v.i.k.k.a 30.09.05, 10:27 Miś idzie a ja nie, bo zimno i będą pić a ja nie chcę:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyvikka2000 Re:pocałuj mnie w dupę vika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:52 te, vika., to ty wywłoko pocałuj nas w dupę i nie zawracaj głowy swoimi pierdołami! G...o nas obchodzisz ty i twój alfons! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika2001 Re:pocałuj mnie w dupę vika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:57 vice wystarczy że w dupe całuje tego swojego zasranego wiesniaka a on za to daje jej kase na wosk do golenia wąsa buahahhahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: dziś meczyk:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:54 dlaczego nie chcesz isc???z tym swoim wasem przeciez wygladasz jak facet wiec sie w tłum zmieszasz buahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: a co misio będzie pił? (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:26 Tej vika ty masz cos z glowa co?!to nie miejsce bys piala czego nie chcesz by twoj frajer robil to powiedz mu to a nie zawracaj dupy innym...a tak poza tym to go lepiej pilnuj mlody siusiak jest z niego, a tak poza tym zeby z kumplami cie nie zdradzal bo jeszcze cos zlapiesz.... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: a co misio będzie pił? (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:06 vika tylko siusiaka moze miec bo zaden dojrzały facet nie chce baby z wąsami wiec sie go trzyma by starą panną nie zostac dlatego tak szybko jej do żeniaczki buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: a co misio będzie pił? (n/t) 30.09.05, 22:08 Jak juz napisał-rum z colą, jak się skończy to pewnie wódka z colą, piwa raczej nie pije, ewentualnie wódka na czysto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: dziś meczyk:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:53 dr busz rum z kola???to dzieci pija...chyba ze udajesz jakiegos maczo i pozorant z ciebie to oki ale kiepski z ciebie facet, za mocne slowo ty facetem nie jesstes jeszcze tylko chlopczykiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś