01.10.05, 15:41
Wczoraj ze znajomymi chcielismy wejsc na otwarcie nowego SQ. Okazalo sie ze
jest selekcja i mloda lalunia na bramce powiedziala, ze nam dziekuje!
Chodzilismy regularnie od lat do Eskulapu na rozne imprezy klubowe, ale takich
jaj jeszcze nie bylo! Jak tak dalej pojdzie, splajtuja jak ich poprzednicy w
Słodowni...
P.S. Nie jestesmy karkami czy wiesniakami, ktorzy nie bardzo pasuja w takich
miejscach. Widocznie jednak nie jestesmy dosc jazzy... Acha - dzien wczesniej
jako "klubowicz" dostalem maila z zaproiszeniem na ta wlasnie imprezke. Moja
noga tam nie postanie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Majaa Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 16:41
      Biedaku pewnie w dresiku albo spity przyszedłeś z kolegami i się dziwisz że grzecznie powiedziano ci "nie"? A może na "dupy" przyszedłeś i się martwisz że spędziłeś noc ze swoją ręką? Byłam wczoraj w SQ, super impra, nie to co stary eskulap ale miejsce wyjątkowo klimatyczne. Wszystko, no prawie wszystko - bardzo dobrze dopracowane.
      Selekcjonerce należy podziękować że trafnie dobiera ludzi wchodzących do klubu i tego że nie zostałeś wpuszczony. W imieniu ludzi z którymi tam się bawię: cieszymy się że cię nie zobaczymy. Niech tam twoja noga nie postaje nigdy.
      Dziękuję za uwagę.
      • kuszacy_witas Re: Klub SQ 01.10.05, 17:47
        Widac - nalezysz do ELYTY. Dzieci producentow podeszew do butow i skorumpowanych lekarzy - wybrancy selekcjonera...
      • z3r0 Re: Klub SQ 01.10.05, 18:06
        Gość portalu: Majaa napisał(a):

W imieniu ludzi z którymi tam się bawię: cie
        > szymy się że cię nie zobaczymy. Niech tam twoja noga nie postaje nigdy.
        > Dziękuję za uwagę.

Jezu, Majeczko, mogę zostać twoim kolegą????

Proszę, proszę, proszę, proszę...
        • Gość: Majaa Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 19:12
          :* dzięki ale na razie nie skorzystam :P dopiero teraz widać jak bliżej niezidentyfikowane buractwo zazdrości nam wspaniałego miejsca. Jeśli wam się nie podoba selekcja to się wam także nie spodoba w klubie, to oczywiste, nie? A co was obchodzą preferencje selekcji. Klub jest klubem i z założenia nie jest miejscem ogólnodostępnym. Istnieje zresztą wiele miejsc z ograniczeniem dostępu - tylko dla studentów albo dresiarzy [legitymacje w przypadku pierwszym, a w przypadku drugim - ogólna atmosfera bleeee].
          Bardzo sobie to cenię jako osoba która przychodzi tam się pobawić że spotykam ludzi podobnych sobie i jeszcze raz dziękuję "pannie S".
          • awprawo Re: Klub SQ 01.10.05, 22:20
            Założe się że ta "selekcionerka" nie zna historii własnego kraju i pewnie Ty
            tez nie.
          • z3r0 Re: Klub SQ 02.10.05, 11:04
            > dopiero teraz widać jak bliżej niezide
            > ntyfikowane buractwo zazdrości nam wspaniałego miejsca.

Ja sobie wypraszam! Jestem zidenntyfikowanym buractwem, mam w końcu swój login...

> Jeśli wam się nie podob
            > a selekcja to się wam także nie spodoba w klubie, to oczywiste, nie?

Nie, zaraz zaraz, Majeczko, jeśli Ty tam jesteś w środku, to mi się tam już
            strasznie podoba...
          • kuszacy_witas Re: Klub SQ 02.10.05, 13:39
            Wspanialego miejsca :-)
            Same slodkie chlopaki w obcislych bluzeczkach, z pedalska fryzura. I panienki lecace na kase (rodzicow tych chlopaczkow, bo oni to golodupcy wyposazeni w pareset zlotych kieszonkowego i modne ciuchy...). A niech jeszcze pojawi sie Sebastian Kulczyk to od razu sznur "kolegow" sie za nim ciagnie. Pelna rozkosz jest jesli bedzie mozna sie z nim przywitac, a jesli zamieni sie z nim pare zdan to juz jest sie wybrancem - jakze docenionym w pozniejszych kontaktach z bywalcami tego typu imprez.

Najsmieszniejsze jest ze oni uwazaja sie za elite poznania, a jakas selekcjonerka tylko utwierdza ich w tym przekonaniu.
            • Gość: ewka Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:48
              To masz racje, myślą że są elitą i wyobrażają bóg wie co?!W tych swoich
              możdźkach nie mają nic..myślą że jak rodzice mają kase to są bogami...niech cś
              zrobią pożytecznego, udowodnią że są godni bycia kimś ,chociażby niech wezmą
              się za jakiś wolontariat!!!Wtedy powiedziałabym że jest kimś i godny bycia
              osoba czynu... a nie buraka który czeka na impreze w sobote by pokazać czym
              jeżdzi i ile ma w kieszeni...prostaki jesteście a vikka która uważa się za
              elitę tak naprawdę jest gó.. warta i nie stać ja nawet na to by zaliczać się
              do tego grona...dużo mówi mało robi...udowodnij sobie przede wszystkim kobieto
              że na coś Cię stać, zrób coś pożytecznego, pomóż komuś, a nie piernicz
              głupot..jestem zdegustowana poziomem intelektualnym poznańskich forumowiczów-
              czyt.:vikka
              • v.i.k.k.a Re: Klub SQ 02.10.05, 15:03
                A w którym miejscu jest napisane, że sie uważam za elitę? Czytaj dokładniej(=ze
                zrozumieniem)....napisałam, że wchodzę gdzie chcę czyli wyglądam i zachowuję się
                tak jak się powinno wygladać i zachowywac na imprezie. I takich jak ja jest
                zdecydowana większość.
                • Gość: antyvika Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:29
                  na elitarnych imprezach fotografuje sie "elite" a że ty jestes boska pod
                  wzgledem wygladu to napewno sie nie raz nadstawiłas do fotki których pełno jest
                  w internecie wiec daj linka z taką pieknoscia jaka jestes ty

buahahahaha
              • Gość: Eye Re: Klub SQ IP: *.block.alestra.net.mx 02.10.05, 15:08
                To fakt ,ze taka jest wiekszosc mlodych bywalcow sq ale sa tez inni np.pracuja
                studiuja - wcale nie maja rodzicow krezusow ani dystyngowanych ale wpdaja tam
                lub do innych klubow zeby sie rozerwac przy dobrej muzyce...ale sa tez inni
                czyli lanserzy...
                A to fakt ,ze kazdy z klubowiczow powinien pomagac innym np. bezrobotenmu
                znalezc prace w Zbaszyniu czy inny szczytny cel
                • v.i.k.k.a Re: Klub SQ 02.10.05, 15:20
                  Lanserki jest sporo, ale głównie wśród gó..arzy(tak powiedzmy do końca LO),
                  później to się powoli zmienia.
              • v.i.k.k.a Re: Klub SQ 02.10.05, 15:25
                Gość portalu: ewka napisał(a):

> do tego grona...dużo mówi mało robi
                ### że co???

udowodnij sobie przede wszystkim kobieto
                > że na coś Cię stać,
                ### stac mnie na wszystko

zrób coś pożytecznego,
                ### cały czas robię

pomóż komuś,
                ### a komu i w czym?
            • Gość: po_co_Ci_1worek Re: Klub SQ IP: *.kp.pl 03.10.05, 09:34
              Kolego miły,
              ja nie chodzę w obicłych bluzeczkach. Pieniądze na nieobcisłe bluzeczki biorę z
              własnego konta, a te zasilam z ciezko zarobionych pieniedzy. Mam 20kilka lat.
              Zdobylem wyksztalcenie ciezko pracujac na dobrych studiach. Pochodze z tzw
              nizszej-sredniej klasy (rodzice pracujący w publicznej edukacji). Chodze ze
              znajomymi, ktorzy maja podobne zycie. Lubimy sie zabawic. Nie mam aspiarcji by
              kumplwac sie z jakims Sebastianem, mam swoich sprawdzonych przyjaciol. Lubie
              klubowa atmosfere. Bywam w poznanskich klubach od prawie 10lat. Inna sprawa ze
              selekcjonerka mnie zna, wiec nigdy mi nie odmowi wejscia. Nie wiem po co
              poslugiwac sie, az tak daleko idacymi uproszczeniami rzeczywistosci.
              Rozumiem zdenerwowanie wszystkich, ktorzy nie zostali wpuszczeni - tak juz jest
              kiedy ktos zostaje odrzucony.
              pozdrawiam
              • Gość: zachwycony Re: Klub SQ IP: *.bg.am.poznan.pl 03.10.05, 11:16
                Jestem pod wrażeniem tego swoistego obnażenia.... Do tego wszystkiego brakuje
                tylko - jestem gejem i jestem z tego dumny a ludzie są głupi!
                • Gość: po_co_Ci_1worek Re: Klub SQ IP: *.kp.pl 03.10.05, 11:43
                  hehe kolejny frustrat. Mysle ze moja kobieta bylaby lekko zaskoczona ze zadaje
                  sie z gejem. To ze nazywasz mnie gejem swiadczy tylko i wylacznie o twoich
                  kompleksach. W przeciwienstwie do ciebie frustracie mam szacunek do ludzi. Nie
                  dziele ich na gei i niegei, glupich i nieglupich, wtedy gdy nie mam o nich
                  bladego pojecia. Tobie latwo przychodzi kategoryzacja; martwi cie ze sa
                  normalni ludzie co nie?! Moze dlatego takich frustratow jak ty nie wpuszcza sie
                  do klubow gdzie bawia sie noramlni ludzie. Fuj frustracie, fuj!
                  • Gość: marta Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 00:07
                    Co zlego jest w byciu gejem,myslalam ,ze zyje w cywilizowanym kraju ale
                    widze,ze tu nadal pelno nieobytych,niewyksztalconych xenofobow.Wstyd mi za
                    poziom tolerancji w Polsce
            • Gość: ixi Re: Klub SQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 02:32
              A co ty masz kolego do Sebastiana Kulczyka????
              to co? on sie juz nigdzie nie moze bawic?
              Bo czym zwraca na siebie uwage? tym, ze jest rozpoznawalny, czy, ze pokazuje, ze
              ma pieniadze, czy tym, ze ludzie go lubia, bo jest fajnym kolesiem??
            • Gość: diosa Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 12:41
              wielkie dzięki za tak chamskie switowanie ludzi bawiących się w SQ:/ ja się tam
              bawię i nie uważam się za elitę anie też nie jestem lalunią lecącą na kasę!!! w
              sumie każdy człowiek ocenia po sobie więc do której grupy ludzi ty należysz:P
              • mad-eye Mat 17.10.05, 18:37
                Tutaj jest link do galerii z SQ - można popatrzeć jak wyglądaja ludzie którzy
                sie tam bawia...nie odbiegaja w wiekszosci od innych e zadna strone - nie sa
                specjalnie piekni ani tez brzydcy - ludzie jak ludzie...
                muzikanova.pl/index.php?m=galerie
        • kuszacy_witas Re: Klub SQ 02.10.05, 13:41
          Nie masz szans. Musialbys sie zaprzyjaznic z selekcjonerka :-) Moze ona Cie dopusci do elity.
      • Gość: symbol Re: Klub SQ IP: *.echostar.pl 07.10.05, 20:25
        Ty głupia dupo!!!
    • v.i.k.k.a Re: Klub SQ 01.10.05, 16:54
      A kto tam jest z poznańskich selekcjonerów? Panna S? Jeśli to ona to bardzo
      dobrze wybiera ludzi tzn ja zawsze przechodzę:)
      • Gość: Eye Re: Klub SQ IP: *.block.alestra.net.mx 01.10.05, 18:26
        hehehe
        znam ta sytuacje :D
        Kiedys tez mnie to spotkalo w eskulapie - selekcjonerka mnie nie wpuscila,
        jednak w moim przypadku nie chodzilo o wyglad itp argumenty ktorymi kieruje sie
        selekcjoner a o to ,ze pewna panna dostala odemnie kosza no i okazala sie
        msciwa ;)
        hehehe
        ale sikam na nia nadal i mam nadzieje,ze selekcjonerka jest inna w nowym SQ i
        nie kieruje si epodobnymi przeslankami ;)
        w przeciwnym wypadku trzeba bedzie jej znalezc inne zajecie :P
        Nastepnym razem - jesli zalezy ci na wejsciu do tego lokalu ubrac sie jak
        clubbers - czyl i najlepiej wszystko z pumy(zwlaszcza obuwie) kolorowa koszule
        koraliki jakies opaski na reke najlepiej na obie ;)
        i jesli wtedy cie nie wpusci to oznacza problem innej natury ;)
        pozdr
        • v.i.k.k.a qmacz sqmal:P 02.10.05, 11:37
          Gość portalu: Eye napisał(a):

> hehehe
          > znam ta sytuacje :D
          > Kiedys tez mnie to spotkalo w eskulapie - selekcjonerka mnie nie wpuscila,
          > jednak w moim przypadku nie chodzilo o wyglad itp argumenty ktorymi kieruje sie
          >
          > selekcjoner a o to ,ze pewna panna dostala odemnie kosza no i okazala sie
          > msciwa ;)
          > hehehe
          #### jakoś znajomo brzmi ten txt;)
      • Gość: selekcja Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:10
        przecież nie przechodzisz za ładna buzie czy ciuchy bo ani jednego ani drugiego
        nie masz wiec nie oszukuj innych :P
        • Gość: Eye Re: Klub SQ IP: *.block.alestra.net.mx 01.10.05, 23:25
          Czyżby następna panna ze złamanym sercem :P
          Jedno jest pewne większość znajomych "pani selekcjonerki" ma wspólny mianownik -
          czyli Narkotyki które sa nieodłącznym towarzyszem zycia tychże osob.
          Cale szczęście ,ze to PiS wygrał wybory i zamiast populistycznej papki
          otrzymamy surowe prawo i egzekwowanie go - co przyczyni sie do spadku spożycia
          narkotykow wśród młodzieży poznańskiej.
          Jestem przekonany ,ze siły policji które sa stale wspierane nowymi młodymi
          silami wkrótce zademonstrują swoja moc ;)
          :D
          • Gość: O Selekcję znam z historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:13
            Dziekuję za informację, że w SQ jest selekcja. To oznacza, że nigdy nie pojawię
            się w tym klubie. Nienawidzę bowiem sytuacji, polegającej na tym, że ktoś ma
            mnie ocenić w 3 sekundy. To niemożliwe i pieprzenie o tym, że
            selekcjonerzy "mają oko" jest bzdurą. Ja bojktotuję wszystkie kluby, które mają
            selekcjonerów. Mam wsprarcie grupy znajomych i takich miejsc nie wybieramy.
            Selekcję znamy z historii II wojny światowej. Robiono ją w obozach
            koncentracyjnych. Szkoda, że takie żenujące spektakle odbywają się także w
            naszym miłym mieście. A przecież zamiast wszystkowiedzącej selekcjonerki
            wystarczyłby czujny ochroniarz wewnątrz klubu, który by wypraszał niewłaściwie,
            niegrzecznie bawiące się osboby, pijane lub nieelegancko podrywajce
            panienki.... Na szczeście selekcjonerem nie jest pan Nikt, ten by nie wpuścił
            nikogo bez certyfikatu moralności od biskupa... ;-)
        • v.i.k.k.a Re: Klub SQ 02.10.05, 11:40
          przechodzę bo tak chcę.
          • Gość: monika Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:54
            Vikka ty głupia chyba jestes...mozesz pomażyć by Cię gdziekolwiek wpuścili...z
            tego co wiem wygladasz jakbys byla facetem...Więc nie wlewaj sobie że Ciebie
            wpuszczaja gdzie tylko chcesz bo to tylko Twoja wybujała fantazja...
            • v.i.k.k.a "mażę" o tym:P 02.10.05, 11:57

• Gość: antyvika Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 14:21
            nie przechodzisz dlatego że ktos cie uważa za ładna,zgrabna,powabna,modna, bo
            przecież nic z tych wymienionych rzeczy cie nie obejmuje a przechodzisz
            bo.......nie napisze by mnie nie skasowali:P
            buahahahahahaha
      • Gość: Buuuuuuuuja Re: Klub SQ IP: *.icpnet.pl 11.10.05, 23:43
        wypadaj gó..aro
    • Gość: antyvikka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • v.i.k.k.a a w pzn nie ma i nie będzie już... 02.10.05, 15:30
      takiego klubu jakim był dawny Eskulap:(((
      Pomimo brudu(vide przyklejona guma do butów;), nadmiaru bawiących się osób miał
      swój specyficzny klimat. I takiego miejsca bedzie mi brakowac.
      • Gość: elita Re: a w pzn nie ma i nie będzie już... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:44
        vikka jako rasowy klabars bywa też na innym forum takim własnie klabersowym i
        tam tez jej nikt nie lubi uhahahaha
    • Gość: Majaa Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:49
      do osób które nie rozumieją selekcji lub im się nie podoba: ależ właśnie o to chodzi, po prostu ten klub nie jest dla was i dowiadujecie się o tym właśnie przed wejściem do klubu a nie po kupieniu biletu. Jeszcze mielibyście pretensje że wam się nie podobało a tak od razu na wejściu wszystko jest jasne. Czemu tego nie doceniacie. Wcale nie uważamy się za elitę, a 80% osób które tam przychodzi to ludzie którzy pracują i chcą odpocząć w weekend W SWOIM TOWARZYSTWIE, bez dresiarzy, flanelowych studenckich koszul, różowych plastików, itd. Za kilkadziesiąt złotych chcemy sobie pobyć w miejscu w którym spotkamy sobie podobnych ludzi. Nic wam do tego więc dlaczego się tak oburzacie...? Niech ktoś z was otworzy swój klub... a wtedy może zrobicie swoją selekcję...?
      • Gość: lista Re: Klub SQ IP: *.icpnet.pl 02.10.05, 17:21
        hehe ja znam bramkarzy i selekcjonerki wiec moge sie wlac na taka impre jak
        chce ubrany. A nie jak spedalony szczurek. I tak mam wszedzie:) i to mi pasi.
        Pozdro dla mega lanserow w pumach. 200 na imprezie w pumach to jest lans na
        miare skory z Bema. Pzdr 600 do zobaczenia na imprezach.
        Vikka szacunek:)
      • Gość: Eye Re: Klub SQ IP: *.block.alestra.net.mx 02.10.05, 18:33
        >Wcale nie uważamy się za elitę,
        zostalas wyznaczona jak PR przez clubowiczow?ni eprzypominam sobie zebym w
        swoim imieniu wyznaczal Ciebie na swojego przedstawiciela!!wiec mow za siebie
        > a 80% osób które tam przychodzi to ludzie którzy pracują i chcą odpocząć w
        >weekend W SWOIM TOWARZYSTWIE

zapewniam Cie ze Twoje statystyki sa blędne max 30 % to osoby pracujace reszta
        to licelaisci i studenci - co wcale ich nie dyskredytuje w moich oczach

>bez dresiarzy, flanelowych studenckich koszul, różowych plastików, itd.

tutaj pokazujesz swoja prostote i brak szcunku - mnie nie przeszkadza zaden
        stroj nie wazne czy to koszula flanelowa itp.Jesli ktos sie potrafi zachowac
        moze byc w stroju kompielowym albo w szlafroku...Znasz powiedzenie - nie szata
        zdobi czlowieka...
        Jestes arogancka zadufana w sobie panienka ktora jak mniemam jest
        przewrazliwiona na punkcie swojej osoby i wyimaginowanego znaczenia jakie
        wywiera na swoje otoczenie....
        skoro jestes takim szanowanym clubersem podaj mi swoj nick albo ID na gronie
        (ci co nie sa i tak Cie nie zobacza)
        • Gość: Majaa Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:48
          ojej ojej ojej! widzisz ja sobie używam skrótów myślowych a Ty mi się przypinasz do każdego małego słówka. Może i szata nie zdobi człowieka, ale powiem Ci wprost, że to jak się ktoś ubiera coś tam o nim mówi. Nie mam nic przeciwko tym dresiarzom, czy flanelowym studentom ale nie chcę się bawić w ich towarzystwie i swoje zarobione pieniądze płacę za to żeby ich nie oglądać. Oni mają swoje kluby gdzie ja bym się czuła źle ale przyznaję że by mnie wpuszczono. Moje statystyki nie są błędne, większość tam przychodzących to ludzie pracujący pomijam fakt czy studiują czy nie. Te 20% zostawiam na licealistów.
          > skoro jestes takim szanowanym clubersem
          Śmieszne pytania zadajesz A co to jest "szanowany clubers" jakaś kasta o której nie wiem?
          • Gość: Eye Re: Klub SQ IP: *.block.alestra.net.mx 02.10.05, 22:26
            Jak to nie wiesz co to grono ? i Ty sie uwazasz za bywalca klubow poznanskich :(
            szanowany clubers to taki "skrot myslowy" ;) oznacza osobe ktora otacza sie
            wszystkim co trendy - czyli modne lokale ,modne ciuchy, modne e-życie itd.itd.
            >Może i szata nie zdobi człowieka, ale powiem Ci wprost, że to jak się ktoś
            >ubiera coś tam o nim mówi

Wydaje mi sie ze powstala tutaj jakis nowy dzial psychologii - odczytywanie
            osobowsci z butow i spodni a test inteligencji przeprowadzony przy pomocy bluzy
            i koralikow :(
            ja wykorzystalem tutaj standardowy test iq polegajacy na wyciaganie wnioskow z
            tresci i oceniam twoje iq miedzy 60 - 90 :P
            pozdro
            hehhehe
            • v.i.k.k.a Re: Klub SQ 02.10.05, 23:21
              Gość portalu: Eye napisał(a):

> Wydaje mi sie ze powstala tutaj jakis nowy dzial psychologii - odczytywanie
              > osobowsci z butow i spodni a test inteligencji przeprowadzony przy pomocy bluzy
              >
              > i koralikow :(
              ### zapomniałeś o opaskach na nadgarstki:P
              hehehe:D
              • Gość: antyvika Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:58
                no i gdzie to twoje zdjecie???oooooo piekności i mądrości!!!!!!buahahahaha
                • Gość: roc Caprice tam nie wejdzie. Zalatwilem to IP: *.icpnet.pl 08.10.05, 00:16
                  lala
            • conena Re: Klub SQ 03.10.05, 10:16
              > Jak to nie wiesz co to grono ? i Ty sie uwazasz za bywalca klubow poznanskich

hehe, a ja doskonale wiem co to grono, ale za znawcę klubów się nie uważam i
              nie wiedziałam, że teraz być na gronie jest trędi-owędi:D

Eye: w sobotę meeting, zajrzyj na poznańskie grono po szczegóły i przybywaj:)
              pozdr.
      • Gość: Boogie Re: Klub SQ IP: *.icpnet.pl 03.10.05, 14:32
        Kompletnie nie rozumiem selecji za twarz lub flanelową koszulę. Prowadzę klub Sansibar w którym selekcja odbywa się w sposób naturalny - z lokalu są wypraszane osoby które nie potrafią się bawić w kulturalny sposób lub stwarzają zagrożenie dla gości. Flanelowa koszula nie zmienia przecież wnętrza osoby. Mówienie "nie chcę się bawić wśród flanelowych koszul" jest chyba daleko posuniętym lanserstwem i egoizmem. W ten sposób usuwane są osoby, które być może nie potrafią się ubrać lub lubią takie rzeczy lub nie stać ich na ciuchy Pumy itd - nie zmienia to jednak faktu, że mogą się dobrze bawić. Taka selekcja tylko i wyłącznie wprowadza coraz większy podział klasowy w naszym mieście - jeśli ktoś nie ma kasy na dobre ciuchy to już nie może wejść do klubu??? Bije z tego niezłym snobizmem. Może wrócimy do czasów szlachty i pospulstwa...
        • Gość: Mm Re: Klub SQ IP: 80.53.33.* 03.10.05, 15:08
          To fakt Sansibar to przyjemny klubik i rzeczywiscie panuje tam fajna atmosfera :D
          • Gość: Felix Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:55
            a ja nie wiem gdzie jest ten sansibar
            • Gość: tomidlak Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:03
              a mnie sie nie podoba sansibar, bo puszczacie fatalne hałsy rodem z vivy i
              radia eska.
        • Gość: eeeeeh Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:07
          ale dlaczego to Tobie przeszkadza? przeciez to nie Twoj lokal... widocznie wlasciciele maja inny target... a Ty bezczelnie próbujesz promować swoją nieszczęsną dziurę z selekcją naturalną czyli taką że jak ktoś się spije albo zrobi agresywny to wtedy kończy... widocznie właściciele nie chcą tego typu akcji w SQ ale wolą pewien zestaw ludzi i nic Ci do tego.
          • Gość: Boogie Re: Klub SQ IP: *.icpnet.pl 03.10.05, 16:24
            Pewnie jesteś kolejną osoba która nie widziała a wyraża opinię o moim lokalu. A to że jestem właścicielem klubu nie oznacza, że nie bawię się w innych miejscach, takze najpierw pomysl dwa razy co piszesz a nie wywalasz tutaj takie farmazony. Zresztą forum jest otwarte i każdy może napisać tu swoją opinię. Moja jest taka że selekcja za twarz czy ubiór jest idiotyczna i poniżająca. Zawsze unikałem i będę unikał miejsc, w których ktos mi moze powiedziec że nie wejdę bo mam zle buty, zly wyraz twarzy albo jeszcze cos innego. Wychodzac w weekend na impreze mysle o tym zeby sie dobrze bawic po ciezkim tygodniu a nie lansowac. A zestaw ludzi - nienawidze segregacji, dyskryminacji i braku tolerancji... a chyba cos takiego zaczyna sie promowac ...smutne
            • Gość: Xar [...] IP: 202.137.118.* 03.10.05, 16:49
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: niedzielny koment Re: Klub SQ IP: *.komster.pl 13.05.18, 17:16
            "zestaw ludzi"
            to mówi wszystko
            Uważam, że trzeba szanować dress code danego miejsca. Jeśli SQ ma takowy i wymaga od gości odpowiedniego ubioru to zgoda. Nie zgadzam się za to na komentarze w stylu "och, jestem lepsza". Poziom człowieka to coś więcej niż tylko jego wygląd. Po komentarzach niektórych osób w tym temacie mogę założyć, że prezentują raczej niski poziom i fakt, dobrze, że "mogą bawić się w swoim własnym towarzystwie".
        • Gość: jac Re: Klub SQ IP: *.icpnet.pl 13.10.05, 20:20
          a bylem ostatnio w sansibar...
          nawet przyjemnie, zgadzam sie z postem i pozdrawiam
    • Gość: VROOOM Re: Klub SQ IP: *.echostar.pl 02.10.05, 18:56
      Widzę to tak:
      1. Klub z definicji jest czymś "zamkniętym" dla ogółu. W klubach mogą się
      zrzeszać zbieracze znaczków, zabytkowych samochodów, fani Elvisa i inni. Jednak
      znamienne dla klubów, o których mówimy jest to, że zrzeszają się tam ludzie,
      którzy wyróżniają się tylko tym, że do klubu należą, co jest absurdalne. Klub to
      nie tylko miejsce, a raczej pewna rzecz, czy zainteresowanie, które dzielą jego
      członkowie. Zainteresowania klubów typu Eskulap są bardzo plebejskie: mianowicie
      zabawa taneczna przy prymitywnej muzyce tanecznej i ogólnie pojęta zabawa.
      2. Selekcja jest zjawiskiem tyleż zastanawiającym, co idiotycznym, bo nie ma
      kryteriów według jakich miałaby działać. Zatem napędza jedynie poczucie
      "elitarności" osób wewnątrz lokalu.
      3. Śmieszy i żenuje mnie zjawisko zwane "kulturą klubową". Picie drinków z
      palemką pod muzykę dyskotekową puszczaną z gramofonu przez tzw. DJ-a NIE jest
      kulturą w znaczeniu szczegółowym. Chyba, że w znaczeniu ogólnym - obok, dajmy na
      to, garbowania skór i robieniu narzędzi z kamieni (choć te ostatnie czynności
      mają znacznie większe znaczenie dla rozwoju cywilizacji, niż ów "clubbing").
      4. Nie zgadzam się z opiniami osób, które stawiają "zarzut" posiadania dóbr prez
      bywalców klubów (w właściwie rodziców tychże) typu Eskulap - to ich sprawa.
      Niech im będzie. Tak samo bezsensowny jest zarzut, że nie robią nic
      pożytecznego, bo to nie ma znaczenia. W "zwykłych" pubach też siedzi mnóstwo
      nierobów.
      5. Osobiście sądzę, że są miejsca, gdzie selekcja następuje naturalnie (po
      prostu inny poziom intelektualny). Wystarczy się wybrać, dajmy na to, do opery
      (to nie jest żart). Reszta niech czeka na selekcję przed Eskulapem w coraz
      chłodniejsze jesienne wieczory.
      6. Jako ilustracja powyżej opisanych zjawisk "kultury" klubowej piosenka:

Maciej Maleńczuk: TWARZE PRZY BARZE

Nad barem blado połyskuje brudne szkło
      Za barem barman poleruje armaturę
      Na bramce żołnierz śpi ru..ie mu się śni
      Kretyn przy barze adoruje głupią rurę

Barman ma minę jakby łykał żurawinę
      Z tego powodu że mu płacą za godzinę
      On chciałby gwiazdą być nie tak za barem tkwić
      Swoje marzenia ma inaczej pragnie żyć

Siedzą przy barze smutne i te same twarze
      Żeby coś przeżyć trzeba zażyć by extazę
      Papieros pyk pyk pyk mętnego piwa łyk
      Nikt jej nie prosi chociaż ma do tanga dryg

Tak płynie czas w oczekiwaniu na ofiarę
      Kogoś kto szluga da postawi piwa dwa
      Gdy się pojawia leszcz spada nań niczym kleszcz
      W tym samym miejscu czeka następnego dnia

Tu prawie każdy mniej lub bardziej jest artysta
      Z tego powodu chleje wódę aż do dna
      Gdy się zaleje w bryzg żołnierz go wali w pysk
      I tak tu wróci no bo dokąd uciec ma

Prawie każdemu tutaj w życiu coś nie wyszło
      Bo gdyby wyszło czy by ciągle tkwili tu
      Wypiją wódki dwie i pocieszają się
      Że jeszcze gorzej żyje ten i ów

Czasami z nudów obgadują się nawzajem
      Gdy ktoś wychodzi tyłek mu obrobić czas
      Niewiele trzeba im krakowski mają spleen
      I każdy z każdym leciał się choć jeden raz

Gdy ktoś umiera jest okazja do wypicia
      Jeszcze żyjemy chociaż marne życie to
      Gdy pogrzeb kończy się zajmują miejsca swe
      Twarze przy barze w kolejce na dno
    • Gość: poznan. Re: Klub SQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:58
      ja też byłam, dowiedzielismy sie ze znajmomymi ze ewentualnie, w drodze wyjatku
      mozemy wejsc,bez sensu, już tam nie pojdziemy wcale nie jest fajnie a
      selekcjonerka......żałosna...
    • Gość: kaziu Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:05
      Bylem na tej imprezie i byla dolina same gwiazdy, no i jakos Cie vikka nie
      widzialem, bo Cie znam więc pewnie nie przeszlas przez ocene wstepna i sie nie
      zakwalifikowalas...wcale mnie to nie dziwi!
    • Gość: rT3 Re: Klub SQ IP: *.icpnet.pl 03.10.05, 13:22
      małymi kroczkami zmierzamy do stolecznej legalizacji i powszechnosci lannssuu,,,
      o czym nowa miejscowka sq i styl swiadczy. te same gwiazdy , ci sami ludzie , nowe ciuchy z nowej kolekcji... niestety nieobecny byl klimat niegdysiejszych imprez ze starego esku... dlatego , sory , nowy sq nie jest juz atrakcyjny ,no bo czym...
      • Gość: Eye Re: Klub SQ IP: *.block.alestra.net.mx 03.10.05, 14:11
        Dziwne jest podejscie szefa czy tez wlasciciela lokalu, organizowal on takze
        imprezy na dziedzincu zamkowym ktore byly reklamowane w RMI FM - czyli
        przyciagaly tzw manieczkowcow(nic nie mam do tych ludzi - kazdy sie bawi jak
        lubi) ale moze nie z tego powodu ale zaczela sie schodzic "dziwna klientela"
        nie chodzi mi o stroj ;) lecz o zachowanie - szukajacy zaczepki - pojawily sie
        kradzieze odziezy, telefonow, plecakow itp...
        jestem przekonany ,ze za jakis czas selekcja zniknie lub stanie sie bardziej
        obiektywna gdyz jak wiemy zawsze chodzi o $$ a ktos ja musi wydawac w sq -
        natomiast raz juz podobny chwyt marketingowy zastosowala Esencja no i wiemy jak
        sie to skonczylo.
        Po rozmowach ze znajomymi ktorzy byli i w czwartek i weekend stwierdzili
        jednoglosnie ,ze brak klimatu tej knajpie...
    • Gość: Eye Re: Klub SQ IP: *.block.alestra.net.mx 04.10.05, 11:54
      Chcesz wejsc do sq Twoje rece musza tak wygladac ;)
      kiosk.onet.pl/_i/artykuly/09_05/lance_d.jpg
      oprocz tego w dobrym tonie jest miec cos na szyje ,ale w zadnym wypadku z
      metali szlachetnych - koraliki rzemyki itp ;)
      Pozdro
      • Gość: dyska Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:28
        zeby wygladac jak clubers wystarczy podpatrzec jak sie inni ubierają,jest sporo
        w necie stron z fotkami z imprez
    • tomashec Re: Klub SQ 04.10.05, 15:28
      Ogólnie to fuck'ać SQ i ich selekcję. Domyślam się, ze i tak bym wszedł, bo
      ubieram się niby modnie (tzn normalnie), sprawaim wrażenie normalnego itp itd.
      Ale tak naprawdę pod moim ubraniem kryje się cham i gbur. Cham i gbur dla takiej
      selekcjonerki i jej szefów. Gdyby nie wpuściła mnie do środka, bo np kiedyś nie
      ustąpiłem jej pierwszeństwa etc dostałaby flegmę na twarz i strzała w nos. A jak
      ochrona by się sadziła, to bym im zrobił to samo. That's all
      • Gość: po_co_Ci_1worek Re: Klub SQ IP: *.kp.pl 05.10.05, 10:40
        cham, frustrat i tchórz. Damskibokser i zapewne brzydal. Pozdrawiam Ciebie i
        stado Twoich kompleksów.
    • Gość: inkwizytor taka selekcja moze tylko zdenerwowac!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 01:24
      Udało mi sie wejsc wiec bede wnukom opowiadal ...
      a tak serio na pewno jest to sposob zeby sie dowartosciowac zarowno dla pani s
      bo ma namiastke wladzy (niech sie cieszy bo innej raczej nie bedzie miala) i dla
      calej bandy idiotow ktorzy mysla ze sa jazzy i wogle najfajniejsi np tak jak
      mandaryna !!! i jeszcze drobiazg z pieczatka polecony poczulem sie jak na poczcie...

ps dlaczego ludzie lubia house??
    • patcox Re: Klub SQ 05.10.05, 10:29
      ale tam gadacie pierdoły :/ znam S tyle
      o ile (tak jak zna sie ludzi w
      klubie...) ona nie jest problemem, jak
      dla mnie, mój znajomy zza granicy
      zwrócił mi uwagę na atawistyczne
      odruchy i zachowania panów na brmce!
      zdarzało mi się być czasami w klubach,
      które trzymają poziom i tam jednak
      ochrona ma wyglad zblizony do
      przecietnego gościa lokalu i jakoś to
      wszystko lepiej konweniuje. ot tyle
      • Gość: Echo Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:20
        prawda - ale o zagranicy możemy pomarzyc. niestety taka atawistyczna bramka w polsce jest raczej czyms nieodzownym bo mamy wiele elementow atawistycznych ktore niestety nie znaja zadnego prawa a co jak co ale ten atawistyczny wyglad budzi troche szacunku i zniechecenia u mniej atawistycznych elementow...
        sprobuj za granica komus przylozyc albo podniesc glos na policjanta: najpierw wpie..taki ze nie wstaniesz a potem albo grzywna bardzo dotkliwa albo roboty publiczne w tych ich swiecacych kaftanach albo za kratki. tamte spoleczenstwa dawno zrozumialy co to jest demokracja. tylko turki niemieckie i chyba francuskie i angielskie araby probuja szarzowac i na co im to wychodzi powszechnie wiadomo
        • Gość: Eye Re: Klub SQ IP: *.block.alestra.net.mx 05.10.05, 14:03
          > prawda - ale o zagranicy możemy pomarzyc. niestety taka atawistyczna bramka w
          p
          > olsce jest raczej czyms nieodzownym bo mamy wiele elementow atawistycznych
          ktor
          > e niestety nie znaja zadnego prawa
          Co ma piernik do wiatraka - czyli bramkarze sa wyznacznikiem prawa?
          Zreszta to fakt,ze bramkarz w Polsce musi swoim wygladem budzic respekt bo
          jeszcze nie do konca zniknal stereotyp "lania sie na sztachety na dyskotekach".
          Na zachodzie wyglada to w ten sposob(zwlaszcza w USA) gdy ktos zachowuje sie
          nie tak jak trzeba przychodzi ochroniarz i informuje go,ze albo zmieni swoje
          zachowanie albo musi opuscic lokal - jezeli to nie pomaga wzywana jest Policja
          i wyprowadza delikwenta-jednak o biciu raczej nie slyszalem ani sie z nim nie
          spotkalem.
          Jezeli w SQ jest ta sama ochrona co na dziedzincu to musze powiedziec ,ze sa
          raczej dosc rozsadni i w wiekszosci wypadkow jakie zaobserwowalem to raczej
          wypraszaja z lokalu i nie sa chamscy.
    • Gość: tsurani hehe - a ja sram na takie pseudovipowskie knajpki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:42
      mające na celu dowartościowanie zakompleksionych techno-pajaców w białych
      rękawiczkach i landrynkowych koszulkach. Nie są godne by moje stopy deptały ich
      parkiet.
      PS: pomijając fakt, że uszy więdną od tej pseudomuzyki
      • Gość: po_co_Ci_1worek Re: hehe - a ja sram na takie pseudovipowskie kna IP: *.kp.pl 07.10.05, 10:21
        nie slyszalem tam techno; no chyba, że nie wiem ze to co slyszalem to techno.
        Nikogo w bialych rekawiczkach nie widzialem, a o koszulkach nic nie powiem
        bo... po prostu nie wiem co to sa landrynkowe koszulki. ej ty tez jestes
        frustrat (to o tym deptaniu parkietu)
        pzdr
    • Gość: lehu Re: Klub SQ IP: *.org 09.10.05, 01:09
      Niestety , selekcja musi być !!! Ostatnio bylem w Charyzmie - (po dlugiej
      przerwie) i niestety - do naszego stolika dosiadlo sie kilku napitych
      dresiarzy..... ,przesiadamy się ale widzimy ze zaczepaja dziewczyny w bardzo
      wulgarny sposób, pozniej kraża zygzakiem na dole obijając sie o ludzi ochroniarz
      udaje ze nic nie widzi...

selekcjoner by ich po prostu nie wpuscil.!!!!!!!
      • Gość: miloja Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:34
        dziwie sie ze tak materilaistycznie i lansersko wszyscy podchodza do tej
        sprawy , nikt z bywalcow ,ktorym ja tez jestem nie wspomina o muzyce w sq, ja
        chodze tam poniewaz uwielbiam muzyke ktora jest tam grana,jezeli ktos jej nie
        lubi to nich nie komentuje bo o gustach sie nie dyskutuje..;)chcialam wspomniec
        ze dla milosnikow klubowej muzyki jest to miejsce w ktorym odbywaja sie imprezy
        na wysokim pozimnie chociazby cykle Import czy Automtic,na ktorych to maja
        okazje posluchac swoich ulubiencow!! trzeba tez wsponiec ze selekcja istniala
        juz w straym eskulapie, ale w nowym sq dochodzi jescze problem miejsca,ktorego
        jest znacznie mniej niz w esculapie,dlatego tez selekcja musi ograniczac
        wpuszczane osoby! ja nigdy nie milam problemow z wejsciem, mimo ze
        selekcjonerki nie znam,piekna ani wylansowana tez nie jestem,kasa tez nie
        szastam na lewo i prawo! dziwne tez jest ze osoby nie wpuszczone unosza sie
        duma i nie chca juz tam chodzic, jesli ja nie zostane kiedys wpuszczona, co
        zapewne nie jest przyjemne,ale bedzie juz za duzo ludzi, to pojde gdzies
        indziej,ale wroce bo takiej muzy na takim poziomie jak w sq,niestety nigdzie
        indziej w poznaniu jeszcze nie ma!! aha i jeszcze w obronie selekcji powiem,ze
        to jest ich praca i jako ze nikt nie jest nieomylny,osoby te po prostu nie moga
        wpuszczac wszystkich,takie ich zadanie,a to ze czasami omylkowo lub przez zbieg
        okolicznosci nie wpuszcza fajnych ludzi..no coz nazwe to granica bledu!
        • Gość: Boogie Re: Klub SQ IP: *.icpnet.pl 12.10.05, 13:40
          heh no chyba nikt tu zlego slowa nie powiedzial o klubie czy muzyce. Muzyka na pewno jest super i sam klub tez. Wszyscy czepiaja sie tylko niewlasciwej selekcji.
    • Gość: shakal Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:12
      A ja mam takie pytanie. Co się dzieje jeśli ktoś już kupił bilet w
      przedsprzedarzy i selekcjonerka nie chce wpuścić? Kasa przepada?
      • Gość: miloja Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:36
        ta przepada,poniewaz w regulaminie klubu zawarte jest ze zakupienie biletu w
        przedsprzedazy nie gwarantuje wejscia do klubu,wiec jest to ryzyko
        • Gość: bzdury!!! Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:11
          ale opowiadasz bzdury - otrzymujesz zwrot pieniedzy od razu i bez problemu, wiec przestan tu robic komus kolo d.... dziecko kochane...
          • Gość: miloja Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:50
            uuuuuuuu co tak ostro od razu,nikomu kolo d*** robic nie chce,a napislam tak bo
            tak bylo w esculpie(nawet na biletach info bylo),sory i fajnie ze sprostowales
            ale nie trzeba tak wulgarnie
            • Gość: bzdury!!! Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:12
              no dobra przepraszam ale sie unioslem. wszyscy na tym topiku wieszaja psy na tym swietnym klubie :( stad moje wzburzenie.... przepraszam przepraszam przepraszam...
              tu sie nalezy drugie sprostowanie ;) w starym eskulapie w przypadku nie przejscia selekcji takze byl zwrot za bilety... wiem bo kiedys znajomi do nas przyjechali z Legnicy i nie weszliscmy. tak naprawde nie spodziewalem sie zeby przeszli selekcje, bo ... ubrali sie klubowo... czyli jak do manieczek.... rece mi opadly
              • Gość: Just music Re: Klub SQ IP: *.range81-153.btcentralplus.com 11.10.05, 14:23
                Prawda jest taka, ze poziom artystyczny imprez w eskulapie jest zatrwazajaco
                niski, zblizony do podmiejskich dyskotek typu Manieczki. Na wiekszosci imprez
                serwowane sa najprymitywniejsze, plebejskie (bardzo ladne okreslenie) odmiany
                muzyki house (nazwy: sexy house, lounge - sic!!!), ktore sa kompletnie
                bezwartosciowe. Komercyjna jazda w wielkomiejskiej, drobnomieszczanskiej
                oprawie, tym gorsza, ze pretendujac do bycia czyms wyjatkowym, elitarnym.
                Najsmieszniejsze jest bowiem to, ze znaczna czesc bywalcow uwaza zabawe w takim
                miejscu za cos wyjatkowego, za cos, na co trzeba zasluzyc i co nie jest
                dostepne dla szarych "studenciakow we flanelowych koszulach"(fuck you dla tego
                kto to napisal) czy tez dresow. Nie jest dla nich dostepne, bo nie wkladaja
                kretynskich ubran (ala puma), bedacych mierna proba nasladownictwa ulic Berlina
                czy Londynu.
                Ludzie tacy jak Maaja (typowy polski klabbers) nie interesuja sie muzyka, nie
                kupuja plyt, jednym slowem, maja gowniane pojecie o tym co jest doceniane na
                calym swiecie.Cool jest tylko Glasse i jego banda grajkow. W rzeczywistosci ten
                wasz halsik i ten wasz caly lifestyle jest zwyklym gownem.
                • Gość: kate Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:47
                  Jeezu aż mnie ściska jak takie coś czytam. Ludzie tam chodzą bo podoba im się
                  klimat tych imprez i muzyka. Może nie ma ona jakiegoś wielkiego przesłania
                  artystycznego, ale można przy niej doskonale się bawić! I o to tu właśnie
                  chodzi! Żeby dobrze się bawić. Jedni lubią manieczki, inni disco polo, a
                  jeszcze inni house. I właśnie dla tych ludzi jest SQ.
                • Gość: Majaa Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:19
                  Żebyś wiedział że ciężko zarobione pieniądze lubię sobie wydać w taki sposób a nie inny. Rozumiem że jesteś albo biedny i złośliwy albo naćpany albo masz małego albo się nie myjesz albo już nie wiem co. A może po prostu nie chcesz przychodzić do eskulapa - to nie przychodź i omijaj nas z daleka. Nie mogę pojąć tej Twojej nienawiści (?) zupełnie bezinteresownej i tego w czym ci przeszkadza grono osób któe tam się bawi nawet jeśli przez te parę godzin chcą poczuć się "elitarnie" [choć z tym się nie zgadzam].

> Ludzie tacy jak Maaja (typowy polski klabbers) nie interesuja sie muzyka, nie
                  > kupuja plyt, jednym slowem, maja gowniane pojecie o tym co jest doceniane na

Żebyś wiedział zakompleksiony przyjacielu że nie interesuję się muzyką i nie kupuję płyt czyli jednym słowem robię to co mi sprawia przyjemność i cieszę się że mam na tyle normalne pojęcie że odróżniam Manieczki od eskulapa.
                  Skoro już sobie po mnie pojechałeś życzę Ci tylu pieniędzy żebyś otworzył fajny lokal gdzie będzie najlepsza muza z całego świata, na wysokim poziomie. Jak mnie zaprosisz to może Ci powiem czy mi się spobobało. Tymczasem chodź sobie gdzie chcesz we "flanelowych koszulach", widzę że dobrze znasz się na muzyce - zatem jeźdź sobie do Manieczek, Pulsaru, Alkatraz czy gdzie chcesz (może to jest ten wysoki poziom). W Poznaniu i okolicy jest wiele klubów i mam nadzieję że znajdziesz sobie taki który Ci się sposoba.

PS. Wpisy które tu widzę jak najbardziej potwierdzają że selekcja jest konieczna.
    • Gość: hm Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:50
      Cóż powiem szczerze że muza w sq mnie nie porwała a szkoda bo tak chcialbym byc
      taki fajny i tak lubic ją ...
      Niestety brakuje dobrych klubów -jakiejś sensowenj konkurencji..
      Jedyny plus selekcji ze czlowiek czuje sie bezpiecznie.
      PS Ludzie nie mylcie pojęć LUBIENIA czegoś i jakiejkolowiek MERYTORYCZNEJ oceny
      bo to ze ktos lubi mandaryne to nie znaczy ze ona umie spiewac:)
      • Gość: tomidlak Re: Klub SQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:44
        e tam, wszyscy przesadzacie i przysmradzacie. lans bedzie zawsze, zawsze beda
        przypadkowi i ci, ktorzy przyszli sie pobawic. ciesze sie, ze w sq wystapili
        martini bros i john tejada, to starzy wyjadacze niekomercyjnej sceny
        elektronicznej. bedzie sascha funke z berlinskiej tloczni bpitch control, ktora
        wyrobila sobie marke wytworni nowej, ciekawej muzyki tanecznej. nie mialem
        wrazenia, ze cos jest nie tak - poznalem tam paru fajnych, otwartych, cieplych,
        znajacych sie na muzyce ludzi. widac bylo, ze przyszli tam posluchac, a nie
        paradowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka