Gość: alfa_tudzież_omega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:27 republika.pl/antykp/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: AntyKompania Piwowarska IP: *.icpnet.pl 04.08.05, 15:53 No to teraz widac, jak kibole Lecha z otwartymi ramionami przyjmuja sponsorow. Widac KP dala Lechowi o te kilkaset tysiecy za duzo! Kibole, jak sie okazuje, reprezentuja mentalnosc Leppera - mamy dzialajace socjalistyczne przedsiebiorstwo pt. LEch, to KP musi nam dać miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geurra Re: AntyKompania Piwowarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:01 Ależ wcale nie musi. Tak jak i my nie musimy pić ich piwa. Pięknym za nadobne i żyjemy w zgodzie Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec Re: AntyKompania Piwowarska 04.08.05, 16:01 Lech to zwykłe pateroki, tzn ci pseudozawodnicy. Do samego klubu oczywiście nic nie mam, chciałbym by Poznań miał godną drużynę, a nie takich błaznów. Nieźle się można naśmiać oglądając ich np. w TV. Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex a ja bede pił Tyskie i lecha IP: *.hstl2.put.poznan.pl 04.08.05, 16:26 i mam w dupie to co banda dresów wypisuje w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: a ja bede pił Tyskie i lecha IP: *.icpnet.pl 04.08.05, 16:59 Dokładnie tak. Ja tez bede caly czas pil Lecha. Najsmieszniejsze jest to, ze ta banda lysoli nie rozumie, ze dzieki takim dzialaniom zniechecaja do siebie innych potencjalnych sponsorow. Ale czego wymagac od takich osilkow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: a ja bede pił Tyskie i lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:12 X bo dobędę bejzbola.....!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: a ja bede pił Tyskie i lecha IP: *.icpnet.pl 04.08.05, 17:29 Dziekuje za nazwanie mnie osilkiem. Do rzeczy. Sprawa rozchodzi sie o to, iz Kompania Piwowarska zywaczajnie oklamala i oklamuje wciaz tysiace poznaniakow sympatyzujacych z klubem Lech nie mowiac juz o wielu tysiacach kibicow. Wykorzustyje fakt darmowej reklamy swojego produktu w nazwie klubu. Firma ta od wielu lat deklarowala ze nie ma zamiaru zaangazowac sie finansowo w Lecha gdyz jej strategia nie przewiduje sponsoringu posczegoonych klubow pilkarskich. W swietle tych oswiadczen, dzisiejsza informacja o podpisaniu umowy o wielomilionowym sponsoringu klubu pilkarskiego Wisla Krakow, wyszlo na jaw to o czym wiekszosc kibicow wiedziala juz od dawna. Kompania Piwowarska oszukuje Wielkopolan. Jezeli ktoryms z forumowiczow lezy na sercu dobro poznanskiej pilki, moze przylaczyc sie do akcji bojkotu produktow KP. Na oszustwo trzeba tzreba zareagowac. Miarka sie przebrala. kp.go.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.kp.go.pl To pij KP. Ta firma nic nie robi dla Poznania. IP: *.icpnet.pl 04.08.05, 17:44 Pare tysiecy i to z pompa daje na zoo i 200zl stypendia. www.kp.go.pl Wielki bojkot burakow z KP Odpowiedz Link Zgłoś