Dodaj do ulubionych

A. Ałmiler w Samoobronie, ha, ha, ha!!!!

03.08.05, 20:28
No wreszcie, takie długie zesłanie w partii lewicowej to dla oderwanego od
pgru Jędrka prawdziwa męka... Tyle lat i w końcu w objęciach innego Andrzeja.
Ale niech się drugi Andrzej nie łudzi, że na długo - tylko krótko po
wyborach, w końcu jak długo można się tak poniżać? Najwyżej do
zaprzysiężenia... A tak poważnie, to WSTYD, PORUTA, KONIUNKTURALIZM! Gambit
Nałęcza w odsłonie podwórkowej. Lepiej niech się łaskawie komisji panujący
zajmie załatwianiem krówek, bo czas leci...
Obserwuj wątek
    • Gość: Piero Re: A. Ałmiler w Samoobronie, ha, ha, ha!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:36
      To nie wstyd to szmata nie było miejsca dla niego u czerwonych to się wcisnął i
      to na pogrzebie Ojca świetego Leperowi w tyłek , skandal skandal i jesczie raz
      skandal
      mogę to ci powiedzieć prosto w oczy nie masz za grosz honoru jestes dno dna !!!!!!
      • lesio9ipol a dziś w nesweeku jest cytat: 03.08.05, 21:36
        "w zakresie rolnictwa prewodniczący Lepper dał mi carte blanche" hahahahahha
        To nic, jeśli Beger zdała maturę, to Andrzej Ał! nauczy się też paru zwrotów po
        francusku..
        • Gość: kurna Re: a dziś w nesweeku jest cytat: IP: *.icpnet.pl 03.08.05, 22:04
          jak widze te czerwone robactwo co to pcha się by tylko mialo co wpierdzielać to
          robi mi się niedobrze. W końcu to też wieśniak więc wreszcie trafil tam gdzie
          jego miejsce - tylko niech nie robi nam blokad w Poznaniu. poruta - zwykły
          sprzedawczyk, aparatczyk itd.
          • Gość: guerra Re: a dziś w nesweeku jest cytat: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:07
            Strasznie się skompromitował. Byle tylko poseslski stołek zachować...
            Ciekawe czy weksel in blanco tez podpisał?:)

Mam wielką nadzieję, iż nie wybierzemy tego pana na naszego przedstawiciela.
            Niestety ordynacja jest fatalna. I zapewne się burek dostanie. Na bank będzie
            pierwszy na liście. A samoobrona spokojnie jedno miejsce wywalczy:(
          • qiekrz wuja z naramowic 03.08.05, 22:09
            próbuje zgrywać luzaka w sformalizowanym Sejmie, ale wdzięku w tym za grosz.
            Ciekawe, czy potrafi jeszcze spojrzeć sobie w gębę rano w lustrze? A najgorsze,
            że go tłumoki wybiorą - gdyby miało być inaczej, to w tym upadłym kraju nikt
            nie pozwoliłby sobie na taki ewidentny numer tuż przed wyborami. Rzygać się
            chce...
            • Gość: kurna Re: wuja z naramowic IP: *.icpnet.pl 03.08.05, 22:12
              tak się burakowi spodobalo brać kase za friko, że o honorze zapomniał. Choć czy
              on go miał kiedykolwiek??
              • Gość: Thin_Air Re: wuja z naramowic IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 00:42
                Jestem spokojny, ze on nie ma żadnych problemów z oglądaniem się w lustrze. Moim
                zdaniem gośc już od dawna był bez klasy. Jako kierownik w Naramowicach był ok,
                poszedł wyzej i przeskoczył swój poziom kompetencji. Kiedy przyjdzie czas na
                "ostatni taniec" takich typków?...
    • qiekrz swoją drogą siła samoobrony jest wielka.. 03.08.05, 22:18
      ciekawe, kiedy następne skoczki wylądują w objęciach Andrzeja z Samoataku. Np.
      z nieudanego eksperymentu demokraci.pl? Pan-Bartek-Krasicki-Mąż-Opatrznościowy-
      Naszej-Przyszłości jeszcze się nie ślini do buraków? Ostatnia okazja...mam
      nadzieję...
      • Gość: guerra Re: swoją drogą siła samoobrony jest wielka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:33
        Za 4 lata dołączy Puszowa
        • Gość: Jerry Re: swoją drogą siła samoobrony jest wielka.. IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 03.08.05, 22:52
          Siła kasy , koniec Andrzeja
          • Gość: apolinary Re: swoją drogą siła samoobrony jest wielka.. IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 23:50
            Jerry skąd cię znam.Chyba dzisiaj piłeś i piszesz takie "bzdety-bidety".Trzym
            się ciepło dobrze Ci zrobi.
        • Gość: Thin_Air Re: swoją drogą siła samoobrony jest wielka.. IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 00:45
          Tak, pluszowa tam pasuje wprost rewelacyjnie, co to byłby za wspaniały duet z
          Bergerową, ach i jeszcze błochowiakowa gdyby dolączyła...., rozmarzyłem się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka