the_dzidka 21.09.05, 15:07 www.latarnikwyborczy.pl/compass/index.html Ja już przeszłam i muszę powiedzieć, że jestem odrobinę zdetonowana wynikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Inny test na czasie 21.09.05, 15:12 oJ TYCH PSEUDOTESTÓW WSZĘDZIE PEŁNO. I w GW i we Wprost i nie wiadomo gdzie jeszcze. I co ciekawe. W każdym teście wychodzą inne wyniki. Czyżby tak zmieniały się programy partyjne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemik Re: Inny test na czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:36 A mi wyszła dokładnie ta partia na którę chce głosować i to zdecydowanie wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Inny test na czasie 21.09.05, 15:51 Przebrnąłem. Na samej górze dwie partie o których myslę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Inny test na czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:01 Wyszło :). Partia na ktorą chcę głosowac wyskocyła na 2gim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Inny test na czasie 21.09.05, 16:20 he he he, na drugim miejscu wyszła mi partia emerytów. Nie wiedziałem nawet, że coś takiego jeszcze istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Inny test na czasie 22.09.05, 11:10 Na jutro "Gazeta" zapowiedziała opublikowanie odpowiedzi z tego tesu, których udzieliły partie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Inny test na czasie IP: *.man.poznan.pl 22.09.05, 12:15 Zgadza się. Partia na którą zagłosuję jest pierwsza. Zbieżność poglądów - 45%. Choć podobnie jak george'a zaskoczyło mnie istnienie KPEiR... Odpowiedz Link Zgłoś