Dodaj do ulubionych

Co to ma byc . . . forum ???

IP: 195.94.205.* 04.06.01, 15:40
Czym dłużej przebywam na tej stronie , tym bardziej się wam dziwie . Czy nie
macie nic leprzego do roboty jak pisać takie piwerdoły ?????
Ja napewno do was nie dołącze

Z wyrazami małego szacunku Che6
Obserwuj wątek
    • Gość: mw Re: Co to ma byc . . . forum ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.06.01, 16:03
      Nie martw się. To jest najgorsze forum w całym necie. Zdominowali go porąbańcy
      z obsesją WIELKIEJ WIELKOPOLSKI. Niedługo dam podsumowanie wszystkich postów
      przez nich założonych i ich obłędne wypowiedzi na tematy z ich regionem
      związane. Według psychologów jest to choroba , może nie tyle psychiczna, ile
      związana z trudnym dzieciństwem i własnym niedowatościwaniem. Mają kompleks,
      który jest zbadany naukowo. W pewnych przypadkach jest uleczalny.
      • Gość: koala Re: Co to ma byc . . . forum ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 16:08
        Gość portalu: mw napisał(a):

> Nie martw się. To jest najgorsze forum w całym necie. Zdominowali go porąbańcy
        >
        > z obsesją WIELKIEJ WIELKOPOLSKI. Niedługo dam podsumowanie wszystkich postów
        > przez nich założonych i ich obłędne wypowiedzi na tematy z ich regionem
        > związane. Według psychologów jest to choroba , może nie tyle psychiczna, ile
        > związana z trudnym dzieciństwem i własnym niedowatościwaniem. Mają kompleks,
        > który jest zbadany naukowo. W pewnych przypadkach jest uleczalny.

hehehhe, zgadzam sie w 100%

• Gość: mw Re: Co to ma byc . . . forum ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.06.01, 17:20
          Ty się zgadzasz i mamy sporo zwolenników naszych odczuć co do tego forum. Ale
          jedno jest pewne jak w banku. Lechita, jego niezrównoważony uczeń Radost oraz
          lawirujący ede, natychmiast dadzą nam odpór, proponując wyniesienie sie z tego
          popieprzonego przez nich forum, oraz udowodnią, że jesteśmy wieśniakami,
          chadziajami z Wołynia oraz zakamuflowanymi warszawiakami, którzy zabierają im
          (czytaj WIELKIEJ POLSCE - w domyśle Wielkoplsce) należne miejsce w kraju.
          Nawiasem mówiąc, oni tego kraju nienawidzą. Ten kraj nie dość , że im nic nie
          dał, to jeszcze wypija z nich ostatnie soki! Mam taką propozycję! Wielkoplska
          na Madagaskar z pełną autonomią i stolicą w Posen!
          • Gość: Lechita Re: Co to ma byc . . . forum ??? IP: *.icom.ca 04.06.01, 18:14
            Gość portalu: mw napisał(a):

> Ty się zgadzasz i mamy sporo zwolenników naszych odczuć co do tego forum. Ale
            > jedno jest pewne jak w banku. Lechita, jego niezrównoważony uczeń Radost oraz
            > lawirujący ede, natychmiast dadzą nam odpór, proponując wyniesienie sie z tego
            > popieprzonego przez nich forum, oraz udowodnią, że jesteśmy wieśniakami,
            > chadziajami z Wołynia oraz zakamuflowanymi warszawiakami, którzy zabierają im
            > (czytaj WIELKIEJ POLSCE - w domyśle Wielkoplsce) należne miejsce w kraju.
            > Nawiasem mówiąc, oni tego kraju nienawidzą. Ten kraj nie dość , że im nic nie
            > dał, to jeszcze wypija z nich ostatnie soki! Mam taką propozycję! Wielkoplska
            > na Madagaskar z pełną autonomią i stolicą w Posen!

A dlzczego Madagaskar? Mamy swoja ziemie na ktorej zyjemy od 14 wiekow. To ty tu
            przyjechales za praca, wiec ty stad wypierdalaj. Nikt Polski nie nienawidzi.
            Nienawidzimy warszawki i jej wpierdalanie sie w nasze sprawy, nie lubimy jak
            jakis cymbal z wroclawia czy gdanska wlazi na nasze forum i pisze jaki ten Poznan
            jest zly, brzydki, brudny etc a Poznaniacy glupi. Jestes w Poznaniu, wiec szanuj
            to miasto albo stad wyjedz. Jesli w twoim Gdansku nie ma pracy to tymbardziej
            padaj na kolana i caluj poznanska ziemie ze daje ci pieniadze. A koala, jesli
            przychodzisz na forum poznanskie i zaczynasz na wszystkich pluc, to sie nie dziw
            ze nie jestesmy dla ciebie goscinni.

Pisales o kompleksach, ale to z ciebie mw wylaza kompleksy. Nie potrafisz napisac
            niczego dobrego o Poznaniu mimo ze to miasto dalo ci prace. Jestes elementem
            naplywowym a Poznan cie przyjal. Pomysl o tym.
            • Gość: koala Re: Co to ma byc . . . forum ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 19:37
              Gość portalu: Lechita napisał(a):

> A dlzczego Madagaskar? Mamy swoja ziemie na ktorej zyjemy od 14 wiekow. To ty t
              > u
              > przyjechales za praca, wiec ty stad wypierdalaj. Nikt Polski nie nienawidzi.
              > Nienawidzimy warszawki i jej wpierdalanie sie w nasze sprawy, nie lubimy jak
              > jakis cymbal z wroclawia czy gdanska wlazi na nasze forum i pisze jaki ten Pozn
              > an
              > jest zly, brzydki, brudny etc a Poznaniacy glupi. Jestes w Poznaniu, wiec szanu
              > j
              > to miasto albo stad wyjedz. Jesli w twoim Gdansku nie ma pracy to tymbardziej
              > padaj na kolana i caluj poznanska ziemie ze daje ci pieniadze. A koala, jesli
              > przychodzisz na forum poznanskie i zaczynasz na wszystkich pluc, to sie nie dzi
              > w
              > ze nie jestesmy dla ciebie goscinni.
              >
              >
              > Pisales o kompleksach, ale to z ciebie mw wylaza kompleksy. Nie potrafisz napis
              > ac
              > niczego dobrego o Poznaniu mimo ze to miasto dalo ci prace. Jestes elementem
              > naplywowym a Poznan cie przyjal. Pomysl o tym.

Bla bla bla bla bla bla bla. Chrzanisz jak poltuczony... nikt nie pisze ze TWOJ
              WSPANIALY POZNAN jest brudny brzydki i zly, To w Twojej glowie mnoza sie takie
              chore mysli... czy nie obawiasz sie takze inwazji z kosmosu??????? Pewnie tak....
              wiesniaku cierpiacy na ksenofobie, brak cywilizacji, wychowania i ogolnej
              znalomosci norm zachowania... przeprowadz sie do bialego stoku, tam rzesze disco
              polo na pewno Cie zaakceptuja... powitaja z otwartymi rekami...
              • Gość: lol Re: Co to ma byc . . . forum ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 20:01
                Zaczęło się...
                Zarazbędzie pojedynek na miny!

Miętus! Nie daj się! Trzymam z Tobą!...
                • Gość: koala Re: Co to ma byc . . . forum ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 21:14
                  Gość portalu: lol napisał(a):

> Zaczęło się...
                  > Zarazbędzie pojedynek na miny!
                  >
                  > Miętus! Nie daj się! Trzymam z Tobą!...

hehehehhe... zaraz raczej będzie kupa..... :))))))) no chyba że ktoś zrobi jakąs
                  gębę... albo pojaiw sie jakas łydka:)
            • Gość: mw Re: Co to ma byc . . . forum ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.06.01, 21:13
              Słuchaj palancie! Jak zauważyłeś, staram sie unikać bezpośredniej polemiki z
              tobą, bo uwłacza to mojej godności. Jesteś maniaklnym prostakiem, który zbiera
              coraz wiecej jobów ze swoje zachowanie na forum nawet już od rdzennych
              poznaniaków. Zastanów się nad sobą! Nie muszę całować ziemi wielkopolskiej za
              pracę i wielbić ja za nią. I nie muszę wysłuchiwać takich pojebanych argumentów
              za wielkością wielkopolski. Jesteś dla mnie wybrykiem natury, a nie
              przedstawicielem poznaniaków, których znam i przyjaźnię sie z nimi. Są oni, jak
              juz pisałem, tego samego zdania i o tobie, i wstydzą się za przedstawianie ich
              takimi, jakie ty propagujesz na tym forum. Ostatni raz odpowiadam tobie
              bezpośrednio i chcę abyś wiedział, że choć nigdy nie używam argumentów w twoim
              stylu, odpowiem ci tak samo jak ty to robisz - jesteś nienormalnym pojebusem.
              Lecz się, albo jak zdasz sobie sprawę z nieuleczalności tej choroby - wyłącz
              internet i pisz listy. Choćby na Berdyczów.
              • Gość: Radost Re: Do kolai i mw!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 22:18
                Otz drogi koalo mw pisze o Poznanu ze jest brudny i obsikany!!! i za to z nim
                pojechalem!!! A komplekssy hm coz podejrzewamze to Ty je masz !! wyzywasz od
                wiesniakow - pochodzenie jest dla ciebie miara oceny czlowieka??? a poza tym to
                zapewne ty massz jakis kompleks skoro czesto tych epitetow uzywasz!!
                mw jests dla mnie Nostradamusem!!! oczywiscie napisze Tobie zebys tu nie
                pisal!! bo co innego mi pozostaje....wiesz ja jestem normalny bo robie to co
                lubie! i pisze sobie na forum ktore lubie!! Ty natomiast musisz sie do tego
                zmuszac wiec pewnie jakis masochista z Ciebie!!
                • Gość: koala Re: Do kolai i mw!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 22:57
                  Gość portalu: Radost napisał(a):

> Otz drogi koalo mw pisze o Poznanu ze jest brudny i obsikany!!! i za to z nim
                  > pojechalem!!! A komplekssy hm coz podejrzewamze to Ty je masz !! wyzywasz od
                  > wiesniakow - pochodzenie jest dla ciebie miara oceny czlowieka??? a poza tym to
                  >
                  > zapewne ty massz jakis kompleks skoro czesto tych epitetow uzywasz!!
                  > mw jests dla mnie Nostradamusem!!! oczywiscie napisze Tobie zebys tu nie
                  > pisal!! bo co innego mi pozostaje....wiesz ja jestem normalny bo robie to co
                  > lubie! i pisze sobie na forum ktore lubie!! Ty natomiast musisz sie do tego
                  > zmuszac wiec pewnie jakis masochista z Ciebie!!

ooo, ooo, popatrz, wyrabiasz sie, wychodzisz z przedszkola... skoro mk pisze tak
                  o poznaniu, to moze i taki jest, ja nie wiem za bardzo... no wyzywam Cie od
                  wiesniakow, bo umiem odroznic mieszkanca miasta od wiesniaka po jego textach, a
                  zwlaszcza po tym ze wiesniak taki jak Ty nie umie sie przystosowac do zycia w
                  miescie, czuje sie w nim wyobcowany, co widac po Twoim zachowaniu... a przede
                  wszystkim brak mu tolerancji... juz pisalem o bialym stoku, nie chce sie
                  powtarzac, ale mysle ze tam Twoje miejsce, a moze nawet po drugiej stronie
                  granicy, z dala od europy i cywilizacji... a nazywam Cie wiesniakiem tak czesto
                  bo nie ma innego okreslenia... trzeba to ujac dosadnie i prosto, zeby do glupiego
                  lba trafilo. i tak widze ze zbyt skomplikowanie wyrazam sie jak dla Ciebie.
                  przepraszam, niektórzy nie umieja tlumaczyc szarej masie... nawiazuja kontakt
                  tylko z ludzmi posiadajacymi pewna ilosc szarych komorek... przykro mi. no ale
                  pewnie juz sie tkai urodziles i przyzwyczailes sie do tego, ze ludzie naokolo sa
                  troszke madrzejsi i ich po prostu nie rozumiesz...
                  jak widzisz nie zmuszam sie wcale do pisania na Waszym forum... jesli Ci
                  przeszkadzam to przykro mi... do tego tez musisz sie przyzwyczaic....
                  • Gość: Radost Re: Do kolai i mw!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 23:07
                    druga czesc postu byla do mw!!!! a nie do Ciebie!!! (to o tym zmuszaniu sie do
                    pisania!)
                    P>S Po co piszesz ze Poznan jest obsikany???? prowokator???
                    • Gość: koala Re: Do kolai i mw!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 11:32
                      Gość portalu: Radost napisał(a):

> druga czesc postu byla do mw!!!! a nie do Ciebie!!! (to o tym zmuszaniu sie do
                      > pisania!)
                      > P>S Po co piszesz ze Poznan jest obsikany???? prowokator???

uuuuupsssss, sorki.... sorki.... mw pisze ze jest obsikany, nie ja....
                      chyba...:))))
                  • Gość: Lechita Re: Do kolai i mw!! IP: *.icom.ca 05.06.01, 00:12
                    Gość portalu: koala napisał(a):

> ooo, ooo, popatrz, wyrabiasz sie, wychodzisz z przedszkola... skoro mk pisze ta
                    > k
                    > o poznaniu, to moze i taki jest, ja nie wiem za bardzo... no wyzywam Cie od
                    > wiesniakow, bo umiem odroznic mieszkanca miasta od wiesniaka po jego textach, a
                    >
                    > zwlaszcza po tym ze wiesniak taki jak Ty nie umie sie przystosowac do zycia w
                    > miescie, czuje sie w nim wyobcowany, co widac po Twoim zachowaniu... a przede
                    > wszystkim brak mu tolerancji... juz pisalem o bialym stoku, nie chce sie
                    > powtarzac, ale mysle ze tam Twoje miejsce, a moze nawet po drugiej stronie
                    > granicy, z dala od europy i cywilizacji... a nazywam Cie wiesniakiem tak czesto
                    >
                    > bo nie ma innego okreslenia... trzeba to ujac dosadnie i prosto, zeby do glupie
                    > go
                    > lba trafilo. i tak widze ze zbyt skomplikowanie wyrazam sie jak dla Ciebie.
                    > przepraszam, niektórzy nie umieja tlumaczyc szarej masie... nawiazuja kontakt
                    > tylko z ludzmi posiadajacymi pewna ilosc szarych komorek... przykro mi. no ale
                    > pewnie juz sie tkai urodziles i przyzwyczailes sie do tego, ze ludzie naokolo s
                    > a
                    > troszke madrzejsi i ich po prostu nie rozumiesz...
                    > jak widzisz nie zmuszam sie wcale do pisania na Waszym forum... jesli Ci
                    > przeszkadzam to przykro mi... do tego tez musisz sie przyzwyczaic....

Czlowieku, wieniakiem jestes raczej ty. Czytam twoje wypociny i tylko sie smieje.
                    Co chcesz udowodnic piszac na tym forum? Jestes smieszny i zalosny. Napisales
                    bzdury o POznaniu i jeszcze chcesz zebysmy byli dla ciebie goscinni?:) Nie gadaj
                    o przedszkolu bo twoja polszczyzna nie siega nawet tego poziomu. Idz lepiej naucz
                    sie troche ortografii, gramatyki to bedziesz w stanie pogadac z nami. Obecnie
                    prezentujesz poziom analfabety-menela spod budki z piwem. Nie gadaj o
                    inteligencji jesli sam nie masz pojecia co to slowo znaczy. Jestes menelem
                    wolynskim w niemieckim miescie Breslau. Wspolczuje twojej mamie ze urodzila cos
                    takiego jak ty.
                    Rozumiem dlaczego nie podobaja ci sie nasze tematy. Sa dla ciebie poprostu zbyt
                    ambitne. Swietnie nadajesz sie do tematow z waszego forum wroclawskiego. Zrozum
                    ze nikt nie bedzie tu gadal o duperelach tylko zebys ty mogl sie do dyskusji
                    wlaczyc. Radze ci zebys troche poczytal, a bedziesz mogl z nami pogadac normalnie.

• Gość: Warschau Re: Oj Lechito, Lechito!! IP: *.matrix.pl 05.06.01, 10:48
                      Niestety muszę wstawić się i za koalą i za mw...

Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Co chcesz udowodnic piszac na tym forum? Jestes smieszny i zalosny.

Otóż to - co Lechito chcesz udowodnic pisując na forum GW? Chyba swoją
                      śmieszność, żałosność swego bytu i minimalizm intelektu...

> Napisales bzdury o POznaniu i jeszcze chcesz zebysmy byli dla ciebie goscinni?:)

Pisałeś, że jesteś Kanadyjczykiem - to jak możesz gościć kogokolwiek w Poznaniu?
                      A może właśnie przez gościnność ten, który napisał "bzdury" o Poznaniu zmieni
                      zdanie? Widzę jednak, że gościnność to pojęcie dla Ciebie Lechito zupełnie obce.

> Nie gadaj
                      > o przedszkolu bo twoja polszczyzna nie siega nawet tego poziomu. Idz lepiej nau
                      > cz sie troche ortografii, gramatyki to bedziesz w stanie pogadac z nami. >
                      > Obecnie
                      > prezentujesz poziom analfabety-menela spod budki z piwem.

Ot, cała Twoja polszczyzna - niczym sam nie zaskakujesz...

> Nie gadaj o
                      > inteligencji jesli sam nie masz pojecia co to slowo znaczy.

Podobnie jak i Ty nie bardzo wiesz co ono znaczy.
                      > Jestes menelem
                      > wolynskim w niemieckim miescie Breslau. Wspolczuje twojej mamie ze urodzila cos
                      > takiego jak ty.

Cały Lechita - wyzwiska, wyzwiska, wyzwiska...A napisz kim Ty jesteś? Moze jakimś
                      poniemieckim bękartem (ojciec z V kolumny?)...Czy może jakaś tajemna organizacja
                      Cie sklonowała w wiadomym sobie celu, ale cos im tam nie wyszło i pojawił się na
                      świecie taki świr jak Ty...Napisz, bo myślę, że wszyscy są tego ciekawi...

> Rozumiem dlaczego nie podobaja ci sie nasze tematy. Sa dla ciebie poprostu zbyt
                      > ambitne.

Tematy poruszane przez Ciebie mogą się nie podobać, bo są mało, ale to mało
                      ambitne. Postulowałbym stworzenie osobnego wątku dla Ciebie pod szyldem: "Budka
                      piwna żula Lechity". Poziom rozmów jak i ich forma (włącznie z wyzwiskami)
                      powinna odpowiadać Twojej osobie.

> Zrozum ze nikt nie bedzie tu gadal o duperelach tylko zebys ty mogl sie do
                      dyskusji
                      > wlaczyc. Radze ci zebys troche poczytal, a bedziesz mogl z nami pogadac normaln
                      > ie.

Otóż to - słowa jak ulał skierowane do Ciebie...

Na koniec - jestes Lechito największym "wsiochem" jakiego czytałem do tej pory na
                      forum...A wszystkich innych podejrzewasz o to "wsiórstwo"...
                      A tu patrz, słoma z butów Ci wyłazi (zapewne spod białych skarpet), wata z uszu i
                      chamstwo ze słów...
                      • Gość: koala Re: Oj Lechito, Lechito!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 11:31
                        Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Niestety muszę wstawić się i za koalą i za mw...
                        >
                        > Gość portalu: Lechita napisał(a):
                        >
                        > > Co chcesz udowodnic piszac na tym forum? Jestes smieszny i zalosny.
                        >
                        > Otóż to - co Lechito chcesz udowodnic pisując na forum GW? Chyba swoją
                        > śmieszność, żałosność swego bytu i minimalizm intelektu...
                        >
                        > > Napisales bzdury o POznaniu i jeszcze chcesz zebysmy byli dla ciebie gosci
                        > nni?:)
                        >
                        > Pisałeś, że jesteś Kanadyjczykiem - to jak możesz gościć kogokolwiek w Poznaniu
                        > ?
                        > A może właśnie przez gościnność ten, który napisał "bzdury" o Poznaniu zmieni
                        > zdanie? Widzę jednak, że gościnność to pojęcie dla Ciebie Lechito zupełnie obce
                        > .
                        >
                        > > Nie gadaj
                        > > o przedszkolu bo twoja polszczyzna nie siega nawet tego poziomu. Idz lepie
                        > j nau
                        > > cz sie troche ortografii, gramatyki to bedziesz w stanie pogadac z nami. &
                        > #62
                        > > Obecnie
                        > > prezentujesz poziom analfabety-menela spod budki z piwem.
                        >
                        > Ot, cała Twoja polszczyzna - niczym sam nie zaskakujesz...
                        >
                        > > Nie gadaj o
                        > > inteligencji jesli sam nie masz pojecia co to slowo znaczy.
                        >
                        > Podobnie jak i Ty nie bardzo wiesz co ono znaczy.
                        > > Jestes menelem
                        > > wolynskim w niemieckim miescie Breslau. Wspolczuje twojej mamie ze urodzil
                        > a cos
                        > > takiego jak ty.
                        >
                        > Cały Lechita - wyzwiska, wyzwiska, wyzwiska...A napisz kim Ty jesteś? Moze jaki
                        > mś
                        > poniemieckim bękartem (ojciec z V kolumny?)...Czy może jakaś tajemna organizacj
                        > a
                        > Cie sklonowała w wiadomym sobie celu, ale cos im tam nie wyszło i pojawił się n
                        > a
                        > świecie taki świr jak Ty...Napisz, bo myślę, że wszyscy są tego ciekawi...
                        >
                        > > Rozumiem dlaczego nie podobaja ci sie nasze tematy. Sa dla ciebie poprostu
                        > zbyt
                        > > ambitne.
                        >
                        > Tematy poruszane przez Ciebie mogą się nie podobać, bo są mało, ale to mało
                        > ambitne. Postulowałbym stworzenie osobnego wątku dla Ciebie pod szyldem: "Budka
                        >
                        > piwna żula Lechity". Poziom rozmów jak i ich forma (włącznie z wyzwiskami)
                        > powinna odpowiadać Twojej osobie.
                        >
                        >
                        > > Zrozum ze nikt nie bedzie tu gadal o duperelach tylko zebys ty mogl sie do
                        >
                        > dyskusji
                        > > wlaczyc. Radze ci zebys troche poczytal, a bedziesz mogl z nami pogadac no
                        > rmaln
                        > > ie.
                        >
                        > Otóż to - słowa jak ulał skierowane do Ciebie...
                        >
                        > Na koniec - jestes Lechito największym "wsiochem" jakiego czytałem do tej pory
                        > na
                        > forum...A wszystkich innych podejrzewasz o to "wsiórstwo"...
                        > A tu patrz, słoma z butów Ci wyłazi (zapewne spod białych skarpet), wata z uszu
                        > i
                        > chamstwo ze słów...

I WIDZISZ LECHITA!! NIKT CIE TU NIE LUBI... TY SOBIE TAM SIEDZ ZA OCEANEM, UCZ
                        SIE ANGIELSKIEGO, DENERWUJ NA PAKISTAŃCZYKÓW ( to takie modne przecież w
                        Kanadzie), ALE OD POLSKICH SPRAW SIE PO PROSTU ODWAL!
                    • Gość: koala Re: Do kolai i mw!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 11:26
                      O języku polskim pogadamy innym razem.... W kazdym razie nie mozesz ze mna o
                      tym dyskotowac, bo w tej dziedzinie jak w zadnej innej, napewno jestem od
                      Ciebie lepszy... zwlaszcza ze polszczyzna we wroclawiu jest poprawniejsza niz w
                      poznaniu, nie mowiac juz o kanadzie. ja wiem jak kanadyjczycy mowia po
                      polsku... faktycznie to nie mowia dobrze ani po polsku ani po angielsku... nie
                      wiem czemu, chyba z nadmiaru emocji ktore przezywacie, wciaz oskarzacie mnie o
                      to, ze poweidzialem ze poznan jest obsikany i beznadziejny.... hmm, nie
                      rozumiem tego...
                      ale rozumiem ze jedynym sposobem na ublizenie czlowieckowi jest dla Ciebie
                      nazwanie go menelem z Wolynia spod budki z piwem... :)) rusza mnie to, chwyta
                      za serce... no,no... dowartosciowuj sie tak dalej... a ja bede pil piwo pod
                      budka w moim niemieckim miescie breslau.... hahahahahhahaahah. nie bede pisal
                      po raz kolejny, ze tylo wiesniak nie potrafi sie przystosowac, zaakceptowac
                      czegokolwiek, bo widze ze to strata moich cennych słów.
                      p.s. wspolczucia dla mojej mamy mozesz jej przeslac poczta....
                      • Gość: bicke Re: Do kolai i mw!! IP: *.icpnet.pl 05.06.01, 22:15
                        Polszczyzna z Wrocka??????? Ile razy potrafisz użyć słowa "wiesz" w jednym
                        zdaniu, bo po 3 gozinnym pobycie w waszym pieknym, aczkolwiek strasznie
                        zasyfionym mieście zatykałem uszy - wiesz, wiesz, wiesz
                        wiesz ..........................................................................
                        .........pzdr
                        • Gość: koala Re: Do kolai i mw!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 23:31
                          ciekawe jakiego slowa uzywaja poznaniaki w swoim jeszcze bardziej zasyfionym
                          miescie, tej.... chyba nie wyszlo Ci z tym, wiesz????? buraku
                          • Gość: Radost Re: Do kolai i mw!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 23:37
                            Milej srody koala:)))))))) i udanego tygodnia:)))) z pieknego miasta Poznania
                            pozdrawia pyra Radost
                            • Gość: bicke Re: Do kolai i mw!! IP: *.icpnet.pl 06.06.01, 01:16
                              Tak się składa, koala debilu, że nie jestem z Poznania ( który i tak mniej
                              śmierdzi niż Wrocek)
                              Musisz mieć niezłe kompleksy, że się tak od razu rzucasz!
                              No cóż, nie ma jak wejść na jakieś forum i się wyładować, nie dzieciaku?
                              • Gość: koala Re: Do kolai i mw!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 12:41
                                Gość portalu: bicke napisał(a):

> Tak się składa, koala debilu, że nie jestem z Poznania ( który i tak mniej
                                > śmierdzi niż Wrocek)
                                > Musisz mieć niezłe kompleksy, że się tak od razu rzucasz!
                                > No cóż, nie ma jak wejść na jakieś forum i się wyładować, nie dzieciaku?

no, mam kompleksy, wyladowuje sie na Tobie wlasnie... a teraz moimi
                                zakompleksionymi slowami stwierdze ze gdziekolwiek mieszkasz musi smierdziec, bo
                                pewnie sam smierdzisz jak cholera. ja sie od razu rzucam, no pewnie, bo jak widze
                                idiote to sie na niego rzucam. I wlasnie sie na nim wyladowuje... tak, tak...
                                staruszku.... kolejny z grona 80- latkow, ktory naucza małe dzieci na ulicy i
                                wszystko mu dookola smierdzi, bo zapomnial zalozyc pieluszke dla starców....

• Gość: koala Re: Do kolai i mw!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 12:41
                              dzieki, dzieki, dzieki. nawzajem.... pozdrowionka dla poznania i dla
                              poznanskich pieknych blondynek:))))))
                              • Gość: bicker Re: Do kolai i mw!! IP: *.icpnet.pl 06.06.01, 12:53
                                Strasznie elokwentny z Ciebie facet, koala, a jakie masz bogate słownictwo!
                                To już żule z parku chodzą na net?
                                • Gość: koala Re: Do kolai i mw!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 13:11
                                  Gość portalu: bicker napisał(a):

> Strasznie elokwentny z Ciebie facet, koala, a jakie masz bogate słownictwo!
                                  > To już żule z parku chodzą na net?

tak, zazwyczaj tak bywa, ze jak ktos nie blyszczy polsczyzna to zarzuca brak
                                  slownictwa drugiej osobie.... na net moze przyjsc kazdy... i chyba niewazne czy
                                  jestem zulem z parku czy nie??? mi to nie sprawia zadnej roznicy...

• Gość: bicker Re: Do kolai i mw!! IP: *.icpnet.pl 06.06.01, 13:37
                                    No rzeczywiście - nie błyszczę polsczyzną, bo używam polszczyzny! W dodatku
                                    staram się nie obrażać innych, bo nie sprawia mi to wielkiej przyjemności, w
                                    odróżnieniu od Ciebie. Sam przyznasz - wchodzenie na Pozn forum celem bluzgania
                                    innych to chyba objaw niezbyt zdrowy! Ale widać taka natura ludzi z Wrocka
                                    (choć dotąd byłem odmiennego zdania)!
                                    Jeszcze wracając do poprzedniego wątku - napisz że Wrocław jest czystym
                                    miastem, a ubawisz mnie na cały dzień!
                                    p.s - nie jestem Poznaniakiem, ale jest to naprawdę czyste miasto, a jak robić
                                    interesy to tylko tam. A mieszkać - w ukochanym Krakowie
                                    • Gość: koala Re: Do kolai i mw!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 14:27
                                      Gość portalu: bicker napisał(a):

> No rzeczywiście - nie błyszczę polsczyzną, bo używam polszczyzny! W dodatku
                                      > staram się nie obrażać innych, bo nie sprawia mi to wielkiej przyjemności, w
                                      > odróżnieniu od Ciebie. Sam przyznasz - wchodzenie na Pozn forum celem bluzgania
                                      >
                                      > innych to chyba objaw niezbyt zdrowy! Ale widać taka natura ludzi z Wrocka
                                      > (choć dotąd byłem odmiennego zdania)!
                                      > Jeszcze wracając do poprzedniego wątku - napisz że Wrocław jest czystym
                                      > miastem, a ubawisz mnie na cały dzień!
                                      > p.s - nie jestem Poznaniakiem, ale jest to naprawdę czyste miasto, a jak robić
                                      > interesy to tylko tam. A mieszkać - w ukochanym Krakowie

no ok, i co z tego ze uzywasz polszczyzny??? ja tez jej uzywam... ostatnio miales
                                      cos do tego....rzeczywiscie, bluzganie... no nie... nie bluzganie... bo na nikogo
                                      nie bluzgam... ale pisanie takich rzeczy, nie calkiem milych do ludzi sprawia mi
                                      przyjemnosc, to moja przyjemnosc i nikt mi jej nie odbierze. wchodzenie na forum
                                      Poznania celem bluzgania... hmmmm... nie, nie , nie, nie wchodze tu celem
                                      bluzgania i nie lubie bardzo jak ktos mnie oskarza o to i nie czyta wszsytkiego
                                      co pisze, ogranicza sie do glupich szczegolow zamiast patrzec na sprawe
                                      globalnie... no tak jest, niestety.... nie bedziesz mogl sie bawic caly dzien bo
                                      Wroclaw nie jest czystym miastem, ale nie jest tez brudnym... znow wybierasz
                                      pewne rejony miasta i piszesz ze jest syf... nie bede porownywal... do poznania
                                      nie, bo nie chce sie klocic, a do krakowa tymbardziej, bo bardzo lubie to
                                      miasto... takie jakim jest... nawet jesli ma pewne wady...
                                      no, wiec najpierw naucz sie ogladania z dystans...przemysl, a potem gadaj.
                                      pozdrowionka dla krakowa
                                      • Gość: Lechita Re: Do kolai i mw!! IP: 209.47.242.* 06.06.01, 18:08

> Gość portalu: bicker napisał(a):
                                        >
                                        > > No rzeczywiście - nie błyszczę polsczyzną, bo używam polszczyzny! W dodatk
                                        > u
                                        > > staram się nie obrażać innych, bo nie sprawia mi to wielkiej przyjemności,
                                        > w
                                        > > odróżnieniu od Ciebie. Sam przyznasz - wchodzenie na Pozn forum celem bluz
                                        > gania
                                        > >
                                        > > innych to chyba objaw niezbyt zdrowy! Ale widać taka natura ludzi z Wrocka
                                        >
                                        > > (choć dotąd byłem odmiennego zdania)!
                                        > > Jeszcze wracając do poprzedniego wątku - napisz że Wrocław jest czystym
                                        > > miastem, a ubawisz mnie na cały dzień!
                                        > > p.s - nie jestem Poznaniakiem, ale jest to naprawdę czyste miasto, a jak r
                                        > obić
                                        > > interesy to tylko tam. A mieszkać - w ukochanym Krakowie
                                        >
                                        >
                                        > no ok, i co z tego ze uzywasz polszczyzny??? ja tez jej uzywam... ostatnio mial
                                        > es
                                        > cos do tego....rzeczywiscie, bluzganie... no nie... nie bluzganie... bo na niko
                                        > go
                                        > nie bluzgam... ale pisanie takich rzeczy, nie calkiem milych do ludzi sprawia m
                                        > i
                                        > przyjemnosc, to moja przyjemnosc i nikt mi jej nie odbierze. wchodzenie na foru
                                        > m
                                        > Poznania celem bluzgania... hmmmm... nie, nie , nie, nie wchodze tu celem
                                        > bluzgania i nie lubie bardzo jak ktos mnie oskarza o to i nie czyta wszsytkiego
                                        >
                                        > co pisze, ogranicza sie do glupich szczegolow zamiast patrzec na sprawe
                                        > globalnie... no tak jest, niestety.... nie bedziesz mogl sie bawic caly dzien b
                                        > o
                                        > Wroclaw nie jest czystym miastem, ale nie jest tez brudnym... znow wybierasz
                                        > pewne rejony miasta i piszesz ze jest syf... nie bede porownywal... do poznania
                                        >
                                        > nie, bo nie chce sie klocic, a do krakowa tymbardziej, bo bardzo lubie to
                                        > miasto... takie jakim jest... nawet jesli ma pewne wady...
                                        > no, wiec najpierw naucz sie ogladania z dystans...przemysl, a potem gadaj.
                                        > pozdrowionka dla krakowa

Czy ciebie uczono gramatyki? Bo nie potrafisz zlozyc zdan.
                                        • Gość: koala Re: Do kolai i mw!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 20:50

>
                                          >
                                          > Czy ciebie uczono gramatyki? Bo nie potrafisz zlozyc zdan.

lechita ja rozumiem ze Ty dawno nie miales kontaktu z Polakami i z polszczyzna...
                                          jak nie potrafisz sam powstawiac kropek to Twoj problem... kazdy inteligentny
                                          czlowiek ma to opanowane i nie trzeba specjalnie dla niego pisać piękna
                                          polszczyzna... moze mam jeszcze uzywac polskich znakow, bo dla ciebie to tez jest
                                          blad???????

• Gość: ???? ZALOSNE !!!! IP: 217.168.131.* 06.06.01, 14:29
      Zalosny poziom, jestem tu pierwszy raz i z pewnoscia juz nie wroce. Po co
      zabieracie miejsce ludziom, ktorzy maja cos do powiedzenia. Wasza dyskusja to
      jedna wielka jalowa i wulgarna przepychanka slowna i nic wiecej. Nieladnie ...
      Pozdrawiam z Poznania
      • Gość: koala Re: ZALOSNE !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 14:48
        Gość portalu: ???? napisał(a):

> Zalosny poziom, jestem tu pierwszy raz i z pewnoscia juz nie wroce. Po co
        > zabieracie miejsce ludziom, ktorzy maja cos do powiedzenia. Wasza dyskusja to
        > jedna wielka jalowa i wulgarna przepychanka slowna i nic wiecej. Nieladnie ...
        > Pozdrawiam z Poznania

no wlasnie
        • Gość: gulka Re: ZALOSNE !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 14:48

> Gość portalu: ???? napisał(a):
          >
          > > Zalosny poziom, jestem tu pierwszy raz i z pewnoscia juz nie wroce. Po co
          > > zabieracie miejsce ludziom, ktorzy maja cos do powiedzenia. Wasza dyskusja
          > to
          > > jedna wielka jalowa i wulgarna przepychanka slowna i nic wiecej. Nieladnie
          > ...
          > > Pozdrawiam z Poznania
          >
          >
          > no wlasnie

no wlasnie wlasnie
          • Gość: gula Re: ZALOSNE !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 14:49
            Gość portalu: gulka napisał(a):

> Gość portalu: koala napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: ???? napisał(a):
            > >
            > > > Zalosny poziom, jestem tu pierwszy raz i z pewnoscia juz nie wroce. P
            > o co
            > > > zabieracie miejsce ludziom, ktorzy maja cos do powiedzenia. Wasza dys
            > kusja
            > > to
            > > > jedna wielka jalowa i wulgarna przepychanka slowna i nic wiecej. Niel
            > adnie
            > > ...
            > > > Pozdrawiam z Poznania
            > >
            > >
            > > no wlasnie
            >
            > no wlasnie wlasnie

no wlasnie wlasnie wlasnie
            • Gość: mirek Re: ZALOSNE !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 14:49
              Gość portalu: gula napisał(a):

> Gość portalu: gulka napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: koala napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: ???? napisał(a):
              > > >
              > > > > Zalosny poziom, jestem tu pierwszy raz i z pewnoscia juz nie wro
              > ce. P
              > > o co
              > > > > zabieracie miejsce ludziom, ktorzy maja cos do powiedzenia. Wasz
              > a dys
              > > kusja
              > > > to
              > > > > jedna wielka jalowa i wulgarna przepychanka slowna i nic wiecej.
              > Niel
              > > adnie
              > > > ...
              > > > > Pozdrawiam z Poznania
              > > >
              > > >
              > > > no wlasnie
              > >
              > > no wlasnie wlasnie
              >
              >
              > no wlasnie wlasnie wlasnie

no wlasnie wlasnie wlasnie wlasnie....
    • Gość: ede Do LECHITY i RADOSTA IP: *.icpnet.pl 06.06.01, 15:14
      Mam do Was prośbę, ignorujcie te pierdoły jakiś porąbanych dzieciaków, ok. Po
      co rozwijać ten wątek. To jest mój pierwszy i ostatni komentarz w tym
      idiotycznym wątku. Chłopaki, nie nudzi już Was kłucenie się z tymi
      pseudorowiniętymi internautami. Przy okazji: nie najeżdżajcie na Gdańsk i
      Wrocław, bo te miasta nie są winne głupocie niektórych frajerów.

Pozdrawiam Radosta i Lechitę
      • Gość: koala Re: Do LECHITY i RADOSTA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 16:50
        Gość portalu: ede napisał(a):

> Mam do Was prośbę, ignorujcie te pierdoły jakiś porąbanych dzieciaków, ok. Po
        > co rozwijać ten wątek. To jest mój pierwszy i ostatni komentarz w tym
        > idiotycznym wątku. Chłopaki, nie nudzi już Was kłucenie się z tymi
        > pseudorowiniętymi internautami. Przy okazji: nie najeżdżajcie na Gdańsk i
        > Wrocław, bo te miasta nie są winne głupocie niektórych frajerów.
        >
        > Pozdrawiam Radosta i Lechitę

o tak to " kłucenie się" jest rzeczywiscie bez sensu, zwlaszcza z takimi
        pseudorozwinietymi internautami:))))) buuuhahahahahahhahaha...
      • Gość: anka9009 kłócenie pisze się przez "ó"a nie "u" jak napisałeś IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:24
        :)))))))))))
        każdemu może się zdarzyć...
        • Gość: anka9009 Re: kłócenie pisze się przez IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:31
          to forum jest jednym z lepszych jakie znam
          a co do pierdół (pojęcia nie mam jak to się pisze i przyznaję się bez bicia)
          to o czym pisać kiedy Wielkopolska taka jest i trzeba ją zaakceptować
          zresztą kto ci broni podawać poważne tematy
        • Gość: anka9009 nieco wypaczyłam obraz Wielkopolski za co serdecznie żałuję IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:33
          chodzi o to że jest jaka jest
          • Gość: koala Re: nieco wypaczyłam obraz Wielkopolski za co serdecznie żałuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 21:53
            Gość portalu: anka9009 napisał(a):

> chodzi o to że jest jaka jest

ojjj chańdźka chańdźka!!!!! to się nagadałaś:)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka