Dodaj do ulubionych

Licheńska świątynia otrzyma tytuł bazyliki mnie...

IP: *.icpnet.pl 01.07.05, 23:17
IMHO: Licheń, to architektoniczny kicz!
Wielkość robi wrażenie, ale całość odpycha
bezgustnym przepychem...
Obserwuj wątek
    • Gość: e-kler CO ZA BZDETY IP: *.swh.uni / *.uni-halle.de 02.07.05, 10:50
      Po kiego grzyba budowac koscioly...ludzie,kiedy wy wreszcie zrozumiecie,ze to
      co najwazniejsze dla Polski, to nauka, inwestycja w badania...kiedy pieniadze
      zmarnowane na budowe kosciolow zainwestuje sie w badania biomedyczne,zebysmy w
      polsce nie musieli juz przeplacac za leki,ktore produkuje sie w wiekszosci
      zagranica,zeby mlodziez miala doskonale warunki rozwoju...w Polsce wystarcy
      kosciolow...same modly do papieza i innych swietych nie wystarcza...trzeba sie
      wziac do roboty...trzeba to zrozumiec...zmarnowalismy ostatnie 15 lat...i zeby
      nie marnowac kolejnych wyjechhalem z Polski do Niemiec...tu przynajmniej jest
      swoboda badan naukowych i nie musze sie troszczyc o to,ze mi kosciol wybuduja
      zamiast centrum badan nowotworów...Pozdro
    • Gość: Piotr Z Ł O D Z I E J E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:00
      Za pieniądze biednych emerytów postawili sobie pałac!!
    • Gość: Ola Re: Licheńska świątynia otrzyma tytuł bazyliki mn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:06
      Na zachodzie zamyka się kościoły, a my budujemy nowe! Na co komu one? Hektary
      marmuru wyłożone w licheniu, a bezrobocie w kraju 20%! Miałem nadzieję, ze jak
      Miller doszedł do władzy to zrobi porządek z KLEREM!! Zawiodłem się na SLD!
    • Gość: donatello Re: Licheńska świątynia otrzyma tytuł bazyliki mn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:41
      katolicy kicz i tandete maja we krwi... jak ubieraja sie dewoty ktore jezdza do
      czestochowy?a zakonnice jakie brzydkie wogole nie uzywaja kosmetykow i maja
      obwisle cycki...
      • Gość: 007 wasze myślenie jest tak samo kiczowate jak Licheń IP: *.icpnet.pl 02.07.05, 23:26
        • brander DONATELLO NIE NAPISAŁBY"WOGÓLE" TYLKO 03.07.05, 15:41
          "w ogóle"...oczywiście gdyby znał polski-jednak macie coś wspólnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka