Gość: hurghada@op.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:41 Zajmujemy sie posrednictwem w znalezieniu pracy w Hurghadzie i okolicach. Aktualnie poszukujemy Guest Relation do hoteli 4 i 5*. Szczegoly na maila. hurghada@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bridie Re: PRACA w HURGHADZIE Egipt IP: *.piasta.pl 29.08.05, 13:17 powinniście raczej umieścić swoje ogłoszenie w "Dam pracę" - tam zagląda najwięcej osób poszukujących pracy :)) A jakie stawiacie wymagania kandydatom?? Odpowiedz Link Zgłoś
hurghadapraca Re: PRACA w HURGHADZIE Egipt 29.08.05, 15:40 Szczegoly na maila: hurghada@op.pl lub hurghadapraca@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Piechaczyk Re: PRACA w HURGHADZIE Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:09 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany waszą ofertą i chciałbym dowiedzieć się coś wieciej na ten temat. Mam spore doswiadczenie - pracowałem w hotelu w Anglii . z góry dziekuje za czas poswiecony mojej osobie. Jarek P. Odpowiedz Link Zgłoś