Dodaj do ulubionych

dziś meczyk:)

30.09.05, 10:27
Miś idzie a ja nie, bo zimno i będą pić a ja nie chcę:P
Obserwuj wątek
    • energy52 Re: dziś meczyk:) 30.09.05, 10:34
      A pocałują misia w dupe?
      • Gość: antyvikka2000 Re:pocałuj mnie w dupę vika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:52
        te, vika., to ty wywłoko pocałuj nas w dupę i nie zawracaj głowy swoimi
        pierdołami! G...o nas obchodzisz ty i twój alfons!
        • Gość: antyvika2001 Re:pocałuj mnie w dupę vika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:57
          vice wystarczy że w dupe całuje tego swojego zasranego wiesniaka a on za to daje
          jej kase na wosk do golenia wąsa buahahhahhaha
      • v.i.k.k.a Re: dziś meczyk:) 30.09.05, 22:09
        Mojego nie:)
    • Gość: antyvika Re: dziś meczyk:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:54
      dlaczego nie chcesz isc???z tym swoim wasem przeciez wygladasz jak facet wiec
      sie w tłum zmieszasz buahahahahah
    • z3r0 a co misio będzie pił? (n/t) 30.09.05, 11:15
      • Gość: rychu Re: a co misio będzie pił? (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:26
        Tej vika ty masz cos z glowa co?!to nie miejsce bys piala czego nie chcesz by
        twoj frajer robil to powiedz mu to a nie zawracaj dupy innym...a tak poza tym
        to go lepiej pilnuj mlody siusiak jest z niego, a tak poza tym zeby z kumplami
        cie nie zdradzal bo jeszcze cos zlapiesz.... hahaha
        • Gość: antyvika Re: a co misio będzie pił? (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:06
          vika tylko siusiaka moze miec bo zaden dojrzały facet nie chce baby z wąsami
          wiec sie go trzyma by starą panną nie zostac dlatego tak szybko jej do żeniaczki
          buahahahaha
      • drhuckenbush rum z cola (n/txt) 30.09.05, 11:30
      • v.i.k.k.a Re: a co misio będzie pił? (n/t) 30.09.05, 22:08
        Jak juz napisał-rum z colą, jak się skończy to pewnie wódka z colą, piwa raczej
        nie pije, ewentualnie wódka na czysto:)
    • Gość: kibic Re: dziś meczyk:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:53
      dr busz rum z kola???to dzieci pija...chyba ze udajesz jakiegos maczo i
      pozorant z ciebie to oki ale kiepski z ciebie facet, za mocne slowo ty facetem
      nie jesstes jeszcze tylko chlopczykiem!!!
      • v.i.k.k.a Re: dziś meczyk:) 30.09.05, 22:10
        To piją dzieci czyli ja i dr:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka