cmentarz jak Powązki,
          taki ogród jak Łazienki z pałacem, Belweder, Wilanów?? Wszystko to jest
          autentyczne i nie było zniszczone podczas wojny!!

• Gość: Lechita Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icom.ca 04.05.01, 00:29
            Gość portalu: greg napisał(a):

&#62
            &#62 Specjalista od architektury Warszawy się znalazł:-)) A macie w Poznaniu
            &#62 autentyczną cerkiew, takowy cmentarz żydowski, drugi taki cmentarz jak Powązki,
            &#62
            &#62 taki ogród jak Łazienki z pałacem, Belweder, Wilanów?? Wszystko to jest
            &#62 autentyczne i nie było zniszczone podczas wojny!!

Codo waszego palacu w lazienkach, to ten by budowany zamiast armii. Wiec sie nim
            tak nie chwal bo gdyby krol stas zbudowal armie a nie palcyk to moze nie byloby
            rozbiorow.
            Chcesz gadac o parkach? Park Solacki, Park Wilsona. Wille na Solaczu, secesyjne
            kamienice. Wogole architektura z XIX wieku. Barokowe koscioly. Ostrow Tumski.
            Malta. Zamek ksiazecy na Gorze przemyslawa z 1280r. Gotycki kosciol Bozego Ciala
            z XV wieku. Barokowy kosciol bernardynow z pieknym zlotym wnetrzem barokowym.
            Ogrod Botaniczny. Cytadela. Wzgorze sw. Wojciecha.
            &#62
            &#62
            &#62

• Gość: tur Lechita daklarował bojkot ! IP: 213.25.212.* 04.05.01, 08:33
              Przecież deklarowałeś bojkot wszystkiego co pochodzi
              z Warszawy!. A Gazeta i jej Forum jest z Warszawy.
              Czy ty tego prostego faktu nie rozumiesz.
              Nie bądz tchorzem i dotrzymaj swojego własnego zdania.
              Papa...
              • Gość: greg Re: Lechita daklarował bojkot - greg mówi 'pas' IP: 212.244.100.* 04.05.01, 11:17
                Lechito i Radoście!!! Możecie się cieszyć!!!Już nie mam siły ani ochoty na
                dalsze jałowe dyskusje. Myślcie sobie co chcecie, piszcie co chcecie, od tego
                momentu ch...j mnie boli w tej sprawie. Możecie nawet ogłosić wspaniałe
                zwycięstwo nad Warszawą.
                pozdrawiam i życzę miłego weekendu
                greg
          • Gość: dziubek Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bbnplanet.com 04.05.01, 13:14
            Skoro pałac w Wilanowie zaliczamy do zabytków warszawskich to do poznańskich
            wypadałoby zaliczyć np. zamek w Kórniku.
            Pozdrawiam
            • Gość: wars Re: A propo Grega!!!!!!!!!!!!!!!!Wilanów to Warszawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.01, 18:57
              Gość portalu: dziubek napisał(a):

&#62 Skoro pałac w Wilanowie zaliczamy do zabytków warszawskich to do poznańskich
              &#62 wypadałoby zaliczyć np. zamek w Kórniku.
              &#62 Pozdrawiam

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że Wilanów jest dzielnicą Warszawy.
              Granica miasta leży ok 5 km. na płd od pałacu. spójrz na byle który plan Warszawy.
              • Gość: Radost Re: greg IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 01:32
                greg kochasz poznan prawda masz tu znajomych.ale na
                Lecha pisac ze sa chujami i kurwami potrafisz i to juz
                o wiele wczesniej niz ja podjalem dzialalnosc na
                forum...jestes zwyczajnym smieciem wiesz smieciem
                SMIECIEM!!!!!!!!!! zyczsz nam 3 ligii A JA TOBIE ZYCZE
                SAMYCH PORAZEK
                ZYCIOWYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!
                • Gość: greg Re: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 21:26

&#62 greg kochasz poznan prawda masz tu znajomych.

Nie kocham Poznania. To nie o to chodzi. Mam stosunek obojętny, tak jak do
                  Szczecina, Przemyśla czy Hamburgerowa Dolnego.

ale na
                  &#62 Lecha pisac ze sa chujami i kurwami potrafisz i to juz
                  &#62 o wiele wczesniej niz ja podjalem dzialalnosc na
                  &#62 forum...jestes zwyczajnym smieciem wiesz smieciem
                  &#62 SMIECIEM!!!!!!!!!!

Uspokoj się, nie histeryzuj, ciśnienie ci podskoczy:)OK, jestem śmieciem. Kim ty
                  jesteś wobec tego???Powtórzę po raz n-ty do kwadratu. Mój b.niechętny stosunek do
                  Lecha /min. za kradzież Legii tytułu MP w 1993 roku/, NIE przekłada się na mój
                  stosunek do miasta. Finito.

zyczsz nam 3 ligii A JA TOBIE ZYCZE
                  &#62 SAMYCH PORAZEK
                  &#62 ZYCIOWYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  &#62 !!!!!!!!!!!!!

• Gość: Radost Re: greg IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 22:00
                    Kradziez legii tytulu????? za to co odpierdalaliscie mecz z wisla albo z
                    gornikiem powinniscie byc w zdyskwalifikowani!!!!! JA kibic LECHA KTO ZLE ZYCZY
                    MOJEJE DRUZYNIE NA SZCZUNEK NIE ZASLUGUJE!!!!!!!!
                    • Gość: greg Re: greg IP: 212.76.39.* 08.05.01, 12:56

&#62 Kradziez legii tytulu????? za to co odpierdalaliscie mecz z wisla albo z
                      &#62 gornikiem powinniscie byc w zdyskwalifikowani!!!!! JA kibic LECHA KTO ZLE ZYCZY
                      &#62
                      &#62 MOJEJE DRUZYNIE NA SZCZUNEK NIE ZASLUGUJE!!!!!!!!

Taaak???A co takiego Legia zrobila w meczu z Wisłą??Wygrała 6:0. Czy cos komus
                      kiedys udowodniono??Nie. A czy ty myslisz,że twój zakichany Lech przez wszystkie
                      lata swojego istnienia grał fair??Tylko nie mów mi, że nie mam racji. A co do
                      szacunku, to mam gdzieś twój szacunek...

• Gość: piotr Re: greg IP: *.icpnet.pl 08.05.01, 14:42

&#62 Gość portalu: Radost napisał(a):
                        &#62
                        &#62 &#62 Kradziez legii tytulu????? za to co odpierdalaliscie mecz z wisla albo z
                        &#62 &#62 gornikiem powinniscie byc w zdyskwalifikowani!!!!! JA kibic LECHA KTO ZLE
                        &#62 ZYCZY
                        &#62 &#62
                        &#62 &#62 MOJEJE DRUZYNIE NA SZCZUNEK NIE ZASLUGUJE!!!!!!!!
                        &#62
                        &#62 Taaak???A co takiego Legia zrobila w meczu z Wisłą??Wygrała 6:0. Czy cos komus
                        &#62 kiedys udowodniono??Nie. A czy ty myslisz,że twój zakichany Lech przez wszystki
                        &#62 e
                        &#62 lata swojego istnienia grał fair??Tylko nie mów mi, że nie mam racji. A co do
                        &#62 szacunku, to mam gdzieś twój szacunek...
                        &#62
                        wiem że wprowadzam pewien dysonans w wasze intelektualne dysputy,ale stwierdzić
                        muszę że dowodów nie ma i nie będzie.Boniek udzielił niedawno wywiadu w którym
                        przyznał że sprzedano mecz Widzewa z Legią bo ta spadłaby z ligi.Legia nie
                        spadła dzięki PZPR.
                        • Gość: greg Re: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 19:15
                          Gość portalu: piotr napisał(a):

&#62
                          &#62 Gość portalu: greg napisał(a):
                          &#62
                          &#62 &#62 Gość portalu: Radost napisał(a):
                          &#62 &#62
                          &#62 &#62 &#62 Kradziez legii tytulu????? za to co odpierdalaliscie mecz z wisla alb
                          &#62 o z
                          &#62 &#62 &#62 gornikiem powinniscie byc w zdyskwalifikowani!!!!! JA kibic LECHA KTO
                          &#62 ZLE
                          &#62 &#62 ZYCZY
                          &#62 &#62 &#62
                          &#62 &#62 &#62 MOJEJE DRUZYNIE NA SZCZUNEK NIE ZASLUGUJE!!!!!!!!
                          &#62 &#62
                          &#62 &#62 Taaak???A co takiego Legia zrobila w meczu z Wisłą??Wygrała 6:0. Czy cos k
                          &#62 omus
                          &#62 &#62 kiedys udowodniono??Nie. A czy ty myslisz,że twój zakichany Lech przez wsz
                          &#62 ystki
                          &#62 &#62 e
                          &#62 &#62 lata swojego istnienia grał fair??Tylko nie mów mi, że nie mam racji. A co
                          &#62 do
                          &#62 &#62 szacunku, to mam gdzieś twój szacunek...
                          &#62 &#62
                          &#62 wiem że wprowadzam pewien dysonans w wasze intelektualne dysputy,ale stwierdzić
                          &#62
                          &#62 muszę że dowodów nie ma i nie będzie.Boniek udzielił niedawno wywiadu w którym
                          &#62 przyznał że sprzedano mecz Widzewa z Legią bo ta spadłaby z ligi.Legia nie
                          &#62 spadła dzięki PZPR.

Co?? Przypomnij mi tylko w którym to roku Legia miała spaść do II ligi, a
                          utrzymała się dzięki Widzewowi?? W ostatnich 25 latach, jedyny raz, kiedy Legia
                          była realnie zagrożona spadkiem był sezon 1991/1992. Utrzymała się tylko dzięki
                          zwycięstwu 3:0 nad Motorem Lublin w przedostatniej kolejce.

• Gość: Radost Re: greg IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 21:10
                            A mecz z gornikiem ??? nic nie udowodniono....dobra
                            My wam ukradlismy tytul ?? przeciez Pzpn nam go dal...a za odmowe grozily kary
                            od Uefa JA TEGO TYTUŁU NIE CHCIAŁEM OK????
                            LEGIA TIROWKA !!! taka zostanie w sercach kibicow Lecha na zawsze!!!

• Gość: greg Re: greg IP: 212.76.39.* 09.05.01, 13:25

&#62 A mecz z gornikiem ??? nic nie udowodniono....dobra

To znaczy co??? Zlapano kogos za reke???To, ze paru
                              kolesi mowi, ze ten mecz byl sprzedany, jeszcze nie
                              znaczy, ze byl.

&#62 My wam ukradlismy tytul ?? przeciez Pzpn nam go
                              dal...a za odmowe grozily kary
                              &#62 od Uefa JA TEGO TYTUŁU NIE CHCIAŁEM OK????

Nawet jesli tak było, to wystarczyła odrobina
                              przyzwoitości i oficjalne przeprosiny od klubu i kibiców
                              za to, że wzięliście ten tytuł. Wystarczyło wywiesić
                              szmatę z napisem "Legio sorry za MP 1993". Koniec,
                              kropka. Nie zrobiliście tego, więc jesteście zwykłymi
                              złodziejami. Idąc dalej twoim tokiem myślenia, mało mnie
                              interesuje czy ty tego chciałeś czy nie. Jesteś kibicem
                              Lecha, więc jestes za to po części odpowiedzialny.
                              Koniec tematu.

&#62 LEGIA TIROWKA !!! taka zostanie w sercach kibicow
                              Lecha na zawsze!!!

strasznie mnie "coś" boli w tej sprawie.
                              • Gość: Lechita Re: greg IP: *.icom.ca 09.05.01, 22:57

&#62 Nawet jesli tak było, to wystarczyła odrobina
                                &#62 przyzwoitości i oficjalne przeprosiny od klubu i kibiców
                                &#62 za to, że wzięliście ten tytuł. Wystarczyło wywiesić
                                &#62 szmatę z napisem "Legio sorry za MP 1993". Koniec,
                                &#62 kropka. Nie zrobiliście tego, więc jesteście zwykłymi
                                &#62 złodziejami. Idąc dalej twoim tokiem myślenia, mało mnie
                                &#62 interesuje czy ty tego chciałeś czy nie. Jesteś kibicem
                                &#62 Lecha, więc jestes za to po części odpowiedzialny.
                                &#62 Koniec tematu.

Chcesz gadac kto kradl? CHCESZ? Kto kradl zawodnikow? NO KTO? Powiedzx nam ktory
                                klub bral zawodnikow za darmo. Szli do wojska tak? Ciekawe ze zaden nie biegal z
                                kalachem tylko grali na Lazienkowskiej. Gdzie sa przeprosiny? Dlaczego my mamy
                                przrpraszac was? Wy sie nawet nie przyznacie ze tak bylo. Chuj wam w dupe.

• Gość: RENTGEN GREG ty masz jeszcze ATARI na chacie ? IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 09.05.01, 22:47
      • Gość: Radost Re: gREG IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 23:09
        HAHAHA LEGIA W PLERY!!!!!!! 2 DO ZERA HAHAHA!!!!!
        TIROWKA NIE BEDZIE MISTRZEM !!!!!!
        P.S Skoro ma tak nedznych kibicow jak greg.....hahahhahaha
        P.S2 Wywiesic szmate(mialem was wywiesic na plocie szalik Legii?:) bo piszessz
        szmate:) z przeprosinami????? CZy ty sie dobrze czujesz?
        NIGDY NIE BEDE PRZEPRASZAL KIBICOW LEGII!!!!!NIGDY!!!!
        SMIESZNY TWOR JAKIM JEST NIWATPLIWIE TIROWKA LEGIA POWINIEN PRZEPRASZAC
        CHOCIAZBY LECHA POLONIE itd. BYLYSCIE OCZZKIEM W GLOWIE CZERWONYCH WLADZ
        WSZYSTKO(ZRESZTA TAK JAK STOLIC- DLACZEGO WAWA MA NAJWYZSZE BUDYNKI? BO WLADZA
        TAK KAZALA ZADNE MIASTO NIE MOGLO SIE WYBIC) KRADLISCIE GRACZY , TYTULY .
        PUCHARY..SEDZIOWIE ZWSZE BYLI WAM PRZYCHYLNI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka