Dodaj do ulubionych

Premier homo???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:17
to jak z tym jarkiem jest?powaznie to gej?jesli tak to moze zrobimy marsz
który miałby ma celu wyjasnienie raz na zawsze tej kwestii????
Obserwuj wątek
    • Gość: Pogromca PiS'sexow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:25
      Podobno jest.Cała warszawa i ich srodowiska homoseksualne trzeszcza o tym od
      dawna.Proponuje zeby publicznie wypial sie z odbytem przed kamerami ttelewizji
      to bedziemy wiedzieli czy jest homo czy nie.Specjalisci z komisji wojskowych
      tak badaja czyjas homoseksualnosc.
      • Gość: odmienny Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:32
        to była poważna propozycja,mógł(a)byś delikatniej odpowiedzieć ale z drugiej
        strony gdzy chodzi i ułomność należy być stanowczym:)a może te środowiska
        homoseksualne w koncu dały by głośny głos skoro mają swojego premiera?
        • Gość: Pogromca PiS'sexow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:36
          Może i brzmi wulgarnie ale kiedy pan K.drze morde na parade rownosci a sam ma
          brata jhomoseksualiste to czy to jestw porzadku tak skrajna hipokryzja?Zajezdza
          mi to 3 rzesza w ktorej od 1933 rokuhomoseksualistow wysyłano do Dachau i
          Matchausen i innych a szef SA. Rohm był pederasta i wszyscy o tym wiedzieli i
          przymykali na to oko.A historia lubi sie powtarzac.Pewnie kaczor ma kompleksy
          bo jak na geja jest brzydki,pewnie ma malego,nigdy nie zaznal szczescia w
          zwiazku homoseksualnym i stad ta jego nienawisc do gei.
          • Gość: odmienny Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:40
            Pewnie kaczor ma kompleksy
            > bo jak na geja jest brzydki,pewnie ma malego,nigdy nie zaznal szczescia w
            > zwiazku homoseksualnym i stad ta jego nienawisc do gei.

a ja mysle że miał chłopaka ale że mam małego kaczorka to to szczęscie prysło i
            stąd ta jego nienawiść...na zewnatrz nienawisc a w srodku serce mu krwawi;)
            • Gość: Pogromca PiS'sexow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:43
              Ma kompleks małego i zamiast sobie kupic bmw,katuje tym kompleksem cały narod
              chcac uszczesliwic na sile.Coż za tragiczna postac na miare dramatow
              shakespeare'a.
      • Gość: wyborca Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:05
        Mam nadzieję że teraz pan Kaczyński zrobi porządek z netem.
        • Gość: Pogromca PiS'exow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:46
          uwazaj zebym ja z toba nie zrobił porzadku.
          • Gość: PiSFan Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 02:31
            Za takie groźby i pomówienia już parę osób pożałowało.
            • Gość: Pogromca PiS'sexow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:47
              Nie szczekaj.nie szczekaj.
    • Gość: ella Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 01:45
      Po Warszawie krążył dowcip....

- Dlaczego Lech Kaczński nie zgodził się na paradę równości?
      - Ponieważ nie chciał, aby na czele parady szedł jego brat...:)
    • Gość: Ledwie Re: Premier homo??? IP: *.crowley.pl 26.09.05, 02:38
      Przynajmniej nie pójdzie na macierzyński

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka