Gość: KICZ IP: *.icpnet.pl 01.07.05, 23:17 IMHO: Licheń, to architektoniczny kicz! Wielkość robi wrażenie, ale całość odpycha bezgustnym przepychem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e-kler CO ZA BZDETY IP: *.swh.uni / *.uni-halle.de 02.07.05, 10:50 Po kiego grzyba budowac koscioly...ludzie,kiedy wy wreszcie zrozumiecie,ze to co najwazniejsze dla Polski, to nauka, inwestycja w badania...kiedy pieniadze zmarnowane na budowe kosciolow zainwestuje sie w badania biomedyczne,zebysmy w polsce nie musieli juz przeplacac za leki,ktore produkuje sie w wiekszosci zagranica,zeby mlodziez miala doskonale warunki rozwoju...w Polsce wystarcy kosciolow...same modly do papieza i innych swietych nie wystarcza...trzeba sie wziac do roboty...trzeba to zrozumiec...zmarnowalismy ostatnie 15 lat...i zeby nie marnowac kolejnych wyjechhalem z Polski do Niemiec...tu przynajmniej jest swoboda badan naukowych i nie musze sie troszczyc o to,ze mi kosciol wybuduja zamiast centrum badan nowotworów...Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Z Ł O D Z I E J E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:00 Za pieniądze biednych emerytów postawili sobie pałac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Licheńska świątynia otrzyma tytuł bazyliki mn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:06 Na zachodzie zamyka się kościoły, a my budujemy nowe! Na co komu one? Hektary marmuru wyłożone w licheniu, a bezrobocie w kraju 20%! Miałem nadzieję, ze jak Miller doszedł do władzy to zrobi porządek z KLEREM!! Zawiodłem się na SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donatello Re: Licheńska świątynia otrzyma tytuł bazyliki mn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:41 katolicy kicz i tandete maja we krwi... jak ubieraja sie dewoty ktore jezdza do czestochowy?a zakonnice jakie brzydkie wogole nie uzywaja kosmetykow i maja obwisle cycki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 wasze myślenie jest tak samo kiczowate jak Licheń IP: *.icpnet.pl 02.07.05, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
brander DONATELLO NIE NAPISAŁBY"WOGÓLE" TYLKO 03.07.05, 15:41 "w ogóle"...oczywiście gdyby znał polski-jednak macie coś wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś