Gość: odmienny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:17 to jak z tym jarkiem jest?powaznie to gej?jesli tak to moze zrobimy marsz który miałby ma celu wyjasnienie raz na zawsze tej kwestii???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pogromca PiS'sexow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:25 Podobno jest.Cała warszawa i ich srodowiska homoseksualne trzeszcza o tym od dawna.Proponuje zeby publicznie wypial sie z odbytem przed kamerami ttelewizji to bedziemy wiedzieli czy jest homo czy nie.Specjalisci z komisji wojskowych tak badaja czyjas homoseksualnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmienny Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:32 to była poważna propozycja,mógł(a)byś delikatniej odpowiedzieć ale z drugiej strony gdzy chodzi i ułomność należy być stanowczym:)a może te środowiska homoseksualne w koncu dały by głośny głos skoro mają swojego premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca PiS'sexow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:36 Może i brzmi wulgarnie ale kiedy pan K.drze morde na parade rownosci a sam ma brata jhomoseksualiste to czy to jestw porzadku tak skrajna hipokryzja?Zajezdza mi to 3 rzesza w ktorej od 1933 rokuhomoseksualistow wysyłano do Dachau i Matchausen i innych a szef SA. Rohm był pederasta i wszyscy o tym wiedzieli i przymykali na to oko.A historia lubi sie powtarzac.Pewnie kaczor ma kompleksy bo jak na geja jest brzydki,pewnie ma malego,nigdy nie zaznal szczescia w zwiazku homoseksualnym i stad ta jego nienawisc do gei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmienny Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:40 Pewnie kaczor ma kompleksy > bo jak na geja jest brzydki,pewnie ma malego,nigdy nie zaznal szczescia w > zwiazku homoseksualnym i stad ta jego nienawisc do gei. a ja mysle że miał chłopaka ale że mam małego kaczorka to to szczęscie prysło i stąd ta jego nienawiść...na zewnatrz nienawisc a w srodku serce mu krwawi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca PiS'sexow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:43 Ma kompleks małego i zamiast sobie kupic bmw,katuje tym kompleksem cały narod chcac uszczesliwic na sile.Coż za tragiczna postac na miare dramatow shakespeare'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:05 Mam nadzieję że teraz pan Kaczyński zrobi porządek z netem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca PiS'exow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:46 uwazaj zebym ja z toba nie zrobił porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSFan Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 02:31 Za takie groźby i pomówienia już parę osób pożałowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca PiS'sexow Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:47 Nie szczekaj.nie szczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Premier homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 01:45 Po Warszawie krążył dowcip.... - Dlaczego Lech Kaczński nie zgodził się na paradę równości? - Ponieważ nie chciał, aby na czele parady szedł jego brat...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ledwie Re: Premier homo??? IP: *.crowley.pl 26.09.05, 02:38 Przynajmniej nie pójdzie na macierzyński Odpowiedz Link Zgłoś